Лазер, Фото или Elos...4

• 130 193
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Благодаря за отговорите  bouquet, доколкото разбрах проблем има само за хората, които имат (незнам дали точно така се казва) епилепсия предизвикана от светлина и въпреки това има начини и тези хора да ползват този начин на обезкосмяване.

# 556
  • София
Тук (Русе), от няколко дни също се предлага епилация със Soprano Ice в местен козметичен център. Дано някой има впечатления и ги сподели.

В крайна сметка отидохме. Сега чакаме да видим резултата Simple Smile Ще пиша допълнително  bouquet

# 557
Някой има ли впечатления от студио за фотоепилация Орхидея?

# 558
  • София
Тук (Русе), от няколко дни също се предлага епилация със Soprano Ice в местен козметичен център. Дано някой има впечатления и ги сподели.

В крайна сметка отидохме. Сега чакаме да видим резултата Simple Smile Ще пиша допълнително  bouquet

Мисля, че има резултат. Скоро ще ходим на второ светкане. Да видим къде кога какво ще се появи. Болшинството по краката паднаха, мога да кажа, че са единици тези, които стоят и чакат следващото посещение.

# 559
  • Plovdiv, Bulgaria

Мисля, че има резултат. Скоро ще ходим на второ светкане. Да видим къде кога какво ще се появи. Болшинството по краката паднаха, мога да кажа, че са единици тези, които стоят и чакат следващото посещение.

и аз съм след такава епилация, много съм доволна Simple Smile
то нямам много косми, защото ги третирам с лазер отдавна, но със сигурност по-малко пари

# 560
Има ли някоя от вас страдаща от генитален херпес, която да се подлага на фотоепилация 😕

# 561
Здравейте момичета! Реших да се регистрирам и да споделя своя опит в борбата с тези гадинки. Дълго време си правих фотоепилация на интим и подмишници, но имаше ефект за изключително малко време, безброй процедури направих и накрая се върнах там откъдето бях тръгнала, не бих пррпоръчала фото, но в крайна сметка предполагам е и индивидуално.  Последно започнах да си правя епилация с диоден лазер в Abi beauty salon в дружба. Имаше много голям ефект още след първата процедура, направих три и сякаш виждах края на мъките, но изведнъж ми избиха страшно много, едно 50 процента от космите се върнаха. Аз лично мисля, че се дължи на това, че бях под много голям стрес, изключитлено нервна и емоционална бях в този период, много натоварена и почти не съм спала.. Сега все пак реших да продължавам да опитвам, имаше ефект след последната- доста окапаха и ги няма, но се чудя вече съм на 5-6та процедура дали там да продължавам да пробвам или някъде другаде.. Как мислите? Някой друг има ли впечатления от този салон? Като гледам предимно препоръчвате Лазерен център и Версус. А салоните на murphy? Някой ходил ли е, четох, че са с диоден лазер Elysion.
Благодаря и хубав ден на всички!

# 562
  • София
Някакви отзиви за Еволюшън в мол Парадайс?

# 563
Здравейте дами,
искам да попитам за човек с много бяла кожа, който никога до сега не си е правил коля маска на интим, много ли ще е болезнена лазерната епилация на интима?

# 564
Здравейте дами,
искам да попитам за човек с много бяла кожа, който никога до сега не си е правил коля маска на интим, много ли ще е болезнена лазерната епилация на интима?

Според мен изобщо няма значение как са махани космите за това колко ще боли. Те така или иначе са избръснати при процедурата. По-скоро предполагам поносимоста на болка на самия човек и зоната върху която се прави. Поне по мое мнение  Sunglasses  и гледай да си гладко избръсната, защото ако малко стърчат космите сякаш изгарят от лазера и боли повече. Но като цяло болката е доста поносима. Аз дълги години съм се правила с кола маска и винаги ме болеше многооо повече, отколкото при лазера. Бих я описала като бодване с игла, но те веднага ти пускат много студен въздух, който спира болката. Така че не се притеснявай Wink

# 565
Здравейте дами,

Според мен изобщо няма значение как са махани космите за това колко ще боли. Те така или иначе са избръснати при процедурата. По-скоро предполагам поносимоста на болка на самия човек и зоната върху която се прави. Поне по мое мнение  Sunglasses  и гледай да си гладко избръсната, защото ако малко стърчат космите сякаш изгарят от лазера и боли повече. Но като цяло болката е доста поносима. Аз дълги години съм се правила с кола маска и винаги ме болеше многооо повече, отколкото при лазера. Бих я описала като бодване с игла, но те веднага ти пускат много студен въздух, който спира болката. Така че не се притеснявай Wink
много благодаря, а колко горе долу като минути трае самата процедура лазер на тръгълника?

# 566
  • Plovdiv, Bulgaria

много благодаря, а колко горе долу като минути трае самата процедура лазер на тръгълника?

20-25 мин

# 567
Реших и аз да започна лазерна на триъгълника и днес отидох до Vanity zone да ми обяснят повече неща. Казаха ми, че няма проблем да си я правя в летния сезон и да се пека през август, септември, но аз лично си реших да изчакам, докато приключа с плажовете. Като започна, ще споделям как се развиват нещата при мен Simple Smile

# 568
Някой има ли впечатления от студио за фотоепилация Орхидея?
И аз се интересувам.

# 569
Здравейте, мили дами.
Имам нужда от малко помощ.
Най-накрая се реших да отида на лазерна епилация на горна устна, но ми казаха, че трябва 3-4 седмици , да не съм чистила космите с кола маска.
Това ми се струва невъзможно, работя с клиенти , а това е доста дълъг период.
Когато сте си правили, с какво сте замаскирали растежа?
Бръсненето, ясно че е табо.
Но става ли с депилиращи кремове за лице ?
Космите няма ли да станат по- дебели , видими и груби???

Общи условия

Активация на акаунт