Серенити Бей 2014

• 47 166
  • 452
  •   1
Отговори
# 60
  • София
От вчера се опитвам да резервирам за наши познати 5 нощувки в хотела от 17.06. и от всякъде ми казват, че няма места вече. Моля ви, ако някой знае агенция през която все още имат свободни места да ми пише.

# 61
  • Русе
Айде и ние с резервация 21-27 юли пак там две семейства с общо 5 деца на 4,5г тогава. Лудницата ще е пълна, дано сме доволни. За първи път бяхме там преди 3 г, децата бяха на 1,5г, дискотеката им беше много забавна, а и програмата за нас. Сега наистина ли детската дискотека е на бара на басейна? Това не ми харесва много, но какво да се прави.
За пиков сезон, преди мисля, че бяхме началото на август, си беше малко лудница, сравнително трудно си намирахме маса, трябваше някой в 6,30 ч вече да е там, на плажа също на първа линия не успявахме, а така ми се иска, но и тогава нямаше включена цена за шезлонг и чадър.

Относно местата - има апартаменти през Съни турс и хотела за този период. На мен са ми малко малки тези апартаменти, напоследък предпочитаме двуспалните, но ще се "жертваме" тази година в по-малък Simple Smile.

# 62
  • София
След неуспешното ровене, търсене и звънене на всякакви тур.агенции се примирих и се насочих  към друг хотел, но за догодина ще зная да се организирам по - рано.

# 63
  • Sofia
Момичета за периода 14.06- 20.06., наистина няма места през агенциите, аз все пак успях през Амигос травел миналата седмица, опитайте, може пък да имат още свободни места, успех   bouquet

# 64
  • Beyond the Frontiers
По принцип Визит имат правата за БГ пазар. Така че това с Туи ми е малко странно.

# 65
Записвам да ви следя днес и ние запазихме една седмица от 02-09.08 хванахме последния ден на -20%. Две години бяхме на Албена и ни се щеше да сменим. След всичките ви хубави отзиви лесно се навихме. Сега остава само да чакаме с нетърпение лятото  Grinning

# 66
  • София
Ха. идентичен случай- и ние последните две години бяхме на Албена  Laughing Там сме от 04-11.08. Живот и здраве ще се засечем  Peace

# 67
  • Sofia
Много "албенки" станахме Mr. Green И аз вече резрвирах, но за юли:)
Ще се отчитам онлайн, за да сте подготвени  Sunglasses

# 68
  • Пловдив
Миналата година бяхме от 15 ти юли и времето беше супер. Виваги имаше чадъри и шезлонги и маси за ядене. Тази година сме от 28 ми юни. Още в началото на януари свършиха местата за нашия период та резервирахме през самия хотел. Идва с 10 % по скъпо, но като се туткаме е така.
Изглед море за мен идва шумно ако си с малко дете, което ляга рано.

# 69
  • В.Търново
 loa, не се чува нищо.Дограмата е добре изолирана.

# 70
  • Пловдив
Мойто дете подсача от най лекия шум та дограмата хич не помагаше. Добре, че го кърмех та да спи с цицата в уста докато приключи анимацията за възрастни.

# 71
  • В.Търново
 Peace Съгласна съм, всеки си знае детето. Simple Smile

# 72
  • Пловдив
Тази година и ние планираме да почиваме на Серенити Бей . Интересното е че, освен за скъпите периоди за останалите хотела е спрян от продажба. Вероятно ще го пуснат след като минат ранните записвания с отстъпка.

# 73
  • Пловдив
Всичко е заето, затова няма как да го пуснат. Единствения вариант е директно през хотела. Само малко по скъпо излиза от там. Капарото е 50 %.

# 74
Ха. идентичен случай- и ние последните две години бяхме на Албена  Laughing Там сме от 04-11.08. Живот и здраве ще се засечем  Peace
ние бяхме в Елица, сега очаквам да е по-хубаво Simple Smile ( че мин. година инклузива не беше на ниво в Елица за разлика от предната) .
Ние сме с две момченца тогава ще са на 5 и 2,6  както и семейството на брат ми който имат един пакостник на 2,6 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт