Серенити Бей 2014

• 46 458
  • 452
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Въпрос към почиващите в момента.Все още ли е в четвъртък почивният ден на аниматорите?Имам нещо в предвид, но тъй като е свързано с купуването на ваучери може ли да ми отговорите.

Да

# 361
Благодаря!

# 362
Чета, че паркинга си е някакво кално блато като вали. Възможно ли е колата да се паркира някъде около хотела,а не на паркинга ? Все пак не държим колата да ни е точно пред хотела.. Ааа и за септември месец след 10ти става дума, така,че предполагам няма да има проблем да си я оставим някъде около хотела, но все пак да питам... Да не се окаже,че всичко е платени зони и т.н.

# 363
  • Пловдив
Нашата я оставихме на паркинга на Режина Маре, нямаше никакъкв проблем.

# 364
А дали някой от всички пишещи тук и отсядали в хотела са правили снимки на същият ? На плажа и т.н. ? Колкото и да търся в нет-а единствените снимки на хотела са тези по сайтовете,които не са кой знае колко и се повтарят почти навсякъде. Гледах и за клипове, но пак същото - в тубата, едно и също... и все едни и същи снимки...  Ако някой има снимки, бихме били благодарни да ги сподели  Simple Smile

# 365
  • Sofia
Ето една на плажа точно под хотела:
http://agatakristi.snimka.bg/daily/mama.823858.33839996

# 366
Има google street view за тази цел..

# 367
Има google street view за тази цел..

Ти сериозно ли ?!  ooooh! Не знаех, че google са влизали по апартаментите, ресторантите.. че чак и на плажа да са снимали...    Thinking Whistling

Да не говорим,че google колите снимаха преди 2 години .... а не са снимали вчера.... Я си кажи, ти от коя част на персонала на хотела си  Mr. Green

# 368
Виж, Daga, нито съм от персонала, нито съм от хотела. Искаше да видиш има ли паркинг и да видиш околностите на хотела. Предложих ти това, защото там околността е слабо променена за период от 5 год. Изключвам сергиите с детски дрънкулки срещу хотела, които се увеличиха неимоверно откакто посещавам района. Но теб очевидно те не те касаят.
За стаите и апартаментите снимките в сайта са напълно достатъчни, защото са съвсем реалистични-само трябва да предвидиш малко амортизация..
По начина по който проучваш тоя хотел, ми създаваш усещането че едва ли не ще го купуваш:-) keep calm and enjoy your holidays, не се задълбавай толкова. За парите които си платил след 10 септемви, няма да се чувстваш прецакан, освен ако не искаш да търсиш само кусури, вместо да изкараш хубава почивка с момичето ти Peace
И още нещо-предвид забележките ти за обсъждането на други хотели-ако си ходил на няколко такива-и ти ще сравняваш-сравнението за някои е най-добрия показател за оценката на останалите потребители.
Аз лично смятам че хотела е основно подходящ за семейства с деца, поради близостта на плажа и размера на помещенията. Не мисля че предлага някаква романтика за влюбени двойки. За романтика-Гърция и Турция мисля че са по-добри. Пък и ценово за двама сигурно са подобни. А и.. Като бяхме двама, хич не ни вълнуваше къде сме, бяхме си достатъчни-пожелавам ти го
С най-добри чувства!

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 19:18 от second

# 369
  • На черешата
 Снимки на хотела целенасочено не съм правила, това е тъпотия, за какво са ми. Както са казали, тези от сайта са си реалистични. Лично за мен, хотела съпоставено цена/качество не си заслужава. Крепи го разположението му на самия плаж и раздаващите се аниматори. Въпреки всичко пак бих отишла заради децата си, защото за тях това беше незабравима почивка и няма да мрънкам. Избираш кое ти е с по-голям приоритет и действаш. За мен доволни деца, означава спокойна почивка.  Peace

# 370
  • София
Здравейте, с малко впечатления и от нашата почивка в х-л Серенити бей. Приятен семеен хотел тип ол инклузив, забележки имам, но както и по-рано съм казала- не ми попречиха на почивката.
  Бяхме баба, мама и дете, достатъчно широко в апартамент, после дойде и татито-без проблеми, малката спа с баба си на дивана. Диванът- става след като му се метне поне още едно шалте отдолу, че се усеща ръб.
  Баните, добре измислено-два броя тоалетни и една баня. Единствено е можело още едно прагче да се направи, за да не се събира локвичка пред тоалетната чиния- да ме прощава камериерката за хавлията за крака Sick но детето щеше да се хлъзне.
  Единствено счупените плочки правят лошо впечатление, но няма да си купувам лятна резиденция я! После и из хотела имаше непрекъснато липсващи, новозалепени стари...плочки,но както и да е. Личи си, че на бързо е строено, по-евтинко и са се учили майсторите там!
  Храната-не е зле да кажем, разнообразна, ако нещо е липсвало-донасяха-сирене примерно,салата някоя...Тръгнах с лоша нагласа, но не се оправда. Салати шест тави, различни комбинации от зеле, моркови, домати, краставици...отделно човек сам може да си сглоби... Готвеното беше вкусно, доста зеленчуци и меса различни видове, риба често, пица и картофи за децата. Чужденците похапваха и паста доста, в ужасни комбинации, но явно си им харесват. Ядох страхотна леща, боб, телешко варено, кюфтета с доматен сос....но чух и поне две недоволни дами от храната-като качество и като асортимент. За мен не е проблем от 12 тави основно да си подбера поне една да става, според претенциите ми. Но, ако някой търси масло президент на закуска, това не е неговият хотел. НА закуска колбасите по-скоро не са от нашите в хладилника, но пък правеха бухти, пържени филии, запечени сандвичи с яйце и сирене, колбас и кашкавал... Плодове имаше достатъчно-диня, пъпеш, праскови,круши, сини сливи. Междинните закуски бяха пица, картофи, кюфтенца...следобед страхотни кексчета печаха, едвам се удържахме. Кафето също не е от нашата марка, но ние си правехме сутрин в стаята, че малката спи до по-късно. С две думи от храната аз не мога да се оплача, сравнявам я с други хотели тип ол инклузив на Бг Черноморие. Ементал и  прошуто ми предлагат в друг тип хотели. ММ е недоволен обаче, той каза че с кеф си дава парите , като ходим на спа почивка, но в друг хотел и само за нощувка със закуска, за същата цена, че и малко отгоре!
 Плажът, близко, не мъкнеш торбите с играчки надалече, после и си ги оставяш на плажа, понеже ние повтаряхме и следобед. И тук действа системата на резервация с метната хавлия, явно оправия няма, че и скандал гледахме единия ден Laughing Ходехме по-късно, към 10 намирали сме места, после към 12 се освобождаваха по-напред и се местехме. Не е било мръсно на плажа, като изключим вечер като се изнизват някои и си оставяха пластмасата и фасовете, но на другия ден е почистено. Има малко клечки и пясъкът е тъмен, установихме че в дясно от спасителя е доста по-плитко.
  Анимацията-каквото могат правят децата, раздават се, но все пак не може да се очакват чудеса от непрофесионалисти танцьори..., и весели вечери имаше и не чак толкова. ММ игра на бинго, бабата денем на басейна мятала топки newsm78 Басейнът не сме ползвали, ние предпочитаме море и голям пясъчник. Но пък там беше непрекъснатото шоу-игри, анимация.
   Ползвах фитнес, ...е ...става, но не е фитнес зала, пък и  не съм отишла там да тичам по пътеката.
  В началото душът ни беше счупен, след три оплаквания и уж ремонти, накрая смениха меката връзка и проблемът се оправи. Ми евтинко е в хотела оборудването. Отзивчиви бяха и на рецепция, и камериерките-те не си даваха много зор в почистването, еми не оставихме бакшиш, пиколото обаче си го заслужи.
   Маси в ресторанта се намират, отвън също, чакали сме наистина като валя едната вечер. Но ресторанта и с външната си част е голям, хотелът беше пълен, в определени моменти всички с изсипваха, след 15на мин се изтегляше тапата.
Оценката ми по 6 балната система и около 4, 4 и половина. Сравнявам го с Империал на Слънчев бряг и Гранда и Долфин в Константин  и Елена хотели Ол инклузив БГ Черноморие. Бихме отишли отново, отговаря на моите потребности.

Още нещо се присетих, краставиците не се белят и понякога се засичат втори път предлагани салати. За мен не е болка за умиране, че аз в къщи не им готвя за всяко ядене. Стига да е годна храната, разбира се!

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 23:38 от giuli

# 371
  • София
Приключи и нашата почивка в хотела. Да споделя малко впечатления. Бяхме в студио - 2 с дете. Просторно, широко.
Общо, взето мнението ми се припокрива с горния пост на giuli - били сме в един и същи период.
Хигиена ... доволна от камериерките, които поддържаха нашите стаи. Но бяхме късметлии. Почивахме с още едно семейство с дете - при тях положението с почистването не беше, като при нас. Камериерката им го даваше доста лежерно ...
Имахме прагче в банята и нямахме проблем  Laughing - споменавам, защото прочетох, че това за доста стаи е било проблем. Климатизацията не беше шумна. В 15,00 ч. аниматорите вдигаха голяма врява и за хора, които са настанени с изглед басейн и са с малки, спящи деца смятам, че това ще е проблем.
Хигиената на басейна и в ресторанта беше ОК. Стараеха се хората.
Храната задоволи всичките ни нужди  Peace - без да е нещо уау ... имаше достатъчно, беше прясно, вкусно. Доволни  Peace. Ама не сме от много претенциозните  Grinning.
На басейн ходихме 2-3 пъти за малко ... трудна работа с шезлонгите, като изключим четвъртък, когато аниматорите почиваха ... тогава на басейните беше ОК, ама пък за сметка на това се усети прилив на хора на морето и имаше лек проблем с шезлонгите. За кратко обаче /момчето, което се мотаеше на брега и обслужваше шезлонгите реагира много бързо и адекватно/ - донесоха от басейните и всичко се нареди  Peace
Дъщеря ми е влюбена в аниматорите ... особено в Ани и Джордж  Crazy - каза, че не иска да си тръгва единствено заради тях двамата.
Проблем обаче има, когато вали дъжд ... пристигнахме миналата неделя и се изсипа здраво вечерта ... ами места в ресторанта нямаше, подгизна целия ... абе не беше приятно. Но пък беше за кратко и не се повтори.
С две думи - бих повторила догодина. Хареса ни, ние починахме идеално, малечка се забавляваше чудесно  Peace

Обаче на приятелите, с които бяхме детенце се разболя ... доста тежко, не спираше да повръща, дриска, Т ... всички екстри, които предлага летния вирус. Обезводни се и се наложи да си тръгнат още на 4-ия ден ...
Но не свързвам боледуването с хотела по никакъв начин - може да се случи навсякъде и по всяко време в летния период. Дъщеря ми примерно беше непрекъснато с детето /даже се е случвало да си хапнат и от една чиния/, но не се разболя. И слава богу, разбира се.

Пожелавам хубаво време и приятни емоции на всички, на които почивката в хотела предстои   bouquet

п.п. Ако има конкретни въпроси съм готова веднага да отговоря  Grinning

# 372
Искам да попитам тези почивали минали години през септември и най-вече към средата на месеца - как е било времето ? Водата в морето ясно,че тогава би трябвало да е най-топла Simple Smile

Същото така,понеже тогава си е към края на сезона - храната, обслужването и т.н. как са били  newsm78

Предполагам тогава хотела няма да е пренаселен, но и това ме интересува,за да знам да се готвим ли за ранно ставане за борба за шезлонзи  Thinking

Благодаря предварително

# 373
Никой ли не е бил в Серенити през септември  newsm78

# 374
  • Пловдив
Искам да попитам тези почивали минали години през септември и най-вече към средата на месеца - как е било времето ? Водата в морето ясно,че тогава би трябвало да е най-топла Simple Smile

Същото така,понеже тогава си е към края на сезона - храната, обслужването и т.н. как са били  newsm78

Предполагам тогава хотела няма да е пренаселен, но и това ме интересува,за да знам да се готвим ли за ранно ставане за борба за шезлонзи  Thinking

Благодаря предварително

Първата година бяхме от 6-ти до 14-ти септември. Беше една спокойна почивка. Тогава обаче нямаше чадъри и шензлонзи на плажа включени в цената и спокойно си слагахме наш чадър.
Миналата година бяхме от 1-ви до 7-ми септември. Определено храната беше по-добра от предходната година, но ние и 2012 не придиряхме ( за нас е важно децата да се забавляват). Странно, че 2013-та някои аниматори си бяха тръгнали в началото на септември, за разлика от 2012-та.
Тази година пак заминаваме на 7-ми ( просто обичаме септемврийската почивка, заради спокойствието, а и цената не е без значение).

И двете години нямаше бой за шезлонзи. Имам даже снимка от басейна миналата година (на 6-ти септември е правена). Бяхме се разположили на 4 шезлонга и около нас имаше много празни.

Общи условия

Активация на акаунт