Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 416
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Моята сага с маратонките приключи на този етап. Ей това е мъжка приказка на място "Купи си сега тези. После ще си харесаш и други". И това са думи на благоверния в момент, в който съм се нахлузила в едни на Le coq sportif.

Ходихме до склада им на гърба на Каменица. Мъжките и дамските модели бяха много обрани откъм видове, но пък имаха доста детски на цени под 30 лева. Тези, които си купих аз са естествена кожа за 40 лева. Доволна съм поне за сега. Днес им направих първото сериозно разтъпкване от 5-6 километра.

# 616
  • Пловдив
Някой ходи ли в плувния комплекс на ВСИ този месец, как са цените сега?
И още 1 въпрос - искат ли задължително шапки?

# 617
  • Пловдив
Моята сага с маратонките приключи на този етап. Ей това е мъжка приказка на място "Купи си сега тези. После ще си харесаш и други". И това са думи на благоверния в момент, в който съм се нахлузила в едни на Le coq sportif.

Ходихме до склада им на гърба на Каменица. Мъжките и дамските модели бяха много обрани откъм видове, но пък имаха доста детски на цени под 30 лева. Тези, които си купих аз са естествена кожа за 40 лева. Доволна съм поне за сега. Днес им направих първото сериозно разтъпкване от 5-6 километра.
А детските като за нашите малчугани ли Rolling Eyes А и те ли са ест.кожа?

# 618
  • о`майна лунна нощ е
Детските не попитах за вида на кожата, но като размери имаше избор. Силно вероятно е да взема и на първокласника до месец, че още малко и ще махаме ботушите.

# 619
  • Пловдив
Какво се случи с тракийските катми, които бяха до пощата? Някой знае ли дали са се преместили или са затворили окончателно?

# 620
Преместиха се зад дюнерите отдясно на малката главна , преди Пашата.

# 621
  • Пловдив
Какво се случи с тракийските катми, които бяха до пощата? Някой знае ли дали са се преместили или са затворили окончателно?
На това помещение последно пишеше ремонт.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 16:29 от Десиссслава

# 622
  • Пловдив
водя дребната на плуване там - за мен искат шапка Simple Smile
За цените изобщо не съм заглеждала, но в сряда мога да проверя Peace

# 623
  • о`майна лунна нощ е
Деси, информацията ми е от петък вечерта /тогава си купих маратонките/, а в събота отидох и взема и нещо за подарък, че бяхме на рожден ден. Та работят си хората.

# 624
  • Пловдив
`ТуиГ моя грешка  Peace не съм вмъкнала правилния цитат.

# 625
  • Пловдив

дали има нещо останало мъжко там  newsm78 и какъв е адреса на този склад   bouquet

# 626
  • о`майна лунна нощ е
 Peace

Тракийските катми ги гледах изместени някъде по главната, обаче визуално не мога да се сетя къде беше.  ooooh! Покрай Джумаята .... или Халите .... ох, тая една глава за къде по-напред! Ще се порагледам като имам път пак през нея.

Мъжки маратонки имаше, 3-4 модела. За адрес не мога да помогна, по-скоро да обясня къде се намира. От ул. "Капитан Райчо" се свива точно на х-л Норис и се върви по посока към гърба на пивоварната Каменица. Зад Норис има някаква голяма стара сграда, покрай която има паркоместа, като свърши тя има малък портал и на него табела Le coq sportif. Обикновено на портала има и човек, който ще ви упъти, но то се вижда от улицата. Складът е изключително непретенциозен като помещение, не очаквай да влезеш в лъскав магазин. Цените са прилични - загледах комплекти мъжки анцузи по 55 лева на тази марка, което ми се струва доста добра цена, имаше тениски за по 14 лева, детско, много спортни облекла.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 17:10 от `ТуиГ

# 627
водя дребната на плуване там - за мен искат шапка Simple Smile
За цените изобщо не съм заглеждала, но в сряда мога да проверя Peace

ама има ли плуване за бебета? Може ли повече информация? Hug

# 628
  • Пловдив
Шушулче, ако ти си заведеш детето и си с него в басейна, съответно и ти си платиш входа, може.
Но ако искаш треньор-детето трябва да е на 3 год.
Не съм ходила този месец, но до колкото знам ще работят по 10 лв.
Ама ако няма хора, току виж ги намалили както февруари Wink
За шапките, понеже дъщеря ни не я търпи много и си я сваля, направиха ни забележка един път, ама до там. Така, че според мен може и без.  Peace

# 629
  • Пловдив
А кои са треньорите на басейна на ВСИ?

Общи условия

Активация на акаунт