Серенити Бей 2014

• 47 169
  • 452
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ние се върнахме от там преди два дни. Според мен тази година храната беше много по-качествена и по-разнообразна от миналата година. И аз и хлапето сме доста капризни като се касае за ядене, но винаги имаше поне няколко неща които ни харесваха, винаги имаше плодове и самата храна беше приготвена вкусно, хляба почти винаги беше топъл. Стаята се почистваше всеки ден, хавлиите и чаршафите ги смениха веднъж на третият ден, което за нас е нормално. Даже при смяната на хавлиите камериерката ги беше направила под формата на животни, на което детето винаги много се радва. Анимацията този път ми се видя по-слаба, особено детската. Тази за възрастни беше същата като миналогодишната, но подготвяха нова. От аниматорите наистина е само Ани, която вече е шеф аниматор. Относно персонала само на рецепция ми направиха лошо впечатление,в повечето случай е намръщен и некомпетентен. Ние пристигнахме в 13 часа и даже не погледнаха ваучера, за да видят дали стаята е готова, а направо ни казаха да се върнем след час. Едва когато настоях да ми обяснят къде да паркираме и да свалим багажа  ни дадоха талон за паркинга. След това няколко пъти засичах групи чужденци, които пристигаха към 10 часа и тях ги настаняваха веднага. Имат нов паркинг от другата страна на улицата, който когато завали дъжд се превръща в блато #2gunfire. Покритието и скоростта на интернета са направо потресаващи, което за мен лично е ненормално. Забранено е изнасянето на напитки към плажа, но никой не следи за това и не създава проблеми, ако си вземеш нещо. Шезлонгите на басейна се запазват още към 7 часа, но на плажа не е така. Даже следобяд плажа е почти пуст. Съжалявам, че ви досадих с толкова подробности, но се опитах да бъда максимално изчерпателна.

# 136
Четящите от миналата година помнят, че защитавах хотела много яросно и много ми беше харесало всичко. Сега съм тук и не мога да повярвам каква промяна към зле има за 1 година.
1. Паркинга е блато. Ако успеете да вкарате колата си може да не я изкарате. Добре, че поспря да вали в последните 3 дни, че лоша работа
2. Преди 2 дни заваля на вечерната анимация и както хората бягаха през ресторанта изведнъж се оказа, че вратата към асансьорите е заключена и казаха, че е абсурд да я отворят защото било мито пред асансьорите. И така... за да не им нацапаме божествения под изкараха всички деца и възрастни в дъжда, че да минем през външното стълбище за да се понамокрим. Гавра неподправена. Но истиска гавра ей така за забавление на персонала. Вчера след представлението си беше отворено - обаче не валеше и сигурно нямаше да е толкова забавно...
2. Вече заключват шезлонгите с вериги. Било защото наглите туристи запазват шезлонги. Обаче сами се издадаха, че имат над 450 възрастни туристи, а шезлонгите на плажа са 240, а на басейна "малко по-малко". Демек те самите знаят чудесно, че нямат достатъчно шезлонги дори за възрастните, а ако някое дете си позволи лукса да иска да седне... ужас работа. Днес отключиха шезлонгите в 8.30. Не били длъжни да ни отварят по-рано. Басейна работи от 9. Това е политика на хотела от вчера. т.е. моля всички, които не са вчера и днес в хотела да не обясняват, че не е вярно!
3. Управителят заплаши, че ще вика полиция, защото съм си позволила да изразя позицията си на рецепцията. Очевидно недоволните не трябва да се обаждат, а само доволните. Опита се да ме изгони от хотела - щом не ми харесвало да си ходя. Да съм пишела на съни турс да ми върнат парите... Обаче това няма как да стане. Аз съм си взела отпуска, планирала съм тази почивка 6 месеца и няма в последните 2 минути да хвъра да търся друг хотел с 3 деца... Няма вариант
4. Днес докато чаках да отвържат гнусните вериги помолих шефката на чистачките да избърше масичките под чадърите на басейна. Посочих и петното от шоколад на моята щерка, което седи засъхнало вече трети ден. Тая ми се развика, че не трябвало туристите да сме такива мърлячи и само да се оплакваме.... Не зная какво да кажа тук. Три дни не са бърсали масите, а туристите трябва да внимават и да не мърлят, че явно водата в хотела е на свършване. Това си го позволява някаква чистачка?!?!
5. За храната. Храната определено е с по-добро качество от миналата година. Обаче... Проблема е, че повечето неща свършват. Ако отидете в 7.30 на закуска няма да има мекички, защото още не са почнали да ги пържат. Обаче ако идете в 9 вече са свършили. Свършването се случва и с доста елементарни неща като варени яйца, домати. Всеки опит да се направи забележка се превръща във вдигане само на моето кръвно, защото поука не се взема от никой, а аз съм лудата явно, на която не и харесва скъпоценния хотел.
6. Имахме някакви счупении из стаята. Записахме се в тетрадката. Техника дойде преди 8  Mr. Green. Така е... ние на почивка ли сме? Той е на работно време.
Като заключение. миналата година бяхме 7 дни през юли. След това децата ми 7 дни през септември. Тази година децата 7 дни с  баба си /които също са на мнение, че хотела се е променил ужасно много и то не към добро/ и сега 7 дни пак аз. Т.е. до момента към платла 28 дни, от които ми остават 2-3. Т.е. мнението ми е обективно...
п.п анимацията е добра. Освен Ани от миналата година е и Джордж/беше тинейджърския аниматор/, който незная защо аз помня като джон, но може и грешката да е в мен. Анимацията е добра... Май само тя и сладоледа не са се променили към лошо  Mr. Green

# 137
  • София
Това със заключването на шезлонгите според мен са се принудили да го направят, за да предотвратят запазването от ранни зори. Аз ставам много рано и всеки ден ги наблюдавах как някакви наглеци свалят от купа 7-8 шезлонга мятат хавлиите и после до обяд седят празни, а през това време хора се чудят в 8 часа къде да се настанят. Освен това свалените шезлонги пречеха на хигиениските да изчистят и те мажеха с едни парцали около тях. Тази анархия с шезлонгите настъпи след 21 ви,  преди това изобщо нямаше такива драми, към 8 часа момчето подреждаше шезлонгите и до към 9,30 винаги имаше свободни.

# 138
  • София
След събота, когато пристигнахме и се оплаках от храната, наблюдавам подобрение... като качество и вкус - да, но като асортимент и количество продължава да е малко и недостатъчно спрямо количеството гости на хотела.
Младежите на бара и в ресторанта едва смогват да си вършат работата, но въпреки това са винаги усмихнати и мили. От аниматорите сме много впечатлени, освен, че вечерните програми са интересни  и забавни, и през деня непрекъснато организират игри и се стараят да включат в тях максимално повече хора. Също така поддържат непрекъснат контакт с гостите, приятно впечатление ми прави, че търсят мнението на почиващите, имат непрекъснат контакт с нас.
Определено споделям мнението на Богиня за шезлонгите и персонала на рецепция! Също и неадекватната организация и поддръжка на стаите. Не ми се беше случвало досега в 4* хотел да ми оставят моп сами да си подсушаваме банята, защото пода и  е с "обратен наклон"... освен това явно ваната е спукана и от нея тече вода и става веселба, след като 4-мата се изкъпем... Стаята ни не се почиства редовно, чаршафите смениха след 4-тия ден и то по мое настояване, защото мъжът ми се поряза по време на волейболен мач и раната му прокърви под лепенката и през нощта беше нацапал малко чаршафа.
Със сигурност не съм единствената недоволна, защото при всяко от редките ми минавания през рецепция, имаше по някой, който се оплакваше от нещо....

# 139
Вана ли? Ние не сме имали такава...

Моят съвет- не повтаряйте хотели, винаги има разочарование  Peace

# 140
  • София
Да, има пластмасова вана, на 1 етаж сме.  Peace
Със сигурност няма да повторим тук!  Grinning

# 141
  • В.Търново
Минaлото лято и ние имaхме моп в бaнятa, всичкaтa водa от душa се връщaше и трупaше около тоaл.чиния. Simple Smile))

# 142
 Laughing

Сега като ви чета и сещам, че и при нас се събираше вода около тоалетната чиния  Laughing
Моп обаче не съм забелязала  Laughing
И добре че не съм, че само това оставаше - да чистя в хотела, където съм на почивка  Laughing
Аз вЕрно съм луда, но не и чак толкова  Joy

# 143
Малеее, като ви чета последните мнения и почвам да се чудя дали да не си откажем резервацията.

Е ще изгорим с % от капарото, но по-добре така отколкото да си провалим почивката. Ще изчакам да видя още мнения... все пак имаме време до останалото плащане.

Това със заключването на шезлонгите на мен ми се струва добра идея, че се бях настроил като отидем да вдигам скандали с тия запазваници с хавлии. Относно новия паркинг - ми то е ясно,че при тези валежи,ще е блато щом е в няква поляна. Отделно не ми пречи да си оставим колата и на 500-1000м от хотела, но явно някои искат точно до хотела да си паркират  Whistling

С две думи - ако има доволни от плажа,апартаментите /за банята ясно Grinning/ и храната /а като чета тя дори е на по-добро ниво от миналата година/ - няма да се откажем.

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 20:03 от DaGa

# 144
DaGa, не се отказвай  Hug
Гледай ведро и с усмивка на нещата  Laughing
То е ясно, че не живеем в съвършен свят, а за държава да не говорим  Joy
Няма проблем - ако се наложи и ще чистим в хотела, ако трябва - може и да сготвим   Joy
Ние след два дни заминаваме за Топола скайс, та да видим там какви изненади ни чакат  Laughing

# 145
mijjjka, за мен не е проблем ... НО както споменах в първия си пост в тази тема, отиваме там заради любимата Simple Smile  Досега не е била на All inclusive и затова след много чете из форумите реших,че в Серенити-то цена/качество ще е добре. А и тя гледа снимки, клипчета и и хареса.. Та не искам да и скапвам почивката - то ясно,че All inclusive в БГ няма как да е на ниво, но все пак .

Пък като се замислиш то затова си е All inclusive - всичко включено, дори да си чистиш сам банята... ама и аз съм си достатъчно луд, така че ако ми оставят моп в банята сами да си я чистим... ми ще полети от тераста към басейна Joy

П.П. Разгледах сега Топола скайс за какво става дума, та ще чакам отзиви от теб за там .. за догодина да го мислим

П.П. Това нещо не ми харесва... май няма плаж наблизо или се лъжа ?!

Цитат
чадър и шезлонг на басейна и на плажа под комплекса до изчерпване на количествата /транспорт до плажа по график/
  Shocked

Щом има транспорт до плажа под комплекса, представям си къде е най-близкия друг плаж  newsm78

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 20:18 от DaGa

# 146
Топола скайс е до Тракийски скали - голф комплекса. Мисля, че плажа не е близо, но това за мен не е проблем - и без това предпочитам басейн, а и сме с кола - ще ходим където искаме   Peace
Това за "До изчерпване на количествата" навсякъде е така, аз затова тренирам бягане с хавлия на кратки разстояния в 7 сутринта  Joy

# 147
Топола скайс е до Тракийски скали - голф комплекса. Мисля, че плажа не е близо, но това за мен не е проблем - и без това предпочитам басейн, а и сме с кола - ще ходим където искаме   Peace
Това за "До изчерпване на количествата" навсякъде е така, аз затова тренирам бягане с хавлия на кратки разстояния в 7 сутринта  Joy
Ние бяхме там преди 2години и ни хареса.Голяма красота.

# 148
Четящите от миналата година помнят, че защитавах хотела много яросно и много ми беше харесало всичко. Сега съм тук и не мога да повярвам каква промяна към зле има за 1 година.
1. Паркинга е блато. Ако успеете да вкарате колата си може да не я изкарате. Добре, че поспря да вали в последните 3 дни, че лоша работа
2. Преди 2 дни заваля на вечерната анимация и както хората бягаха през ресторанта изведнъж се оказа, че вратата към асансьорите е заключена и казаха, че е абсурд да я отворят защото било мито пред асансьорите. И така... за да не им нацапаме божествения под изкараха всички деца и възрастни в дъжда, че да минем през външното стълбище за да се понамокрим. Гавра неподправена. Но истиска гавра ей така за забавление на персонала. Вчера след представлението си беше отворено - обаче не валеше и сигурно нямаше да е толкова забавно...
2. Вече заключват шезлонгите с вериги. Било защото наглите туристи запазват шезлонги. Обаче сами се издадаха, че имат над 450 възрастни туристи, а шезлонгите на плажа са 240, а на басейна "малко по-малко". Демек те самите знаят чудесно, че нямат достатъчно шезлонги дори за възрастните, а ако някое дете си позволи лукса да иска да седне... ужас работа. Днес отключиха шезлонгите в 8.30. Не били длъжни да ни отварят по-рано. Басейна работи от 9. Това е политика на хотела от вчера. т.е. моля всички, които не са вчера и днес в хотела да не обясняват, че не е вярно!
3. Управителят заплаши, че ще вика полиция, защото съм си позволила да изразя позицията си на рецепцията. Очевидно недоволните не трябва да се обаждат, а само доволните. Опита се да ме изгони от хотела - щом не ми харесвало да си ходя. Да съм пишела на съни турс да ми върнат парите... Обаче това няма как да стане. Аз съм си взела отпуска, планирала съм тази почивка 6 месеца и няма в последните 2 минути да хвъра да търся друг хотел с 3 деца... Няма вариант
4. Днес докато чаках да отвържат гнусните вериги помолих шефката на чистачките да избърше масичките под чадърите на басейна. Посочих и петното от шоколад на моята щерка, което седи засъхнало вече трети ден. Тая ми се развика, че не трябвало туристите да сме такива мърлячи и само да се оплакваме.... Не зная какво да кажа тук. Три дни не са бърсали масите, а туристите трябва да внимават и да не мърлят, че явно водата в хотела е на свършване. Това си го позволява някаква чистачка?!?!
5. За храната. Храната определено е с по-добро качество от миналата година. Обаче... Проблема е, че повечето неща свършват. Ако отидете в 7.30 на закуска няма да има мекички, защото още не са почнали да ги пържат. Обаче ако идете в 9 вече са свършили. Свършването се случва и с доста елементарни неща като варени яйца, домати. Всеки опит да се направи забележка се превръща във вдигане само на моето кръвно, защото поука не се взема от никой, а аз съм лудата явно, на която не и харесва скъпоценния хотел.
6. Имахме някакви счупении из стаята. Записахме се в тетрадката. Техника дойде преди 8  Mr. Green. Така е... ние на почивка ли сме? Той е на работно време.
Като заключение. миналата година бяхме 7 дни през юли. След това децата ми 7 дни през септември. Тази година децата 7 дни с  баба си /които също са на мнение, че хотела се е променил ужасно много и то не към добро/ и сега 7 дни пак аз. Т.е. до момента към платла 28 дни, от които ми остават 2-3. Т.е. мнението ми е обективно...
п.п анимацията е добра. Освен Ани от миналата година е и Джордж/беше тинейджърския аниматор/, който незная защо аз помня като джон, но може и грешката да е в мен. Анимацията е добра... Май само тя и сладоледа не са се променили към лошо  Mr. Green

най-малоумният въпрос от ваша страна по време на буря в 19:00 ресторанта нямало места какво правим. Предполагам очаквания отговор е бил персонала отива изтръгва храната и приборите на хранещите се и ви освобождава една маса за да можете да си изкарате домашната ракийка и да си пийвате на спокойствие
явно вие не гледате телевизия и не виждате че цели градове са блата не само паркинга на хотела
вериги е имало и миналата година но вие няма как да знаете това
в заключение явно сте били гости на хотела в един точно определен период от месеца

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 21:24 от azzzzzzzzz

# 149
  • София
DaGa, не се настройвайте негативно. В никой случай не е била това целта на моите постове.  Peace  Хотелът си е хубав, но както навсякъде, и тук има неуредици. Плажъте хубав, басейните също. Ако сте склонни да се включвате в аниматорските програми, със сигурност ще останете доволни. Гладни и жадни също няма да останете.  Wink
Постмиксовете са на кока кола, което за любителитена газираните напитки е екстра. Кафето като за инклузив също е учудващо ОК.
В момента хотелът е пълен на 100%  и става навалица навсякъде, и в ресторанта, и на плажа, и на басейните, и най-вече на бара...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт