Серенити Бей 2014

• 47 166
  • 452
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

ние миналата година бяхме на Серенити и много ни хареса. Почти нямам забележки. Тази година ще ходим в комплекс Гранд Хотел Варна /хотел Рубин/.
На всички, които сте резервирали за Серенити или ви предстои съм сигурна, че ще останете доволни. Аз лично много трудно взех решението да го сменим, но ми се ще и малко да разнообразим, дано не остана разочарована, защото наистина беше незабравимо море 2013г.

# 76
  • София
Здравейте,

ние миналата година бяхме на Серенити и много ни хареса. Почти нямам забележки. Тази година ще ходим в комплекс Гранд Хотел Варна /хотел Рубин/.
На всички, които сте резервирали за Серенити или ви предстои съм сигурна, че ще останете доволни. Аз лично много трудно взех решението да го сменим, но ми се ще и малко да разнообразим, дано не остана разочарована, защото наистина беше незабравимо море 2013г.
Дано да ти хареса в Гранд Хотела. Аз мога да направя сравнение - Серенити Бей много повече ми хареса.  Peace

# 77
Записвам се де следя и аз. Ние за втора година ще ходим там, много ни хареса миналото лято.

# 78
Ние бяхме от 24 юни и времето беше много хубаво.Но преди 20 юни си мисля, че ще е доста по-студеничко.За това питам.А след 7 септември дали ще става?
С тези твой коментари вече няма да почиваш на Серенитито..

# 79
  • В.Търново
Ние бяхме от 24 юни и времето беше много хубаво.Но преди 20 юни си мисля, че ще е доста по-студеничко.За това питам.А след 7 септември дали ще става?
Не мога да те разбера?

# 80
който е ходил миналата година да сподели в морето имаше ли щипалки, ние бяхме на нестинарка една година и не можахме да влезнем във водата от тях.дано да е било инцидентно.

# 81
  • В.Търново
Всяка година си е различно в различните периоди.Миналата година юни нямаше, но пък по-късно август може да е имало.Тази година е възможно да е обратното.

# 82
Всяка година си е различно в различните периоди.Миналата година юни нямаше, но пък по-късно август може да е имало.Тази година е възможно да е обратното.
Миналата година от 18.08. нямаше нито щипалки,нито водорасли,нито медузи, нито камъни.Морето беше разкошно за ужас на дъщерята,която иска да има много вълни,последните един-два дена от престоя ни , след като имаше мъртво вълнение се  появиха малко водорасли, но то е нормално след вълнение да има и промяна.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 17:47 от polia72

# 83
  • София

Shocked

# 84
  • Сф

Shocked
 Joy
те Росито още  от коментарите във визит.бг си я бройкат и я заплашват цитирам:
 "Росина не ти ли омръзна да говориш глупости..Като не ти харесва не излизай от В.Търново тогава..." нещо им е влязла под кожата....... Joy
г-н Ненов ще си почива сам на СЕРЕНИТИТО, ох смях... Joy Joy Joy

# 85
  • В.Търново
Хора всякакви....по-скоро ме разсмиват такива коментари....
Първо човек трябва да погледне себе си преди да напада другите.Аз не виждам какво толкова лошо съм написала, че времето било хубаво след 24 юни, ама г-н Ненов нещо в заблуда живее сигурно.  Grinning
Миналата година се вихреше един спор за изхранването в хотела.Няколко пъти писах, че хотела е мн.хубав, че ни е харесало,а за храната, че по-малко разнообразна в междинния сезон, но явно моите представи се различават от тези на други хора.Като цяло хотела наистина си заслужава.Даже едно от запитванията ми към Съни Турс декември месец беше за Серенити, въпреки че в Царево е малко скучно.

# 86
  • София
Миналата година бяхме на Нестинарка в началото на август месец. Имаше щипалки, много дори. Почиваме там всяка година и за първи път виждам такова нещо там, явно не сме ги нацелвали досега  newsm78
Тази година ако ходим на море в БГ ще е там, ако ни останат и пари след заплануваните пътешествия...

# 87
  • Русе
Миналата година бяхме на Нестинарка в началото на август месец. Имаше щипалки, много дори. Почиваме там всяка година и за първи път виждам такова нещо там, явно не сме ги нацелвали досега  newsm78
Тази година ако ходим на море в БГ ще е там, ако ни останат и пари след заплануваните пътешествия...

Айде заповядай от 21-27 юли да съберем голяма банда връстници. Simple Smile

# 88
Учудвам се на тия заплахи за Росина, чела съм отзивите и от 2-3 години насам и за Серенити наистина лошо не е казала. Грозно и жалко за този, който го прави, не е достойно  Naughty
Никъде в Б-я не е на 100 % супер, дори за прехваления Мирамар съм чувала лоши отзиви и мои познати не щат да чуят вече за него. Всеки има право на мнение  Peace Ако нещо не ви изнася- ами променете го  Mr. Green, ние тук не сме процент и няма как да ласкаем неоснователно  Stop

# 89
  • В.Търново
 newsm51Благодарение на Рая-Никол и др. съфорумки си избрахме Серенити миналата година!
Големият ми син беше най-доволен от басейна и че имаше отделна стая, когато спеше.
Малкия най се радваше на сладоледа и да си играе около басейна, защото той има някакъв необясним за мен страх от водата.

Общи условия

Активация на акаунт