"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757534.0
Дес Заповядай, тук всички обсъждаме точно това...   bouquet
Бюти И ти заповядай в темичката, ще се радваме да има попълнения, че намаляхме доста! Виждам те само от време на време в някоя от темичките.   bouquet 

# 46
 Днес сутринта направих поредния тест(не успях да дочакам 10дневното закъснение и след 5 мин забелязах втората чертичка,беше толкова бледа,че незнам дали не съм си я въобразила.Докато стигна до работа тотално се убидих,че си измислям,моля ви кажете утре ли да повторя теста или търпеливо да изчакам до неделя.?Кога бихте го направили вие?

# 47
Аз го повторих на следващия ден.

# 48
# 49
Днес сутринта направих поредния тест(не успях да дочакам 10дневното закъснение и след 5 мин забелязах втората чертичка,беше толкова бледа,че незнам дали не съм си я въобразила.Докато стигна до работа тотално се убидих,че си измислям,моля ви кажете утре ли да повторя теста или търпеливо да изчакам до неделя.?Кога бихте го направили вие?

Повтори го пак утре,при мен имаше много бледа черта при това след 10-дневно закъснение,бледа или не , е положителен,поискай и второ мнение,за да си сигурна дали не си въобразяваш .Пожелавам ти да ни се похвалиш с хубави новини Hug Hug

# 50
  • бургас
Момичета днес за пети ден поддържам ТТ 37,1 - 37,2, а утре би трябвало да ми дойде цикъла. Вчера правих тест, който е отрицателен. Всички ПМС са налице. Какво ще ме посъветвате?

# 51
Да повториш теста, ако имаш поне един ден закъснение.

# 52
Кога най-рано се чува пулс при док?

# 53
От 6-7 г.с. нататък.

# 54
От 6-7 г.с. нататък.

Благодаря. Peace

# 55
 Благодаря ви за отговорите,утре ще пиша.

# 56
Послушах ви и днес си направих нов,този път дигитален,че тези чертички последните година и 6 месеца не ме обичаха много.Резултат: БРЕМЕННА В 1-2СЕДМИЦА.Много съм щастлива .Станало е чудото около 10дни след предполагаемата от мен О.От сърце ви благодаря за подкрепата ви и ви желая същата радост

# 57
  • бургас
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам как болят гърдите, като казвате че това също може да е симптом за бременност. Питам защото днес започнаха мен да ме болят, обаче целите! Имам още 2 дена до цикъла

# 58
malkata-88, моите  започнаха да ме болят леко от към мищниците , но при допир,а сега след седмица са по издути и болят целите и пак при допир.

# 59
  • бургас
Питам, защото при мен е сякаш някой се е увиснал на тях и ги дърпа  Joy , дори и без допир, а днес пак правих тест и е "-" ! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт