Лазер, Фото или Elos...4

• 130 247
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Много благодаря за отговора! А колко време след процедурата мога да се излагам на слънце?

Аз се криех максимум 3-4 дена. Не съм имала проблеми никакви. Можеш да ползваш и слънцезащитен крем, ако имаш някакви притеснения

Благодаря!  Hug От салона ми казаха 10 дни да не се излагам на слънце.
Много надежди възлагам на тези процедури и ги чакам с нетърпение-в петък ми е първата.  Grinning

# 451
  • София
Здравейте момичета, поизчетох ви и така и аз се навих за ELOS  Simple Smile  мисля да запиша час в ХилКлиник.
Мнения за клиниката?

# 452
Здравейте,   bouquet
имам питане във връзкас Elos епилацията - какъв е гелът, който се нанася върху кожата по време на процедурата и мога ли да си го закупя отнякъде?
Благодаря!

# 453
Здравейте момичета, поизчетох ви и така и аз се навих за ELOS  Simple Smile  мисля да запиша час в ХилКлиник.
Мнения за клиниката?
Противоречиви.Като цяло не съм доволна.Версус са в пъти по-добри.

# 454
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,   bouquet
имам питане във връзкас Elos епилацията - какъв е гелът, който се нанася върху кожата по време на процедурата и мога ли да си го закупя отнякъде?
Благодаря!

няма нужда да си купуваш, ще ти сложат на място!

# 455
  • София
Мнения за клиниката?
Противоречиви.Като цяло не съм доволна.Версус са в пъти по-добри.

мерси, аз бях на "консултация" и процедура, мн неучтива служителка, нищо не каза, не разясни, мн съм недоволна от обслужването, иначе апарата дали върши работа - ще се разбере скоро Simple Smile
Версус са по-добри като обслужване или като цяло - и апаратите (заради резултати)

# 456
Аз съм на същото мнение за Хил Клиник. Правих 10 процедури Елос на 2 зони и нямаше резултат. Във Версус от 5 процедури на същите зони и забравих за косми. Да не говорим, че във Версус всичко е на ниво.

# 457
Здравейте,   bouquet
Благодаря!

няма нужда да си купуваш, ще ти сложат на място!
Благодаря! Това го знам, вече имам няколко процедури и макар салона да е доста добър, нещо все ме човърка на тема хигиена (такава съм си  Blush). Знаем, че на всеки един флакон козметика (въпросния гел в случая), съдържанието може да бъде замърсено, когато вече е отворен. Просто искам да си имам свое гелче  Crazy

# 458
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря! Това го знам, вече имам няколко процедури и макар салона да е доста добър, нещо все ме човърка на тема хигиена (такава съм си  Blush). Знаем, че на всеки един флакон козметика (въпросния гел в случая), съдържанието може да бъде замърсено, когато вече е отворен. Просто искам да си имам свое гелче  Crazy
[/quote]

тогава си купи от тях  Grinning

# 459
  • Sofia
Момичета, забелязали ли сте след епилация на подмишници да се потите повече  newsm78 С всекидневното бръснене преди да започна лазерната, каточели се чувствах по-чиста  Rolling Eyes И пак всеки ден взимам душ, а напоследък и по-често даже точно заради потенето  Thinking

# 460
Гледам, че сте доволни от някакъв лазер център. Този ли е?
http://www.lazercentar.com/

# 461
  • София
Здравейте,

Искам да попитам момичетата, които посещават салон "Нирвана" в София за епилация с новия им диоден лазер - по-болезнена ли е от тази с "класически" лазер?  newsm78

Благодаря,

всички диодни много болят!
Бях преди две седмици точно в Нирвана за първи път на лазерна - цял интим. Болката беше търпима, 2-3 пъти общо трепнах на най-чувствителните зони. Предплатих си 5 процедури и ми дадоха 50% отстъпка. Рано е да кажа за ефект, но тези косъмчета, които сега си доизрастват от бръсненето си окапват сами.

# 462
Привет и от мен! Ходя вече почти две години във Версус на лазерна процедура на доста зони . На някой бях с ваучер като интим например и ми предстои последна 6-та процедура на промоционална цена.Редовната цена на интим ми се струва скъпичка и се оглеждам за друг лазерен център . Някой може ли да ми даде съвет? Мисля си за Хил клиник да пробвам....

# 463
Гледам, че сте доволни от някакъв лазер център. Този ли е?
http://www.lazercentar.com/

Не съм чула лоши неща за този, но аз ходих в Армада www.armadalasercenter.bg с някъде 80% с по-малко косми съм, спрях да ходя понеже от скоро разбрах, че съм бременна. Екипът им е много коректен и доколкото до апаратурата още от началото поизрових се в интернет търсих информация за апарата. Намерих сайта на доставчика и с още малко търсене излезна, че апарата им е от 2012 последно поколение Александрит.
Ако накой като мен се реши да се изрови може по снимки да търси производителя, малко по детективски е моя опит, но не са малко пари искам да знам за какво ги давам. В този случай мога да кажа, че изискванията бяха напълно покрити много съм доволна.

# 464
  • Sofia
Привет и от мен! Ходя вече почти две години във Версус на лазерна процедура на доста зони . На някой бях с ваучер като интим например и ми предстои последна 6-та процедура на промоционална цена.Редовната цена на интим ми се струва скъпичка и се оглеждам за друг лазерен център . Някой може ли да ми даде съвет? Мисля си за Хил клиник да пробвам....

След 6 процедури на интим, колко често ти се налага да ходиш за поддръжка?

Общи условия

Активация на акаунт