"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Molq vii dayte mi suvet

P.p sujalqvam za latinicata ot telefon sum
Съвет за какво? От всичко, което си написала излиза, че не си бременна. Какво очакваш друго?

# 586
Изчакай спокойно закъснението и направи тест. На симптоми не вярвай сама си се убедила. Hug

Да , така и ще направя , но след дните на овулация почвам да откачам по малко  Laughing Hug

# 587
Изчакай спокойно закъснението и направи тест. На симптоми не вярвай сама си се убедила. Hug

Да , така и ще направя , но след дните на овулация почвам да откачам по малко  Laughing Hug
А не се притеснявай, много хора са така. Абстрахирай се от симптоми, не им вярвай и всичко ще е наред, ако Бог е рекъл, ако не когато е! Hug  bouquet

Понеже в другата тема не ми отговарят, ще го постна тук ако не е проблем, та... Здравейте мами, моля ви за съвет. По принцип ми идва на 23- 25 ден, последно ми дойде на 6ти февруари. Имам всички признаци(акне, болезнени гърди, главоболие, повшен апетит..), както всеки път, но нищо.. Направих си тест вчера и беше отрицателен. По-късно през деня много ме заболя корема, но още не ми е дошло. Правили сме секс с приятеля ми 2 пъти, но винаги безопасен, нямало е гафове. Моля ви , помогнете ми, защото се побърквам вече
По това, което описваш не си бременна за мен. Hug

# 588
Здравейте отново, дами   bouquet Днес трябваше да ми дойде МЦ, но го няма...Имам болки като при ПМС, все едно тежест в яйчниците, но никакво зацапване. Изобщо не ми се вярва, че може да е станало, гади ми се доста(дано не си въобразявам) Дори нямам въпрос, а просто нужда да го споделя

# 589
Направи тест, дано видиш  EFP

# 590
Направи тест, дано видиш  EFP

Благодаря ти  bouquet
До утре, ако няма МЦ ще си купя тест

# 591
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами   bouquet Надявам се скоро и аз да видя така желаните  EFP За сега пия фолиева киселина от миналия месец.И от следващият месец започваме с опитите Mr. Green Желая на всички в най-скоро време  preggo NikoStorm-какво стана ?

# 592
Здравейте, съфорумки! Възможно ли е симптоми на настинка придружени с болки в гърдите и коремната област долу да са ранни признаци на бременност? newsm78

# 593
Болки в гърдите и ниско в корема могат да са симптоми както на бременност, така и на предстояща менструация. "Настинката" си е вирусно заболяване и няма връзка с нито едното от двете.

# 594
Предположих, ама да си питам! Благодаря! Hug

# 595
Здравейте, бях писала преди няколко дни, имах някои съмнения или по-скоро надежди да съм бременна, обаче след два отрицателни теста се убедих, че болките в корема и в гърдите са просто ПМС, макар и да ми се струват някак по-различни от друг път, а умората се дължи на странното време. Въпроса ми е следния, аз ходя на народни танци два пъти в седмицата вече сигурно 6-7 месеца, дали е добре да продължавам докато опитваме или може натоварването да ми навреди? Може и да не сме успели този месец(макар че мъничка надежда все още тлее в мен), все се надявам че ще стане скоро и не искам да рискувам с нищо. Вие какво мислите? smile3525

# 596
Няма проблем да ходиш на народни танци.

# 597
Уви няма втора черта.Гаденето продължава и МЦ го няма newsm78

# 598
Здравейте,трябваше да ми дойде на 02.03.2014г.,никога не ми закъснява,корема ме болеше,гърдите също,но не ми дойде.На 03.03.2014г. си направих тест,беше отрицателен.По цял дне ми се гади и ме боли главата,чувствам се подута,а днес ми се появи розово(червеникаво)течение.Моля Ви за съвет,кога пак да си направя тест и дали съм бременна?

# 599
Уви няма втора черта.Гаденето продължава и МЦ го няма newsm78
Нека и другите да кажат,но според мен докато няма МЦ има надежда  Peace.Ще стискам палци на теб и всички останали  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт