Серенити Бей 2014

• 46 626
  • 452
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
В момента сме в Серенити. Шезлонги на плажа се намират винаги ,макар и 3-4 линия . Анимацията е отлична и храната много ни хареса.Засега съм много доволна.

# 346
  • София
Много благодаря за информацията за Дюни Simple Smile Ще разгледам хотела със сигурност Wink
Да се отчета за днес- последен ден ни е и хич не ми се тръгва Sad Днес времето беше страхотно, а морето се беше поизбистрило, така че следващите плажуващи да не се притесняват Simple Smile
В заключение- починахме си, хубаво изкарахме, но не бихме повторили по изброените по- горе причини. Ако постегнат хотела, оправят паркинга, купят почистваща техника за плажа, вземат мерки за хавлиите и запазването, сменят целия персонал на рецепция! (много нелюбезни и неотзивчиви ми се видяха) ще стане чудничко. 
Хубава почивка на всички, на които им предстои тепърва! А на всички списващи- много ми помогнахте с мненията си, благодаря :*

# 347
http://www.visit.bg/hoteli/holidey-vilidj-djuni-132

С какви деца е по-евтино? Не и с моите, дори за малката трябва да плащам по около 50 лв  Shocked

# 348
  • софия
И ние се завърнахме. Бяхме в хотела до петък. Валя силен дъжд. Ресторанта се наводни, закуската започна от късно, пълен ресторант, гладно дете  - беше чудничко. Добре, че беше последния ден.
Сагата продължи на паркинга. Едва успяхме да изкараме колите, като мъжете бяха целите в кал.
До тук с негативите.

Като цяло сме доволни. Бяхме с приятели, които живеят в Германия и се притеснявах дали на тях ще им хареса.
Анимацията беше супер.Мъжа ми постоянно участваше в разни игри и беше супер очарован , понеже не обича много да лежи по шезлонгите. Тинейджъра  пък от първия ден заяви, че другата година пак иска да сме там. Каката ги събираше още на закуска и по цял ден не му виждахме очите.

За шезлонгите беше кофти. Обаче аз се събуждам рано и обичам сутрин да се разхождам по плажа, така че около 6 и нещо минавайки покрай басейна мятах по една хавлия и така не сме имали проблем. По някое време отскачахме до плажа да изкъпем малкия в морето и се връщахме на басейна. Душовете на басейна  са с ледена вода. Аз само си измивах краката колкото да падне малко от пясъка и това е.

От храната има какво още да се желае, но и гладни не сме оставали. В ресторанта единствено вечер беше по - трудно да си намериш маса, но не сме чакали, дори няколко вечери успяхме да седнем и навън.
Апартамента се почистваше всеки ден. Хавлиите се сменят когато пожелаеш.

Ние бяхме изглед море, но при затворени врата анимацията започваща в три не ни събуждаше.

Определено си изкарахме добре.

# 349
И аз ще се включа с мнение. В събота се върнахме, за първа година сме там (предните 2 сме били на Албена). Определено положителните ни впечатления са повече от отрицателните. Човек ако иска да търси кусури винаги ще намери. Храната ни хареса - според мен има за всекиго по нещо, анимацията много мойте децата не пожелаха да се включат нито една вечер в детската дискотека (имам 2 срамежливи момчета на 2 и на 5), но много се радваха и двамата на програмата в ресторанта. Стайте, само човек който е бил с 2 деца в двойна стая може да оцени простора на апартамента, бяхме на 3 -тия етаж над басейна абсолютно нищо не ни е смущавало, всеки ден се почистваше, с дъжда не сме имали проблеми в стаята, а интернета си го ползвахме всеки ден без проблем. Само първия ден когато отидохме и се изкъпахме имаше проблем, че водата не се оттичаше казахме на рецепцията при излизането на плаж и когато се върнахме беше оправено. Да плажа не може да се сравнява с албенския чист пясък, но щом и малкия ми син си ходеше бос без да мрънка значи е ОК ( той е много чувствителен на тази тема Simple Smile ). Иначе  морето си беше супер преди дъжда нямаше нито едно водорасло. И ние бяхме от хората с кално излизане, гумите на колата бяха целите в кал, но мъжа ми отиде до Царево и за 5лв беше като нова Simple Smile ( това го слагам като най- големия негатив от почивката). И последното което не ни хареса е че няма къде да се разходиш около хотела, но при нас с програмата до 22 часа беше достатъчно на децата да им се приспи и се прибирахме, так че това не беше проблем за нас!
Това е от нашата почивка. На всички пожелавам хубаво изкарване и недейте да отивате негативно настроени!

# 350
А как е телевизията по стаите ?! Действително ли има само 2-3 канала на български ?! Също така гледам в някой сайтове, пише че в хотела имало хранителен магазин - вярно ли е това или проста заблуда ?! Също така може ли да се пуши в стаите ? Не,че аз пуша - но любимата...

# 351
А как е телевизията по стаите ?! Действително ли има само 2-3 канала на български ?! Също така гледам в някой сайтове, пише че в хотела имало хранителен магазин - вярно ли е това или проста заблуда ?! Също така може ли да се пуши в стаите ? Не,че аз пуша - но любимата...

За телевизията не мога да кажа със сигурност, че то не остава време за нея.Но в действителност в хотела има магазин, но по скоро вода , нещо сладко да си купи човек или някои и други дреболии. А точно срещу входа на хотела е хранителният магазин. В стаите не се пуши, пушиш на терасата, както прави моят мъж

# 352
  • софия
Да има само 2-3 канала на български -канал 1, бтв, нова, диема фемили май бяха.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 16:08 от rosij

# 353
  • Пловдив
      А дали има бар на плажа към ол инклузива, че синовете ми са свикнали да пият сокчета и айран постоянно.  Grinning

# 354
  • софия
На плажа няма бар. От бара на басейна може да се взима. По принцип не позволяват носене на плажа, но в еднократни чашки се разнасяха напитки и храна.

# 355
  • Пловдив
   Ясно. Защото моя приятелка сподели, че миналата година е било абсолютно забранено да се изнася от ресторанта за плажа. Аз още се колебая и май докато се намъдрувам, няма да останат места. Laughing

# 356
  • Пловдив
Миналата година края на юли месец без никакъв проблем си изнасяхме на плажа в еднократни чаши всичко, питиета и хране. Никой не ни е създавал проблем. Доста от плажуващите го правеха.

# 357
  • В.Търново
Няма нужда от бар на плажа, буквално хотела е на пясъка.И бара на басейна го делят няколко метра от плажа.

# 358
  • София
Забранено ли е? Аз трети ден нося чинии с пица, кекс на плажа. Пак не съм разбрала.
Ние сме за първа година тук, в момента. Доволни сме, забележки минимални, не ми пречат на почивката.

# 359
Въпрос към почиващите в момента.Все още ли е в четвъртък почивният ден на аниматорите?Имам нещо в предвид, но тъй като е свързано с купуването на ваучери може ли да ми отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт