Къде в Пловдив? - 48 тема

• 60 422
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Момичета,магазинчето за памперси до Строителния техникум /май Мони се казваше/ дали работи в неделя? Или ако някой има техен телефон?

# 241
  • Пловдив
Пасатора ни на Мулинекс се скапа. Мотора работи , приставките се скапаха, миксера и пасатора . Има ли сервиз където можем да ремонтираме или да гледам за нов.

Сервиз на Мулинекс имаше до Здравната каса.................

# 242
Пасатора ни на Мулинекс се скапа. Мотора работи , приставките се скапаха, миксера и пасатора . Има ли сервиз където можем да ремонтираме или да гледам за нов.

Телефон някакъв имаш ли да ми дадеш да им се обадя да питам ?

# 243
Някой знае ли козметичка, която скубе вежди с конец?
Това пък защо  newsm78
Защото повече ми харесва как става, а и не ме боли чак толкова като не е косъмче по косъмче. Направо сълзи ми излизат Simple Smile Не, че с конец не боли, но става много хубаво и по-бързо. Но малко козметички са карали такъв курс.

# 244
  • Пловдив

Телефон някакъв имаш ли да ми дадеш да им се обадя да питам ?

Това ми пише на гаранционната карта, същото излиза и в интернет, дано са верни, аз лично съм го ползвала преди години............

ВИП Пловдив Сервиз
ул. Георги Измирлиев 40
4002 Пловдив
Сервизен център

Тел.: (032)648-348   0899145748

# 245
did_tag, благодаря много . А коректен ли е сервиза, че скоро имах опит с един некоректен. ?

# 246
  • Пловдив
did_tag, благодаря много . А коректен ли е сервиза, че скоро имах опит с един некоректен. ?

Това е официалният сервиз на Мулинекс. Ползвала съм го за техника в гаранция. Друг е въпросът колко ще ти излезе ремонта на не гаранционен уред, но ще попиташ и сама ще решиш да го ремонтират ли или да си купиш нов.............

# 247

Това е официалният сервиз на Мулинекс. Ползвала съм го за техника в гаранция. Друг е въпросът колко ще ти излезе ремонта на не гаранционен уред, но ще попиташ и сама ще решиш да го ремонтират ли или да си купиш нов.............

Да, това ще направя . Мерси .

# 248
Преди една година горе-долу ползвахме услугите им за хлебопекарната ни, беше в гаранция. Останахме доволни, свършиха си добре работата и в срок от една седмица, както бяха обещали.

# 249
Преди една година горе-долу ползвахме услугите им за хлебопекарната ни, беше в гаранция. Останахме доволни, свършиха си добре работата и в срок от една седмица, както бяха обещали.

bouquet

# 250
  • Пловдив
В Бриколаж ли имаше евтини рамки за картини, които можеш сам да се сглобиш или на място да ти ги направят.  Thinking Искам на няколко рисунки на дъщеря ми да им направя нещо като рамка.

Видях, че не са ти отговорили, точно там  Peace

---

Аз съм в търсене на магазин, от където да купим мъжки балтон, идеи? Досега не сме купували на ММ по-елегантни дрехи и не ги знам магазините.

# 251
В Бриколаж ли имаше евтини рамки за картини, които можеш сам да се сглобиш или на място да ти ги направят.  Thinking Искам на няколко рисунки на дъщеря ми да им направя нещо като рамка.

---

Аз съм в търсене на магазин, от където да купим мъжки балтон, идеи? Досега не сме купували на ММ по-елегантни дрехи и не ги знам магазините.

В халите съм виждала не лоши неща .

# 252

---

Магазин Теодор имат хубави мъжки дрехи, както и един магазин вдясно от пешеходния мост като идваш от Главната посока Новотела. Шият за износ мъжки панталони, сака, палта.

# 253
да знаете случайно сервиз на фотоепилатори къде има ... Rolling Eyes

# 254
  • Пловдив
Мерси момичета, ще погледнем и на тези места Hug

Общи условия

Активация на акаунт