Отговори
# 525
Озет ще има ли в 7?

# 526
Ето меееееееееее Crazy Crazy Crazy
Тоя път съм си от моя профил  Peace Mr. Green
Да гушна собственичката на този, от който се промъкнах по-рано  Hug Hug Hug Hug
Сега и за всички останали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дани, да ти е жива и здрава сестричката  Heart Eyes Hug
Ще ни липсваш тази вечер  Hug

Много хубави снимки има на ЗейКер и инста видеото е сладко  Flutter
Жале ли е човека, който ще определя любовния живот на Зейнеп? Няма ли с кой друг да сватосва Гюнеш ooooh! ooooh! Много, много късно.  Peace 100 % няма да се влюби Зейнеп, но тоя ще мъти водата повече от Плужека  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Тежки дни го чакат Керем  Tired Tired Tired

Ако почват в 20:30 , ще има ли озет?  newsm78 newsm78

# 527
# 528
Мимко Hug Heart Eyes Hug Тери Hug Heart Eyes Hug Рони Hug Heart Eyes Hug Пепито Hug Heart Eyes Hug Господинова Hug Heart Eyes Hug

# 529
Мимко Hug Heart Eyes Hug Тери Hug Heart Eyes Hug Рони Hug Heart Eyes Hug Пепито Hug Heart Eyes Hug Господинова Hug Heart Eyes Hug
Ивенцеее Hug Hug Hug

# 530

Как мина купона, Джейни стана ли красива Wink

# 531
Джанъм Hug Hug , днеска с това цялото ядене съм  preggo food baby  Joy Joy Joy Joy

# 532

Ивенце  Heart Eyes Heart Eyes
Да, да! Върха е. И леля ми и тя само се суети с новата прическа  Flutter Flutter

# 533
Тоя Гюнеш да не иде да живее и той в къщата на Жале, че Керем ще откачи  ooooh! ooooh!

# 534

Ивенце  Heart Eyes Heart Eyes
Да, да! Върха е. И леля ми и тя само се суети с новата прическа  Flutter Flutter

Браво, радвам се. Да са им честити прическите  bouquet  bouquet  bouquet

# 535
Сега си пуснах линка към Канал Д и дават мача, който е едва на 20 минута, което май-означава, че в седем май няма да има озет Thinking а и от сега е започнал да забива Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 536

много добре Flutter Flutter много им се радвах на вси4ки Party Party Party

Joy  Joy Joy Joyкво па толко яде Joyедна баницата Mr. Green
Зизун4и ми каза 4е съм правила стриптиз Mr. Green из4езвали ми кра4олите ту единя ту другия Joy
Вие виждате ли ги newsm78 щото аз си ги виждам и двата и понеже съм скромна, немой да заголим така кълка Whistling Joy Joy Joy

# 537
Сега си пуснах линка към Канал Д и дават мача, който е едва на 20 минута, което май-означава, че в седем май няма да има озет Thinking а и от сега е започнал да забива Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Еми то е ясно, че ще почне в 8 и 30 , мача е почнал в 18:30, а им трябват поне 2 часа , то час и половина е само самата игра, а 15 мин почивка и после ако има продължения и тем подобни. Ама щом ще закъснеят, сигурно озета ще е по-кратък  newsm78

# 538
Мимко и двате крачолчета са си тук и си си облечена Peace, споко няма те върнем, че си заголила кълки Joy Joy

# 539
Мисля да позяпам "Забранения плод", докато почнат слънчицата  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт