"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте,трябваше да ми дойде на 02.03.2014г.,никога не ми закъснява,корема ме болеше,гърдите също,но не ми дойде.На 03.03.2014г. си направих тест,беше отрицателен.По цял дне ми се гади и ме боли главата,чувствам се подута,а днес ми се появи розово(червеникаво)течение.Моля Ви за съвет,кога пак да си направя тест и дали съм бременна?
На 8 март, хем ще ти бъде подарък ако е +, хем ще е минало достатъчно време за да отчете теста  Wink

# 601
Уви няма втора черта.Гаденето продължава и МЦ го няма newsm78
Нека и другите да кажат,но според мен докато няма МЦ има надежда  Peace.Ще стискам палци на теб и всички останали  Praynig

Благодаря! И аз стискам палци на всички!По мои сметки са минали 12 дни след предполагаемата овулация(не съм правила тестове) ще изчакам и ако не ми дойде до петък пак уринарен тест и дано да се покаже тази срамежлива втора черта dancing

# 602
Уви няма втора черта.Гаденето продължава и МЦ го няма newsm78
На гадения внимание не обръщай. Peace

Цитат
Здравейте,трябваше да ми дойде на 02.03.2014г.,никога не ми закъснява,корема ме болеше,гърдите също,но не ми дойде.На 03.03.2014г. си направих тест,беше отрицателен.По цял дне ми се гади и ме боли главата,чувствам се подута,а днес ми се появи розово(червеникаво)течение.Моля Ви за съвет,кога пак да си направя тест и дали съм бременна?
На гадения внимание не обръщай, нито на главобол. Peace

Ако си бременна тестовете ще покажат още веднага след закъснение. Бил е отрицателен?! Прави пак веднага и ако отново е една черта, чакай цикъл.

# 603
Здравейте, най- вероятно няма да е този месец моя...Утре ми е датата за М, а тази вечер имах кафяво зацапване, което е препоставка, че утре ще си ми дойде Cry Имам въпрос, възможна ли е датата на имплантацията да съвпада с М?

# 604
  • София
има или поне разговорно е така ,има хора който разбират че са бременни в 3-4 месец с нормална менструация през това време ,има такива и сред моите познати
Имали са кръвотечение, а не нормална менструация. Просто двете могат да се объркат, но не са едно и също.

# 605
Здравейте, най- вероятно няма да е този месец моя...Утре ми е датата за М, а тази вечер имах кафяво зацапване, което е препоставка, че утре ще си ми дойде Cry Имам въпрос, възможна ли е датата на имплантацията да съвпада с М?
Не винаги има зацапвания при имплантации. Peace

# 606

Въпроса ми е не дали има зацапване, а дали датата може да съвпадне с датата на цикъла. Това съм и написъла...

# 607
Може, да.

# 608
Моят въпрос е такъв - отидох на преглед и на ехографа излезе малка точица, лекарката ми каза да си направя тест за бременност(тъй като нямах възможност за кръвен в дадения момент), направих го и излезе отрицателен и се чудя, макар и да не съм имала повод за съмнения, дали е възможно факта, че съм пред цикъл(след 4-5 дена) да е повлиял на теста?

# 609
Твърде вероятно е щом няма закъснение, тестът да не отчете бременност. Изчакай датата за Ц и повтори теста  Peace

# 610
Рано е за уринен тест, както и да се установи бременност с ехограф.

# 611
Блгодаря!

# 612
И аз това се зачудих kopycat какво ли е видяла лекарката толкова рано  Shocked newsm78 . Ако желаеш бременно успех все пак и изчакай закъснение  bouquet

# 613

Въпроса ми е не дали има зацапване, а дали датата може да съвпадне с датата на цикъла. Това съм и написъла...

Може. Peace

# 614
И аз това се зачудих kopycat какво ли е видяла лекарката толкова рано  Shocked newsm78 . Ако желаеш бременно успех все пак и изчакай закъснение  bouquet

Накратко казано в лявата част на снимката се вижда малка точица, лекарката ми каза, че трябва да си направя кръвен тест, но не доуточни за какво, когато я попитах каза, че за бременност(не и се искало да ме притеснява) и ако не мога да го направя сега да си купя тест и да си го направя на следващата сутрин... аз не съм много запозната с тези неща, но моя приятелка ми каза, че дори и да ми дойде ако имам съмнения(за цветна) след като ми свърши да изчакам 5 дни и да повторя(иначе нямало да отчете).

Общи условия

Активация на акаунт