Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 452
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря на всички  bouquet!

# 346
къде има качествени / изпитани от личен опит / и не много скъпи контактни лещи? Simple Smile

Аз също търся, че моите вече са за смяна. Последният път си купих от оптиката под блока, където е Аптека Марица-26 лв. двете, 3-месечни, доволна съм, но търся и други предложения Grinning

# 347
  • Пловдив
Мнения за пицария Оноре в Кичука Rolling Eyes

# 348
 mystic woman на мен ми харесва,аз съм споделяла в другата тема,пицарията не е нещо кой знае какво,но пиците са вкусни и поначало е евтино!

# 349
  • Пловдив
Момичета, моля препоръчайте ми добър гинеколог в Пловдив, който работи със Здравната каса Praynig!
Преди ходих на лекар в София и не познавам никой в Пловдив, а имам миома,която расте и искам да отида при някой препоръчан Hug!
Благодаря ви  bouquet!

Намери лекар с опит в оперативната гинекология, по-специално в лапароскопската хирургия. Щом нараства миомата, вероятно ще се наложи оперативна интервенция. Миомите са различно разположени, с "крачета" или без.....от вътрешна или от външна стена на матката.....Изобщо не ти трябва само преглед, но и адекватно мнение как да процедираш. Аз в този случай препоръчвам д-р Минев, но не работи с касата и часовете са заети с дни напред. Прегледът му не е драстично по-скъп от този на колегите му, на касата на болницата ще получиш и касова бележка.  Peace

# 350
Трябва ми малко помощ, бях купувала от магазин "Всичко за левче" едни малки дървени лъжици с размер на чаена лъжичка. Сега не ги намирам никъде, някой да е виждал по магазините? Намерих в нета, но са  ръчно изработени и доста скъпи, а тези бяха 6 в комплект около 2 лв. Идея къде да търся Hug

# 351
Момичета, моля препоръчайте ми добър гинеколог в Пловдив, който работи със Здравната каса Praynig!
Преди ходих на лекар в София и не познавам никой в Пловдив, а имам миома,която расте и искам да отида при някой препоръчан Hug!
Благодаря ви  bouquet!

Намери лекар с опит в оперативната гинекология, по-специално в лапароскопската хирургия. Щом нараства миомата, вероятно ще се наложи оперативна интервенция. Миомите са различно разположени, с "крачета" или без.....от вътрешна или от външна стена на матката.....Изобщо не ти трябва само преглед, но и адекватно мнение как да процедираш. Аз в този случай препоръчвам д-р Минев, но не работи с касата и часовете са заети с дни напред. Прегледът му не е драстично по-скъп от този на колегите му, на касата на болницата ще получиш и касова бележка.  Peace
Аз не съм доволна от Минев препоръчва ненужни операции и процедури само за да ти вземе парите!

# 352
  • Пловдив
Коментирам конкретния случай. При нарастващ миомен възел, едва ли ще има лекар, който да ти предложи чай от лайка, за да го предотврати. А ако се налага операция, в лапароскопската хирургия, определено е доста напред с материала, сравнено с други лекари, за които лапароскопията е по-скоро екзотика.

Да се правят обобщения на едро, защото ти си преценила, че се предписват ненужни операции, не е много коректно. Като не искаш, не правиш операция, няма насила да те режат. Парите са си мои, аз преценявам на кого да имам доверие и на кого да ги давам.  Peace

# 353
  • Пловдив
Венелина,за операция на миома горещо те съветвам да помислиш за Плевен,клиника СВ Марина,професор Горчев онко-гинеколог
За Пловдив д-р Арман Христамян онко-гинеколог /завеждащ на АГ-то в Онкодиспансера/.Много е търсен за миоми и прави хубави операции.Но приема в частния си кабинет,само платен прием.Оперира по касата.Внимателен е и обяснява добре.Пълен антипод на баща си

За преглед по касата бих отишла при д-р Росен Петров,също онко-гинеколог.Той не оперира.Ще ти обърне внимание.За миома според мен се ходи при такива АГ та,а не при израждащи или просто наблюдаващи.Иска се опит

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 20:22 от ♥Elfita♥

# 354
Венелина,за операция на миома горещо те съветвам да помислиш за Плевен,клиника СВ Марина,професор Горчев.
За Пловдив д-р Арман Христамян онко-гинеколог.Много е търсен за миоми и прави хубави операции.Но приема в частния си кабинет,само платен прием.Внимателен е и обяснява добре.Пълен антипод на баща си
Аз пък не съм доволна от проф.Горчев.Отидох да ми направи лапароскопия,а получих само приспиване,защото не могъл от сратствания да проникне в корема ми.Скъпо ми излезе това спане.

# 355
  • Sunshine state
И аз препоръчвам Христамян.  Peace

# 356
  • Пловдив
Аз не съм много в час, ама за миома.....онколог Thinking Каква е идеята. Всичко след операция се праща за хистологичен анализ. Кой може предварително да каже за какво става въпрос.

За Горчев четох в темата за ин витро, пациентка с операция, с Да Винчи робота, с епикриза за две прекъснати тръби при ХСГ в Селена едната тръба не само че си стои, ами е и с хидросалпингс. Ох, добре че нямам дилеми по отношение на гинеколог.....ама по други доктори ако трябва да ходя и ми се стъжва живота.  Tired

# 357
  • Пловдив
Аз не съм много в час, ама за миома.....онколог Thinking Каква е идеята. Всичко след операция се праща за хистологичен анализ. Кой може предварително да каже за какво става въпрос.

В 99 процента от случаите миомите са доброкачествени.Но те са анормални образувания на матката и се третират от онко-гинеколозите.Съвсем различно е да те оперира онко-гинеколог,който прави такива операции всеки ден и такъв,който всеки ден прави секцио.Има много заплетени ситуации,в които трябва да се спасява матката.Не всеки може да го направи.Иска се опит.Аз лично не бих се доверила на АГ известен с изражданията и секциото си

То по каквито и лекари да тръгнеш ти идва да си прережеш вените напречно  Laughing

# 358
  • Пловдив
Не знам от къде идва славата на Минев като специалист по секцио. Той прави много повече гинекологични операции отколкото секцио и информацията ми е достоверна. Като ин витро специалист, преди всяка процедура, гарантирано трябва да се провери всичко по репродуктивния апарат, защото самата процедура хич не е малко пари. Лапароскопските операции при него са ежедневие: миоми, прекъсване на тръби, лапарскопии с лазер за ендометриоза. Ама стига със сериозните теми. Честита бременност и много хубави  :изживявания.Аз повръщах за светово, но като ми мина ми беше голям кеф да съм бременна.

# 359
А пък в подлеза на Тримонциум,преди баничките,магазина за пловдивски дрешки има намаление-панталони по 14 лв,костюм 2 части -40 лв,палтенца за 38.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт