"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Аз бях точно така миналия месец. Този път не беше от внушение, имах ги същите тези симптоми, но накрая ми дойде, а даже и кръвен тест си правих. Чисто са си предменструални болки, пожелавам ти успех, дано скоро ни се случи щастието Simple Smile Hug

# 571
Щом чувстваш, че е станало, ние какво да кажем...

# 572
Ами като няма какво да кажеш, защо пишеш?
Въпроса ми е съвсем различен, а до колкото виждам в правилната тема пиша... Хората преди 6 години бяха доста по приветливи...

# 573
Напротив, имам какво да кажа, но не е това, което искаш да чуеш.

# 574
Аз не искам да чуя ДА бременна си, а просто дали някои е имал такива симптоми. Нищо повече.. Маи разводнихме темата! Извинявам се за въпроса...

# 575
  • София
А и все пак до 6 има време, какво означава шанса е минимален?
Означава "много, много, много, много малък".
Аз не искам да чуя ДА бременна си, а просто дали някои е имал такива симптоми. Нищо повече.. Маи разводнихме темата! Извинявам се за въпроса...
Имали сме такива симптоми много пъти и не сме били бременни.

# 576
Цитат
Имали сме такива симптоми много пъти и не сме били бременни
+1

А за тест е било рано.

# 577
  • София
Аз имах такива симптоми. Но не съм бързала с теста, изчаках си закъснението. Само симптомите обаче не са определящи.

Другото, което исках да напиша е това, че никога не съм заспивала без да се измия, пък не съм имала проблем със забременяването. За мен е било достатъчно да изчакам няколко минути.  Peace

# 578

Ами като няма какво да кажеш, защо пишеш?
Въпроса ми е съвсем различен, а до колкото виждам в правилната тема пиша... Хората преди 6 години бяха доста по приветливи...

Peace Peace Peace

# 579
Момичета , остават ми около 3 дни до цикъла и евентуално закъснение ( дай Боже  Praynig ) , принципно всеки месец си внушавам почти едни и същи симптоми и все си е една черта  , но този път се чувствам доста по - различно , нямам никакви болки в яйчниците , гадене и т.п .  , но усещам нещо странно в корема , някакво  неразположение не знам даже как да го опиша , не мога да спя от главоболие  и се чувствам доста странно като цяло , като отпадналост в по необичаен вариант   Grinning , но нямам някакви други симптоми .. Дали някоя от вас се е чувствала , така , стискайте палци този път да сме сгащили яйцеклетката  Mr. Green Hug

# 580
Изчакай спокойно закъснението и направи тест. На симптоми не вярвай сама си се убедила. Hug

# 581
Понеже в другата тема не ми отговарят, ще го постна тук ако не е проблем, та... Здравейте мами, моля ви за съвет. По принцип ми идва на 23- 25 ден, последно ми дойде на 6ти февруари. Имам всички признаци(акне, болезнени гърди, главоболие, повшен апетит..), както всеки път, но нищо.. Направих си тест вчера и беше отрицателен. По-късно през деня много ме заболя корема, но още не ми е дошло. Правили сме секс с приятеля ми 2 пъти, но винаги безопасен, нямало е гафове. Моля ви , помогнете ми, защото се побърквам вече

# 582
здр.отново купих си ов тестове CLEAR OVU,и започнах да ги правя от 10 ден както пише на упътването,днес е 3 ден.Втората чертичка излиза но все бледа,не е наситена червена,значи все пак ще настъпи ов.Продължавам да ги правя всеки ден почти по едно и също време.Надявам се поне този месец да стане.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:16 от Diqna Kostova

# 583
Дияна, чертата трябва да стане като или по-плътна от контролната  Peace

# 584
Molq vii dayte mi suvet

P.p sujalqvam za latinicata ot telefon sum

Общи условия

Активация на акаунт