Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 388
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, къде на сигурно място мога да дам лаптоп за преинсталация и почистване, по възможност център, кичука нещо такова като район. И какви са цените, ако имате представа?   bouquet

Ako, все още имаш нужда - аз ползвам услугите на едно момче - струва ми всичко /преинсталация, почистване- отвътре и от вън/ 20 лв, но работи само събота и неделя. Идва взима го, връща ми го - години вече.

# 631
  • Пловдив
ама има ли плуване за бебета? Може ли повече информация? Hug
Всяка сряда от 10:00 за бебета над 7 месеца. Посещението е 12 лева.
Треньорката има подход - подхлъзнах се като влизах в басейна и малката доста се поуплаши, но след 10тина минути вече се радваше на водата Heart Eyes
За повече инфо - на лични, че да не излезе като реклама

# 632
  • Пловдив
Всяка сряда от 10:00 за бебета над 7 месеца.

Ех,колко яко,имаме си вече и ние плуване за бебешори.Как се казва треньорката?

# 633
  • Пловдив
Ленка, не е българка, говори с акцент Peace

# 634
Къде може да се смени цип на скиорско яке? Нещо се подлепвал допълнително да не пропуска...  newsm78

# 635
Къде може да се смени цип на скиорско яке? Нещо се подлепвал допълнително да не пропуска...  newsm78

В 99% от случаите се сменя само машинката , не е нужно целия цип. Аз такива купувам в кинкалериите .

# 636
Къде може да се смени цип на скиорско яке? Нещо се подлепвал допълнително да не пропуска...  newsm78

няма ли възможност да смените само водача на ципа?
а не да сменяте целия цип

# 637

няма ли възможност да смените само водача на ципа?
а не да сменяте целия цип

Ами въобще не съм се сетила ooooh!
Ще го пробвам първо това  Mr. Green

# 638
Здравейте, можете ли да ми препоръчате адвокат в Пловдив с опит в застрахователни дела (автокаско) ?

# 639
  • Пловдив
Здравейте! От къде мога да купя спортен текстилен мъжки колан с такава катарама.
Този е страхотен, но го продават в София, а няма доставка  Sad

# 640
Момичета,
имате ли отзиви за новооткрития басейн на ВСИ или ако можете да препоръчате друг хубав закрит басейн на поносима цена, че всички теми, които намерих са стари. Благодаря много и сори, ако не е тук мястото...  Sunglasses

# 641
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, момичета, препоръчайте ми магазин за пердета с богат избор и добри цени. Открих една по-стара тема, в която мамите пишеха за два магазина в района на Сточна гара, та може и за тях отзиви, ако някой има Hug
Ако може препоръка и за читава фирма за дограма, ще ми трябва само за подмяна на механизъм за отваряне на прозорец - да се постави такъв с възможност за отваряне на прозореца в хоризонтално и вертикално положение. Предварително много благодаря за отговорите   bouquet

# 642
  • plovdiv
Здравейте, много полезна тема    bouquet

До декември си почиствах веждите с конец при козметичката в салон Петя Стил, но днес разбрах че момичето вече не работи там...

Аз съответно по закона на гадостта й нямам личния телефон...

Ако някой е ходил при нея , моля   Praynig да ми напише телефон или в къде работи сега.....

Моля ви се....

Има златни ръце.....и за колата ...... Praynig Hug  bouquet

# 643
Здравейте, момичета, препоръчайте ми магазин за пердета с богат избор и добри цени. Открих една по-стара тема, в която мамите пишеха за два магазина в района на Сточна гара, та може и за тях отзиви, ако някой има Hug

Миналата седмица поръчвах пердета, така че ще споделя магазините, в които бях.
- На Сточна гара - в началото на ул. Авкс.Велешки - един срещу друг са два магазина, в единия има и дамаски http://bibtex-plovdiv.com/aboutus.php
- на ул. Петко Каравелов, до кръстовището с Опълченска (от тук поръчах, на една и съща фирма са с този на Сточна гара по-горе http://www.kaitextil.com/)
- на бул. Цар Борис ІІІ - точно на кръстовището на ПУ-то
- на бул. България са два: като тръгнеш от кръстовището на бившия м-н Нева в посока Панаира.
 Единия е преди да стигнеш пресечката на "Брезовска" /тук харесах няколко модела/, другия ето този http://www.curtains.bg/bg/ след нея.
- на бул. Пещерско шосе, до аптека "Марешки".
- ДОМКО на Пазарджишко шосе

Още два магазина бях планирала да посетя, но харесах пердета и така и не успях да стигна до тях:
- на бул. Цар Борис ІІІ, спирката на Тунела-север
- на бул. мария Луиза - срещу Църквата Св. Петка

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 20:46 от Greene

# 644
Ние пердета си купихме от капана, но евтини не бих казала ,че са . Иначе и до хотел Гержика има магазин с доста пердета , изглеждат луксозни. Във големите вериги има, в магазините за платове под пешеходния мост също .

Общи условия

Активация на акаунт