Къде в Пловдив? - 48 тема

• 60 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Коментирам конкретния случай. При нарастващ миомен възел, едва ли ще има лекар, който да ти предложи чай от лайка, за да го предотврати. А ако се налага операция, в лапароскопската хирургия, определено е доста напред с материала, сравнено с други лекари, за които лапароскопията е по-скоро екзотика.

Да се правят обобщения на едро, защото ти си преценила, че се предписват ненужни операции, не е много коректно. Като не искаш, не правиш операция, няма насила да те режат. Парите са си мои, аз преценявам на кого да имам доверие и на кого да ги давам.  Peace
Не съм го преценила аз, а съм се консултирала с още двама лекари. Само изказвам мнение, че не съм доволна. Всеки сам си преценява къде да ходи и да си дава парите.  Peace

# 361
И аз препоръчвам Христамян.  Peace

Досева също. Peace

# 362
  • Пловдив
Нормално е да има за всеки доктор различни мнения - и двете деца съм родила при Минев. Котева също присъстваше. Той е много добър доктор - никога не ми е казал да правим секцио, не съм и искала.
За д-р Досева съм чувала че е добър онко гинеколог. Тя е близка приятелка на кумата ми.

# 363
Ако случаят с миомата е сложен, изобщо не бих избрала Пловдив. София - проф. Божидар Славчев. Не случайно му казват светило в областта. Заема се с безнадеждни случаи. Такъв беше и случаят на сестра ми. След консултации в Бургас, Варна и Пловдив и заключението, че ще загуби матката си, той се нае да я оперира, а две години след това роди детенце.

# 364
Момичета Hug!
Коментарите ви много ми помогнаха  bouquet!
Миомата не е голяма, засега, но се появява за втори път, а и съм с фамилна генетична предразположеност  !Затова реших да не рискувам и да отида пак при д–р Ковачев във Военна болница в София. Той ме оперира през 2008 г.–страхотен лекар и човек Peace!
Притесненията ми бяха, че съм сама с малко дете и работя на смени и че няма да успея да се справя Thinking, но реших така– вместо да се обръщам към непознат!
Надявам се да съм взела правилното решение!
Още веднъж най–сърдечно благодаря на ВСИЧКИ Hug  bouquet!

# 365
Търся си четка за зъби с естествен косъм . Някакви идеи къде може да има ? Питах на няколко места вече и никъде няма .

Мисля, че съм виждала в био магазина в МОЛ-а.
Най-добре ги питай по телефона 032/ 240 229.

Greene , miraluba , благодаря ви много ! Ще погледна в био магазина в МОЛ-а

# 366
  • гр. Пловдив
Да сте забелязали ледената пързалка в Мол Галерия дали работи? В сайта на Мол-а пише, че временно не, но да не е стара информация.

# 367
Не работи,поне така мисля де,иначе дъщеря ми щеше да забележи Wink

# 368
  • о`майна лунна нощ е
Не работи със сигурност.
Все още е активна тази пред ДНА-то на центъра.

# 369
..
Надявам се да съм взела правилното решение!
Още веднъж най–сърдечно благодаря на ВСИЧКИ Hug  bouquet!

Стискаме ти палци и ти изпращаме позитивна енергия  Hug Успех !

# 370
Искам да поръчам 2 тениски със щампи - на мен и приятеля ми. Но малко от малко да ги бива, да не са супер обикновените тениски, та искам да ви питам знаете ли място в Пловдив където могат да ми изработят хубави или сайт, от който сте купували и знаете, че го бива?

Ще ви бъда много благодарна, защото ми хрумна една идея, и искам да я приложа за 14-ти февруари Blush

# 371
Тениски с щампи правят в началото на Гладстон. Преди няколко месеца правих на сина ми там тениска. Казаха, че могат да направят всичко, дано още да са там обаче, че в последно време постоянно нещо е фалирало в този град и като го потърся, го няма. Веднага след кръстовището на Търговската гимназия вляво се пада.
Момичета, търся си курс по английски по системата на проф. Лозанов - Сугестопедия. Някакви идеи?

# 372
  • Пловдив
Тениски с щампи правят и на "Отец Паисий" - малко след "Златната Круша".

# 373
Благодаря много. Може ли и по-точни координати? Примерно име на магазина/фирмата, или адрес, каквото се сетите... Blush

# 374
  • Пловдив
"Отец Паисий" 32

Общи условия

Активация на акаунт