"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
bambi89_stz -според мен не си бременна. А за извънматочна станала вътрематочна,аз не съм чувала. Peace
Стискам палци за твоето чудо. Praynig

# 31
bambi89_stz, за да имаш положителен тест, значи е настъпила имплантация. Ако ембрионът се е имплантирал в тръбата, той няма как вече да слезе в матката.
Първия път, когато си отишла на лекар, не се е видяло нищо, защото е било твърде рано. Стискам палци бременността да се е запазила въпреки кървенето.

# 32
направих още един тест не се сдържах... полужителен с доста по изразена втора черта почвам да се съмнявам за цветна бременност..

# 33
благодаряви,ще видим утре какво ще ми кажа,ако има бебе извънматочна,ще трябва да го махна а не искам това,за в този случай бих предпочела да съм го изхврлила,не искам да се радвам без пречина,такаче докато не ида нищо не мисля,каквото е такова,всяко зло за добро

# 34
Да се запиша и аз в хубавата тема  Hug
Утре сутрин ще правя тест аз,да видим... Praynig
Последния МЦ беше на 08.12.Само ден закъснение,но много ми се иска да видя две чертички и не ми се чака още няколко дни...

# 35
.◦♥Жана♥◦., дано видиш така желаните две чертички, от сърце ти го пожелавам.  Hug
Мен пък днес трябваше да ми дойде лелката, а още я няма. Ще изчакам поне още 3-4 дни и ако все още я няма ще направя тест, надявам се на положителен.

# 36
  • бургас
.◦♥Жана♥◦ Cristianaa
Пожелавам ви го и на двете! Дано да се ее случило най-хубавото! Пишете и дано да стане   bouquet  bouquet

# 37
malkata-88, благодаря. Дано и на теб ти се случи най-хубавото.

А иначе мене от два дни ме боли десния яйчник, мисля че бях споменала, че това ми беше един от най-ранните симптоми при първата бременност, когато направих аборт, а иначе започвам да усещам някои промени - умирам за кисели краставички, даже сега има един буркан до мене, сутрин се събуждам със зверски апетит, а по принцип не закусвам, ама... моите "симптоми" е по-вероятно да са на психическа основа.

Айде стискам палци и на трите ни да си получиме новогодишния подарък.

# 38
Пак обръщате темата на отчетна, моля ви.

# 39
Алексче,само да кажа благодаря много на момичетата и пожеланията към мен да им се връщат  Hug
Нека малко спам,де...то иначе не е интересно  Hug Crazy

# 40
  • София
Пак обръщате темата на отчетна, моля ви.
+1 Peace

# 41
И аз се включвам в таЗи тема мили,дано ни донесе късмет на всички   bouquet Аз на 03.01 ходих на фоликулометрия и в левият яйчник имах доминантен фоликул.Д-р Халачева ми каза,че на 05.01 би трябвало да се спука  Heart Eyes  Днес ходих на преглед и фоликула се е спукал,овулация съм имала и лигавицата ми била страхотна   Grinning  Сега силно се надявам да не ми дойде и да си имаме бебче ! На 19.01 ми е датата на менструация,а вдругиден ще пускам прогестерон!Похвалих се аз,сега ви пожелавам късмет момичета,а аз ще си чакам,че до 19.01 има още 10 дни,струват ми се цяла вечност....  bouquet

# 42
  • София
desss9011, имаш ли някакъв въпрос или просто споделяш? Ако е второто, има други отчетни теми за правещи бебе, които ще са ти по-полезни при споделянето и обмяната на опит. Желая ти успех и две черти скоро! Simple Smile
Алексче, защо не включиш 1 изречение в началото на темата /там, където са червените букви/, което да съдържа информация каква е идеята на тази тема? Пък дано свърши работа.

# 43
Готово, даже заглавието редактирах, но надали ще има полза...  Tired

# 44
desss9011, имаш ли някакъв въпрос или просто споделяш? Ако е второто, има други отчетни теми за правещи бебе, които ще са ти по-полезни при споделянето и обмяната на опит. Желая ти успех и две черти скоро! Simple Smile
Алексче, защо не включиш 1 изречение в началото на темата /там, където са червените букви/, което да съдържа информация каква е идеята на тази тема? Пък дано свърши работа.

Бюти,споделям и ще съм благодарна да ми дадеш линк за за такава тема,за правещите бебе  Wink

Общи условия

Активация на акаунт