Серенити Бей 2014

• 46 423
  • 452
  •   1
Отговори
# 15
Айде и аз тук Simple Smile 
Още да попитам въпросната анимация за деца- за дете на 7 ок ли е? И как става записваш ли се, какво  Crazy Много питанки имам  Laughing
Анимацията е много хубава,не трябва да записваш нищо - никъде.Аниматорите сами обикалят и се сприятеляват с децата, а още на втория ден малките се влюбват в какичките.За разходки не мога да дам мнение,тъй като вечер след детската дискотека има представление за възрастните,което ние не пропускахме.

# 16
Здравейте,

А как е гледката от апартаментите изглед парк? Има ли оси? Миналата година бяхме на юг и просто не можеше   да се седне навън да се храниш от оси.

# 17
А как е гледката от апартаментите изглед парк?

Всъщност "парк" е силно казано, тъй като няма такъв  Laughing
"Изглед парк" гледа към шосето, към една занемарена ливада и към хотелите на втора линия  Peace

# 18
  • София
polia72 , мерси за информацията  Hug А тези представления на български ли са? И колко продължават? Аз като се замисля малката ще е на една годинка, ще си ляга раничко и май няма да можем да правим вечерни разходки така или иначе. Вечеря в ресторанта и представления вечер хич не ми звучи зле  Heart Eyes

# 19
  • София
Благодаря за темата   bouquet

Ще я следя с удоволствие.
Препоръчаха ми хотела доста мои познати, които почиваха там лятото на 2013 и едвам ме навиха  Grinning и мен. Само чаках офертата за ранни записвания.
Ние сме от 17 август. Доста от вас вече ще са почивали и ще следя с интерес коментарите ви.

# 20
  • София по рождение
такааа, ако резервирам тук за 3 възрастни /сина ми е на 15 в какво ще ни настанят? а ако той си вземе приятел има ли в двете стаи телевизори и във всяка стая спалня ли е или диван?

# 21
  • В.Търново
Трети възрaстен сaмо в aпaртaмент, в двете помещения имa телевизори.Еднaтa стaя е със спaлня, другaтa със рaзтегaтелен дивaн.

# 22
  • София
Днес наредих депозита за резервацията ни.От 28.06. за 10 нощувки в апартамент-парк.Дано останем доволни.От прочетеното за хотела през 2012 год. бях останала с много добри впечатления.През 2013 не съм следила мненията и чак сега ги погледнах.Направи ми впечатление,че има и недоволни,явно за една година са се променили нещата.въпреки всичко се изкуших и резервирах,пък дано останем доволни.

# 23
  • софия
За 4 поредна година в Серенити-резервацията престои или за началото или за средата  bouquet на юни

# 24
polia72 , мерси за информацията  Hug А тези представления на български ли са? И колко продължават? Аз като се замисля малката ще е на една годинка, ще си ляга раничко и май няма да можем да правим вечерни разходки така или иначе. Вечеря в ресторанта и представления вечер хич не ми звучи зле  Heart Eyes
Анимацията е на български,английски,руски,немски и полски май имаше.Детската дискотека е от 20 часа,около половин час продължителност, на бара до басейна, а от 21 часа на сцената ,където са и масите на ресторанта е анимацията за възрастни, с продължителност един час. Кеф ни правеше да седим, да си хапваме, да си пийваме и да си гледаме програмата.Исками се и други хотели да посетим , но децата след две години в Серенити се чувстват като у дома си, а мъжа ми не иска да си разваля кефа и да ходи на други места,където анимацията се провежда на сцена с пейки около нея и един час да стои и да гледа,казва че му напомня за посещение на концерт или театър. LaughingНе че има нещо лошо.

# 25
  • София
И ние миналата година бяхме в средата на юни месец и останахме много доволни от всичко, особено от анимацията. Вчера се опитах да резервирам студио и за средата на юни вече няма свободни места в две от големите тур.агенции, така че си мисля, че това говори достатъчно за репутацията на хотела. За моя голяма радост успях да резервирам апартамент и с нетърпение очакваме ваканцията, като много силно се надявам да не е паднало нивото на хотела.

# 26
Момичета, по информация на приятелката ми от агенцията, през която резервирахме, за юни няма места!!! Ние едва успяхме да резервираме.

# 27
Запис Simple Smile
Преди няколко дни погледнах за нова тема, че вече мечтая за море Simple Smile

И въпросче- някой вече направил ли е резервация директно с хотела, а не през агенция?

# 28
И аз ще съм от 21.06  Joy. Като гледам така половината почиващи от тая дата вече пишат в темата. Ще направим май яката среща там  Joy

# 29
Момичета, по информация на приятелката ми от агенцията, през която резервирахме, за юни няма места!!! Ние едва успяхме да резервираме.

Странно  Thinking
Вчера получих оферта точно за юни от TUI - места има, всичко е спокойно за сега  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт