Лазер, Фото или Elos...4

• 130 336
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,

Исках да попитам някой дали има отзиви за :

http://www.infinity-clinic.com/diodna-lazerna-epilaciya

Благодаря предварително   bouquet

# 331
  • Plovdiv, Bulgaria
Извинявам се ако се повтарям, не зичетох всички коментари, но бихте ли ми казали коя процедура е най-безболезнена. /пиитам за триъгълник зоната/

Благодаря

Аз ходя на фотоепилация на триъгълника и всичко около него, няма болка никаква.

аз ходя на лазерна с александрит и болка има, ако косъмчетата са по-дълги, трябва да си се обръснала буквално предишния ден

# 332
  • Sofia
Здравейте,
аз съм в процес на проучване още. Искам да си направя евентуално лазер на бикините.
Виждам, че пише че херпес на която и да е част на тялото е противопоказен. Не знам дали имат предвид дали в момента имаш или някога си имал,защото аз съм имала и от време на време ми се появява, например когато съм болна...Но пък си мисля, че всеки все някога е имал херпес..?

Насочила съм се или към Лазер център или към Есте клиник. Мисля да ида на преглед и да разпитам..
За Лазер център прочетох добри отзиви, някой да има за Есте клиник?

Благодаря предварително!

# 333
  • Sofia
Момичета, какво се прави с косъмчетата по лицето, преди да се отиде на лазерна епилация - депилатоар, бръснач  Confused И след това между процедурите как се процедира, нали не трябва да се махат с пинсета  Rolling Eyes

# 334
  • София
Аз не съм прочела цялата тема, та ще се върна после назад да попрочета, но искам да питам дали някоя от вас е ползвала Елос за домашна епилация.
Ето за този тип уреди си мисля да си купя:

http://www.krasivotialo.com/me-my-elos-soft-%D1%84%D0%BE%D1%82%D … D1%80-126000.html

Има хубави мнения в нета и се чудя дали си заслужава инвестицията.

# 335
Аз не съм прочела цялата тема, та ще се върна после назад да попрочета, но искам да питам дали някоя от вас е ползвала Елос за домашна епилация.

http://www.krasivotialo.com/me-my-elos-soft-%D1%84%D0%BE%D1%82%D … D1%80-126000.html

Има тема за тези уреди ,общо взето повечето момичета се изказват положително.
Magnolia,продължава се премахването на космите само на повърхността,без да се отскубват от корен.

# 336
  • София
aniK, аз бих заложила на депилаторен крем и преди първата процедура, а и в последствие. Забрави за отскубването, за да има ефект от епилацията.

# 337
Момичета, какво се прави с косъмчетата по лицето, преди да се отиде на лазерна епилация - депилатоар, бръснач  Confused И след това между процедурите как се процедира, нали не трябва да се махат с пинсета  Rolling Eyes
Не знам каква е практиката в студиото в което ще ходиш: попитай ги по време на консултацията.

Би трябвало да ти ги подрежат с ножичка, непосредствено преди процедурата.

Във времето между процедурите ги подрязвай с ножичка. В никакъв случай скубане.

Не препоръчвам и бръснене и използване на депилаторен крем, защото покрай премахването на по-изявените косъмчета се премахва и мъх, който след това се втвърдява.

При скубането има два негативни ефекта:
1/ космите не са повърхността и не могат да бъдат третирани с лазер/фото/елос;
2/ диаметъра на космите се увеличава и стават по-дебели, дълги и видими.

# 338
  • Sofia
Оф, не мога да ги изтърпя до размер за ножичка  Cry Пробвах депилатор - сигурно не стоях достатъчно, нищо от това, което исках не се махна, само ми се зачерви мястото и падна мъхче, което си беше ОК - дано на негово място не израстат нови дебели космалаци Twisted Evil Как да ходя с косми по 4 седмици - от процедура до процедура  ooooh! Сега до първата ще ги изтрая, но след това те няма да започнат да падат веднага... отврат просто  Sick Ще трябва да ги махам някак си...

# 339
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Края на декември месец  отидох за пръв път  на лазер на триъгълника  при  моята козметичка. Две от колежките ми бяха много доволни и аз се навих. Ефект след първият път определено има . След около 10 дена окапаха косъмчетата на доста места  Mr. Green Цената е доста ниска в сравнение с другите салони   Heart EyesЩе пиша след още няколко  процедури как върви  Heart Eyes

# 340
Оф, не мога да ги изтърпя до размер за ножичка  Cry Пробвах депилатор - сигурно не стоях достатъчно, нищо от това, което исках не се махна, само ми се зачерви мястото и падна мъхче, което си беше ОК - дано на негово място не израстат нови дебели космалаци Twisted Evil Как да ходя с косми по 4 седмици - от процедура до процедура  ooooh! Сега до първата ще ги изтрая, но след това те няма да започнат да падат веднага... отврат просто  Sick Ще трябва да ги махам някак си...

На лицето космите имат по-кратък цикъл на растеж в сравнение с тези по тялото, кожата се обновява също по-бързо и избутва мъртвите, изгорели косми. Процедурите на лице са по начесто. След първите няколко процедури ще ти изгорят най-отявлените косми и мъхове, космите ще имат и по-забавен растеж и няма да те дразнят толкова много.
Намери си по-финна ножичка.

# 341
Това с бръсненето и появата на дебели косми е мит.
http://www.tialoto.bg/a/144-Tialo/38775-brasneneto-ne-udebeliava-kosmite/

# 342
Това с бръсненето и появата на дебели косми е мит.
http://www.tialoto.bg/a/144-Tialo/38775-brasneneto-ne-udebeliava-kosmite/
За тялото да - там са си дебели и няма мъх. За лице - не бих си избръснала мъха  Peace

# 343

Има тема за тези уреди ,общо взето повечето момичета се изказват положително.
Magnolia,продължава се премахването на космите само на повърхността,без да се отскубват от корен.

Може ли линк към темата?   bouquet

# 344
Моята козметичка преди няколко месеца си взе уред за лазерна епилация. Никога не съм била зарибена по лазерна или фото епилация по простата причина, че винаги ми се е виждало скъпо и съм била малко резервирана към този метод. Докато предпоследния път, когато бях при нея на кола маска, не ми предложи да ме мине с лазера едната подмишница, просто за да видя каква е разликата, а и моите косми бяха доста подходящи, защото там винаги е играл бръснача. Е, няма такава разлика, поне 50% от космите ги нямаше, чак не ми се вярваше. После отидох още веднъж, за да ми изравни двете, като на третираната ме пусна на по-слаба степен, а на другата на по-силна. Адски съм доволна, а болка няма никаква, само едно много леко усещане, което не е изобщо болезнено. Другото страхотно нещо са цените й - тука ми прилошава като ви слушам. За старите й клиенти всичките процедури са на половин цена, т.е. подмишници - 20 лв, триъгълник - 30 лв, крака - 100 лв, ръцете мисля, че бяха 60 или 70 лв. Много ми се иска и триъгълника, но така съм си свикнала с кола маската, че не искам да чуя, че трябва да ги обръсна. Но много скоро сигурно ще се прежаля. Другото хубаво е, че кожата ми реагира добре, нямам зачервявания, сърбежи и други подобни.

Общи условия

Активация на акаунт