Лазер, Фото или Elos...4

• 130 330
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Скрит текст:
Оф, не мога да ги изтърпя до размер за ножичка  Cry Пробвах депилатор - сигурно не стоях достатъчно, нищо от това, което исках не се махна, само ми се зачерви мястото и падна мъхче, което си беше ОК - дано на негово място не израстат нови дебели космалаци Twisted Evil Как да ходя с косми по 4 седмици - от процедура до процедура  ooooh! Сега до първата ще ги изтрая, но след това те няма да започнат да падат веднага... отврат просто  Sick Ще трябва да ги махам някак си...

На лицето космите имат по-кратък цикъл на растеж в сравнение с тези по тялото, кожата се обновява също по-бързо и избутва мъртвите, изгорели косми. Процедурите на лице са по начесто. След първите няколко процедури ще ти изгорят най-отявлените косми и мъхове, космите ще имат и по-забавен растеж и няма да те дразнят толкова много.
Намери си по-финна ножичка.

Пробвах с тази за кожички, но не хваща, ще търся друга. Обадих се във Версус да запиша час за края на седмицата, когато ще станат 10 дни, откакто не са скубани, а те ми казаха, че поне месец трябва да бъде така Sad Не знам как ще издържа толкова време  ooooh! Тези, които искам да започнат да падат си личат много добре... Дали да чакам толкова време или да настоявам  newsm78

# 346
Задължително трябва да са минали ПОНЕ 4 седмици от скубането ,защото ще си дадеш парите на вятъра.Махни ги с депилатоар щом ти е гадно да ги обръснеш.

# 347
Трябва време за да могат космите, които са скубани да достигнат повърхността на кожата за да могат да бъдат третирани  Peace
След първата процедура ще ти е по-лесно.

# 348
Скрит текст:
Моята козметичка преди няколко месеца си взе уред за лазерна епилация. Никога не съм била зарибена по лазерна или фото епилация по простата причина, че винаги ми се е виждало скъпо и съм била малко резервирана към този метод. Докато предпоследния път, когато бях при нея на кола маска, не ми предложи да ме мине с лазера едната подмишница, просто за да видя каква е разликата, а и моите косми бяха доста подходящи, защото там винаги е играл бръснача. Е, няма такава разлика, поне 50% от космите ги нямаше, чак не ми се вярваше. После отидох още веднъж, за да ми изравни двете, като на третираната ме пусна на по-слаба степен, а на другата на по-силна. Адски съм доволна, а болка няма никаква, само едно много леко усещане, което не е изобщо болезнено. Другото страхотно нещо са цените й - тука ми прилошава като ви слушам. За старите й клиенти всичките процедури са на половин цена, т.е. подмишници - 20 лв, триъгълник - 30 лв, крака - 100 лв, ръцете мисля, че бяха 60 или 70 лв. Много ми се иска и триъгълника, но така съм си свикнала с кола маската, че не искам да чуя, че трябва да ги обръсна. Но много скоро сигурно ще се прежаля. Другото хубаво е, че кожата ми реагира добре, нямам зачервявания, сърбежи и други подобни.
vaniakkostova. за кой град става въпрос? Може и на ЛС, за да не сметнат за реклама.

# 349
Скрит текст:
Моята козметичка преди няколко месеца си взе уред за лазерна епилация. Никога не съм била зарибена по лазерна или фото епилация по простата причина, че винаги ми се е виждало скъпо и съм била малко резервирана към този метод. Докато предпоследния път, когато бях при нея на кола маска, не ми предложи да ме мине с лазера едната подмишница, просто за да видя каква е разликата, а и моите косми бяха доста подходящи, защото там винаги е играл бръснача. Е, няма такава разлика, поне 50% от космите ги нямаше, чак не ми се вярваше. После отидох още веднъж, за да ми изравни двете, като на третираната ме пусна на по-слаба степен, а на другата на по-силна. Адски съм доволна, а болка няма никаква, само едно много леко усещане, което не е изобщо болезнено. Другото страхотно нещо са цените й - тука ми прилошава като ви слушам. За старите й клиенти всичките процедури са на половин цена, т.е. подмишници - 20 лв, триъгълник - 30 лв, крака - 100 лв, ръцете мисля, че бяха 60 или 70 лв. Много ми се иска и триъгълника, но така съм си свикнала с кола маската, че не искам да чуя, че трябва да ги обръсна. Но много скоро сигурно ще се прежаля. Другото хубаво е, че кожата ми реагира добре, нямам зачервявания, сърбежи и други подобни.
vaniakkostova. за кой град става въпрос? Може и на ЛС, за да не сметнат за реклама.

За Пловдив. Сега ще ти метна едно ЛС Simple Smile Но тези цени са й за старите редовни клиенти, каза че по празници също може да пуска промоции за новодошли клиенти

# 350
Благодаря, но не ми върши работа!  bouquet

# 351
Здравейте! Искам да ви попитам, като отидеш за лазерна епилация на лицето, всеки път ли даваш 60лв,примерно, или отиваш един път, даваш парите и докато не приключиш с лицето не даваш пари.

# 352
Всяка процедура се плаща .

# 353
Хайде и аз с въпроси.
Ако съм ползвала епилатор, означавали, че трябва да оставя космите да израснат?
Ако "да", то до каква степен?

# 354
Хайде и аз с въпроси.

Трябва да са минали поне 4 седмици от последното скубане на корена,най-добре 5-6 седмици.Дължината определят операторите ,на мен за лазер ми искаха обръснати крака в деня преди процедурата.

# 355
До колкото аз разбрах от моята козметичка е, че космите имат три фази - анагенна (растеж), катагенна (междинна) и телогенна (падане) и за да се направи процедурата, космите трябва да са във фаза на растеж, а това става чрез бръснене ден-два преди манипулацията. Ако ги оставиш повече да поникнат, явно попадат във втората фаза, която не е подходяща. Ако ги махнеш с епилатор и отидеш след ден-два, може би няма да са все още във фаза на растеж или много малко от космите ще са, което ще направи процедурата неефективна.

# 356
Хайде и аз с въпроси.

За твърди или мъхести косми става въпрос? Дълбочината също има значение.

Ориентировъчни таблици:

http://www.transgendercare.com/electrolysis/hair/growth_table.htm

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758669.105;topicrefid=20 пост #107

Средна продължителност, необходима за появяването отново на косми след отскубване с пинсета или кола-маска:
Средно дълбоки твърди и с пигмент/оцветяване/ косми по тялото:  от 6 до 7 седмици

Мъхестите косми не стимулирани и мъховете, растат по-бавно.

Твърди косми с пигментация по лицето, растат по-бързо.

# 357
Абсурд е да издържа толкова време без да ги махам....

# 358
Абсурд е да издържа толкова време без да ги махам....

Да не ги скубеш, епилираш, т.е. премахваш от корен.

Можеш да бръснеш, режеш с ножичка или използваш депилаторен крем.

# 359
  bouquet
Много благодаря.
Така съм по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт