Серенити Бей 2014

• 46 440
  • 452
  •   1
Отговори
# 375
Щом на 7-ми заминавате, ние на 11-ти ще сме там - ако имате желание може да се запознаем Simple Smile

# 376
  • Пловдив
Щом на 7-ми заминавате, ние на 11-ти ще сме там - ако имате желание може да се запознаем Simple Smile

Като чуете някой да подвиква след Любомир или Ивайло значи съм аз Wink
Пишете като пристигнете- ще се намерим Simple Smile

# 377
Някой почивал ли е с две малки /на 5 и на 1 година/ деца в икономичен апартамент? Имам резервация от  07.09, която в последния момент от Съни Турс промениха, и от апартамент с изглед парк се оказвам в такова помещение. Интересува ме дали е шумно, дали е влажно и има ли мухъл. Също така се притеснявам, че няма да е достатъчно спокойно, след като всички ик. апартаменти с излаз в общ английски двор.
Всякакви впечатления ще ми бъдат от полза, предварително благодаря на отговорилите!

# 378
  • Sofia
Трудно ми е да си представя, че не е шумно.
Лично за нас анимацията беше прекалено шумна навсякъде и това в часове, когато малките деца спят. Впечатлението е същото и на приятели.
За нас това е най-големият негатив на комплекса, всичко друго се прие добре, но заради шума няма да повторим.

# 379
Ние бяхме точно в такъв апартамент. Много по просторно е дворчето от терасата в сравнение с другите апартаменти.Има люлка, на която децата да се люлеят.Мухъл не видях, но има някакъв мирис като влезеш в тоалетната. Не съм била септември месец, но ако анимацията  е в стихията си като в останалия период си е шумно.В стаята с дивана нямахме телевизор, а също така и кана за затопляне на водата.Иначе всичко останало е като обзавеждането на другите апартаменти.

# 380
И ние бяхме в такъв апартамент и имаше влага

# 381
Има ли някой в момента в хотела, да сподели какво е положението там след тези порой по Приморско ?

# 382
Благодаря на всички за отговорите!
Първите ми лични впечатления - в икономичните апартаменти определено има мухъл. Не се вижда, но дъщеря ми е алергична и веднага й се отрази. Шумът през деня като че ли няма да е много голям проблем, НО в 21ч. започва някакво шоу, което е адски шумно. Моето бебе заспива около 20,30ч. така, че след началото на програмата се наложи да се чудя къде да ходя, за да изчакам да утихне. Честно казано побеснях. Резервирах апартамент с изглед парк, за да е възможно най-тихо, а се оказвам в центъра на купона. Освен това всички, които минават край басейна, могат спокойно да видят какво се случва при нас. 
Безкрайно разочарована съм от Съни Турс. Как е възможно да допускат подобно отношение към клиентите им. Безобразие!!!

# 383
  • Sofia
Е, дано имаш късмет след шоуто да няма репетиция на състава за следващо такова, че няма да спите до 12. Случва се на пълен капацитет музика, все едно има второ шоу след първото. За щастие не е всяка вечер, а и в края на сезона може и да нямат вече нужда от репетиции Laughing

# 384
Оооооооооооооо, имаха нужда от репетиция. Откараха до 1ч.  #2gunfire

# 385
Не вярвам хотелът да е пълен, не може ли да доплатите и да ви сложат в тиха и  нормална стая. То не е почивка, а кошмар и тровене на нерви при такъв шум, била съм  в хотел, където анимацията започваше да бичи под терасата ни в 3 следобед и беше ужасно.

# 386
Увериха ни, че поради голямото дублиране на резервации се налага да ни преместят в такъв апартамент. По принцип бях резервирала изглед парк. Хотела е пълен, поне според мен. Голяма лудница е.

# 387
Цитат
Увериха ни, че поради голямото дублиране на резервации се налага да ни преместят в такъв апартамент

Ти сериозно ли ?!   #Crazy

Да имат късмета сега, като на 11ти отидем да ми кажат това и да се опитат в икономичен апартамент да ни заврът.... тясно ще им се види Царево  #Cussing out

Платил съм си за точно определно нещо преди няколко месеца и да ми кажат "Сори ама има голямо дублиране" и вместо в апартамент море да ме забутат в икономичен или парк... Не са познали ...
Ще има скандали,чак тук в София ще се чуят

П.П. Извинявам се, сега прочетох,че не на място в хотела,а от Съни са я променили.
Засега за нашата нито са ни се обаждали,нито на мейл са писали нещо за промяна...  Но все пак знае ли човек, като отидем на място какво ще ни сервират... Все повече почвам да съжалявам,че резервирахме там. Надявам се излишно да се тревожим,но това ще се разбере след няколко дни.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 15:29 от DaGa

# 388
Аз пък не мога да повярвам, че през септември - извън сезона - този огромен хотел е пълен. Още повече, че децата на чужденците май започнаха училище вече.

# 389
  • Пловдив
Аз пък не мога да повярвам, че през септември - извън сезона - този огромен хотел е пълен. Още повече, че децата на чужденците май започнаха училище вече.

Точно това си помислих и аз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт