Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 384
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
 Сладурки ,
къде има ТСМ магазин с немски стоки ?  Blush

# 646
  • Пловдив
Идея къде се продават покани за парти?
Преди бях гледала в Хеликон по 10 в опаковка. Сега пак има де, но различни и не са подходящи.

# 647
  • Пловдив
Момичета,къде да търся семена или разсад за медоносни растения...http://pcheli.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/_/%D0%BC%D … %D0%B8%D1%8F-r102  напр. това Rolling Eyes В някой разсадник или по-голяма агро аптека?

# 648
Момичета,спешни ми трябва добър детски УНГ . Др Милинич е в отпуска до др. седмица,други предложения ?

# 649
  • Пловдив
Д-р Петров?

# 650
Момичета,спешни ми трябва добър детски УНГ . Др Милинич е в отпуска до др. седмица,други предложения ?

Д-р Петров и д-р Крема.
На Петров кабинета е на сточна гара (работи и в клиника Тримонциум), работи и с касата, предимство тук е, че си записваш час (не че не се чака пак понякога), но обикновено записва за другата седмица. Мога да дам телефон.
Д-р Крема е в Каспела (пак може с направление) и там като е на смяна, ще минеш, но се чака и доста хора е имало последния път. Мисля, че не дава часове, а отиваш и чакаш, но може и да греша.

# 651
  • Пловдив
Здравейте, много полезна тема    bouquet

До декември си почиствах веждите с конец при козметичката в салон Петя Стил, но днес разбрах че момичето вече не работи там...

Аз съответно по закона на гадостта й нямам личния телефон...

Ако някой е ходил при нея , моля   Praynig да ми напише телефон или в къде работи сега.....

Моля ви се....

Има златни ръце.....и за колата ...... Praynig Hug  bouquet

И козметичката и маникюристката са били изненадващо уволнени. Сега са се хванали двете и ще отварят ново салонче (доколкото разбрах ще е някъде около хотел Севън хилс - площад Шахбазян). Цитирам ти директно поста от фейсбук (съжалявам, че е на латиница написан) на маникюристката (много си допаднахме двете):

Prijteli ot sledva6tata sedmisa mogete da me namerite v salon za krasota BELISIMA v momenta stjgame salona uslugite koito predlagame sa:
Kozmetika-
Kola maska
po4istvane na vegdi kones po indiiska tehnologij
Grim
Po4istvane na lise
Manikur
Pedikur
Noktoplastika

Za kontakti kozmetika 0897858072
Manikur. 0893672692

# 652
Благодаря ви,може ли да ми пуснете телефони на ЛС. Много благодаря  Hug

# 653
  • Пловдив
032/66-44-53 П-Ср-Пет. 15-19ч.
0889/530750

# 654
Сладурки ,

Срещу Триумфа, на ул. Васил Левски в Каршака, на реда на ДМ-а, няколко магазинчета по-надолу.

# 655
Сладурки ,

Срещу Триумфа, на ул. Васил Левски в Каршака, на реда на ДМ-а, няколко магазинчета по-надолу.

Бре , там живея ,а не знаех  Joy , голям съм заплес. Преди имаше на малката главна голям , но сега май вече го няма.

# 656
Сладурки ,

Бре , там живея ,а не знаех  Joy , голям съм заплес. Преди имаше на малката главна голям , но сега май вече го няма.

този е съвсем малък, но другите ги закриха, не знам защо

# 657
  • plovdiv
Здравейте, много полезна тема    bouquet

До декември си почиствах веждите с конец при козметичката в салон Петя Стил, но днес разбрах че момичето вече не работи там...

Аз съответно по закона на гадостта й нямам личния телефон...

Ако някой е ходил при нея , моля   Praynig да ми напише телефон или в къде работи сега.....

Моля ви се....

Има златни ръце.....и за колата ...... Praynig Hug  bouquet

И козметичката и маникюристката са били изненадващо уволнени. Сега са се хванали двете и ще отварят ново салонче (доколкото разбрах ще е някъде около хотел Севън хилс - площад Шахбазян). Цитирам ти директно поста от фейсбук (съжалявам, че е на латиница написан) на маникюристката (много си допаднахме двете):

Prijteli ot sledva6tata sedmisa mogete da me namerite v salon za krasota BELISIMA v momenta stjgame salona uslugite koito predlagame sa:
Kozmetika-
Kola maska
po4istvane na vegdi kones po indiiska tehnologij
Grim
Po4istvane na lise
Manikur
Pedikur
Noktoplastika

Za kontakti kozmetika 0897858072
Manikur. 0893672692

ginbay   bouquet  Благодаря

# 658
Сладурки ,
Доколкото съм запозната господина,който държеше склада на ТСМ в момента има верига магазини Рови рови .Стоките са немски,но са различни марки не само ТСМ.Единият от магазините е до Кауфланд в Кършияка.

# 659
  • plovdiv
ТСМ магазини има и на бул.Христо Ботев от страната на военна болница , след една сладкарница .
Също и Рови Рови след Кукления театър посока ЕВН.

Общи условия

Активация на акаунт