Къде в Пловдив? - 48 тема

• 60 330
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
здравейте ,

дали някой може да ми препоръча домашна помощница  newsm78
Трябва ми един път седмично за малък апартамент ...

или някакви идеи къде да търся  Rolling Eyes

# 601
Може ли да ми препоръчате хубав хотел в центъра на Пловдив?
А дали знаете нещо за ''Бизнес Хотел Пловдив'', защото за сега съм се спряла на него?

Хубав е бизнес хотела но място му е гадно и нямат паркинг. Хотел Реал. хотел Авион, хотел Норд. Хостел Гест Хаус Олд Пловдив са хубави места.

# 602
здравейте ,

дали някой може да ми препоръча домашна помощница  newsm78

или някакви идеи къде да търся  Rolling Eyes

Пусни си обява , , може в продавалник, може и тук във форума, доста си търсят почасово работа.

# 603
Мога да ти препоръчам за чистене жената,която чисти при свекърва ми. Тук една мама също остана доволна от нея. Млада пенсионерка е,честен човек,разтропана.Чистила е и у нас понякога,мъжа ми е доволен.ПИши ми на ЛС,ако желаеш
здравейте ,

# 604
  • Пловдив
Момичета,утре примерно мога ли да ида да си платя старите данъци на апартамента,че две години не съм плащала? ooooh!

# 605
Момичета,утре примерно мога ли да ида да си платя старите данъци на апартамента,че две години не съм плащала? ooooh!

По всяко време ще ти ги вземат парите , виж ако имаш да вземаш тогава ще те мотат, от етаж на етаж, от стая в стая  Joy

# 606
  • Пловдив
Тенкю,adelinda!Да,много си права  Laughing

# 607
А дали знаете нещо за ''Бизнес Хотел Пловдив'', защото за сега съм се спряла на него?
newsm10

# 608
Koress козметика някой да знае в Пловдив дали се продава и ако да , то къде ?

Ето линк : http://www.korres.com/

# 609
  • На тепето...
Момичета, къде има копирен център? За предпочитане на Центъра или Тракия, но и другаде да е - няма проблем. Ще ми се налага всяка седмица да принтирам едни неща в размер около 10-20 страници. И Каква е цената?

# 610
Момичета, къде има копирен център? За предпочитане на Центъра или Тракия, но и другаде да е - няма проблем. Ще ми се налага всяка седмица да принтирам едни неща в размер около 10-20 страници. И Каква е цената?
Около университетите колкото искаш.. За Тракия нямам представа.
Купи си принтер - има и по 20-30 лв в Продавалника, няма да се разкарваш и ще си принтираш колкото искаш Simple Smile

Зависи какво ще разпечатваш, текст, снимки, цветно, черно-бяло.. не е едно и също никак Simple Smile

Аз ползвам копирния център на Гладстон, когато ми е за нещо по-така. Иначе вкъщи си пускам всичко непретенциозно.

# 611
  • Пловдив
В Тракия, точно с/у заведението Мистрал, до Шейсеткласното училище има един блок.Не съм сигурна дали не беше 148,но от едната страна  на блока е Фейсис,а от другата една зеленчукова борса. В този блок има офис за зареждане на принтери и такива неща. Скоро си принтирах едно листче за 5 стотинки. А на центъра около ПУ си има доста такива.

# 612

Преди време ми беше попаднал този хотел МИНИ, съвсем на центъра е и пише, че има паркинг, но нямам лични впечатления:
http://hotelmini-plovdiv.com/

# 613
здравейте ,

Ето тук може да пуснеш обяда или да прочетеш обявата на тези, които си търсят работа:
http://www.bg-mamma.com/?board=7.0

# 614
Дами,откъде си купувате кафе (от тези насипните,които ги мелят на място)?
Ако има изпитан магазин в по-централните райони-четвъртък пазара,Иван Вазов? Hug

Общи условия

Активация на акаунт