Серенити Бей 2014

• 46 435
  • 452
  •   1
Отговори
# 45
NBM,
Знам ги тези хотели на Албена, Серенити също като тях е на самия плаж, има 5-6 стълби след басейните на хотела и стъпваш на самия пясък.

# 46
  • Пловдив
И ние се каним три семейства да посетим хотела от 18 август.Още не сме резелвирали ,но ако сме в БГ сме тук.Прочетох всички коментари. Решено е. Grinning

# 47
Цените на сайта на хотела вече са обявени.http://www.serenity-bay-bg.com/%D0%9E%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8-8bg.html

# 48
РПрез Съни турс излиза малко по-евтино според мен.

# 49
Как не съм видяла темата до сега?
След като миналото лято почивахме там, тази година рано-рано резервирахме за края на август, така че ще следя темата с интерес и отзивите ви през целия сезон. Simple Smile

# 50
  • Sofia
Как не съм видяла темата до сега?
След като миналото лято почивахме там, тази година рано-рано резервирахме за края на август, така че ще следя темата с интерес и отзивите ви през целия сезон. Simple Smile

А какви са ви отзивите? Сигурно добри, след като повтаряте  Laughing

# 51

[/quote]
А какви са ви отзивите? Сигурно добри, след като повтаряте  Laughing
[/quote]

Иска ли питане Wink
Не знам дали ние сме критерий, защото не сме от най-претенциозните туристи, но нямаме абсолютно никакви забележки към хотела или персонала. Изкарахме една много приятна и спокойна (като се има предвид какви хали са децата ни) почивка.

# 52
  • софия
Вече е платено от 7.06 до 14.06,живот и здраве sun

# 53
  • Пловдив
Момичета помагайте ми. Исках да резервирам за нас и още едни приятели две студиа за края на август през визит,но нямало свободни места за последните ни две нощувки. Предлагат ни апартамент,но ни идва мн скъпо. В коя агенция да направя запитване. Искам да е изпробвана. В ник травел няма цени все още.

# 54
  • Пловдив
Момичета помагайте ми. Исках да резервирам за нас и още едни приятели две студиа за края на август през визит,но нямало свободни места за последните ни две нощувки. Предлагат ни апартамент,но ни идва мн скъпо. В коя агенция да направя запитване. Искам да е изпробвана. В ник травел няма цени все още.

# 55
  • Пловдив
Пробвай през хотела. Миналата година до колкото си спомням също имаха отстъпка.

както и от тук: http://www.antea.bg/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%85% … D0%B5%D0%B2%D0%BE

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 21:37 от ninand

# 56
  • Пловдив
За жалост навсякъде ударих на камък.Няма свободни студия.Другото решение е, или да вземем апартаменти,за които не виждам смисъл ,или да чакаме мартенското намаление от 15  или 10%.Тогава може да има. Sad

# 57
  • В.Търново
Тогава може съвсем да няма места.

# 58

А в ТУИ провери ли ? Дава ми че има свободни студия,но си провери точно датите.

http://bookonline.travelisimo.bg/Termin.aspx?lmn=5&lmx=5& … i&hotel=77981

# 59
Няма да потретвам, само да следя отзивите, слабост ни е този хотел  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт