Серенити Бей 2014

• 46 422
  • 452
  •   1
Отговори
# 30
Чрез Туи няма 20% ранно записване, те имат контингент, при тях може да има места. Аз коментирам резервация през Съни турс.

# 31
  • В.Търново
Момичета, по информация на приятелката ми от агенцията, през която резервирахме, за юни няма места!!! Ние едва успяхме да резервираме.

Странно  Thinking
Вчера получих оферта точно за юни от TUI - места има, всичко е спокойно за сега  Simple Smile
През български агенции няма места, защото са дадени на чужди оператори.

# 32
  • Пловдив
За втора година ще сме в Серенити - в понеделник преведох първата вноска по сметката . Миналия път бяхме в периода 15 - 21 юни ; сега резервирах от 13.06 до 21.06 . Надявам се , че ще са същите аниматорите - малкия беше влюбен в каките и батковците , особено в батковците - позволяваха му да играе дартс , макар и качен на стол  Laughing

# 33
  • В.Търново
Преди 20 юни ще стават ли басейните за къпане?Знам че се затоплят, но ако е по-хладно навън и водата ще е студеничка.  newsm78

# 34
Да, затоплят се на слънце  Joy. Демек ако е хубаво времето ще е добре в басейните, ако не е... греда

# 35
Преди 20 юни ще стават ли басейните за къпане?Знам че се затоплят, но ако е по-хладно навън и водата ще е студеничка.  newsm78
Росина, ако не ме лъже паметта вие миналата година май бяхте по същото време newsm78  . Не пробвахте ли басейните??

# 36
В периода 9-14 юни басейните бяха студени, поне за мен.

# 37
  • София по рождение
а студиото какво представлява?

# 38
  • В.Търново
Ние бяхме от 24 юни и времето беше много хубаво.Но преди 20 юни си мисля, че ще е доста по-студеничко.За това питам.А след 7 септември дали ще става?

# 39
  • софия
Според мен басейните са си ок и преди 20.06

# 40
  • София
Ние бяхме от 24 юни и времето беше много хубаво.Но преди 20 юни си мисля, че ще е доста по-студеничко.За това питам.А след 7 септември дали ще става?
Ние бяхме миналата година от осми септември. Много приятно време. Водата чудна. Навалица няма. Много доволни останахме!

# 41
Ние миналата година бяхме от 17 до 23 юни. Времето точно преди това беше много студено и дъждовно! Но в седмицата, в която ние бяхме, вече беше се беше оправило Simple Smile
Басейнът до обяд си беше студен, след това - нямах забележки  Simple Smile

# 42
Ние миналата година бяхме от 17 до 23 юни. Времето точно преди това беше много студено и дъждовно! Но в седмицата, в която ние бяхме, вече беше се беше оправило Simple Smile
Басейнът до обяд си беше студен, след това - нямах забележки  Simple Smile

Ние бяхме от 9 до 14 юни. Не е било студено и дъждовно. Да, в София и други части на БГ ги заливана поройни дъждове, но на морето си беше идеално. Само на 15 юни като тръгвахме заваля.

# 43
  • В.Търново
Благодаря! Simple Smile

# 44
  • Sofia
Всички теми изчетох, и аз се насочих към Серенити. От 3 години почиваме на Албена, доволни сме, но вече искаме разнообразие.
Прочетох доста, все пак ще попитам:
С две деца сме (3г и 6г), трябва да си смятам цената, като добавя по 22лв/ден само за големия, нали?
Освен анимацията има ли пързалки, площадки за игра (за по-малкия).
Плажът доста ме притеснява - ходим на Албена главно заради него. Хотелът на плажа ли е всъщност? Има ли стълби? Ако някой е ходил на Албена (Гергана, Мура, Славуна) и в Серенити дали може да направи сравнение?
Заради отпуските ще трябва да почиваме в края на юли, гледам, че пишете отзиви повече за юни, някой почивал ли е в топ-сезона, да сподели какви са разликите?

Общи условия

Активация на акаунт