Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 464
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Знае ли някой от колко часа преглежда днес в Кършияка д-р Таня Дипчикова?
Днес трябва да е следобед-мисля,че е от 13 до 18 часа....

# 271
# 272
Този сервиз на Мулинекс , имам лош спомен , същия е от който не бях доволна , след като видях на картата . Преди искаха 15 лв. за да отворят уреда/друг уред/ , сега казаха 5 като депозит които после приспадали от ремонта. Нещо не ми вдъхват доверие. Някой знае ли друг сервиз където мога да отида. ?

# 273
Търся хубав дамски шал, по-елегантен, не спортен...

# 274
В индийските магазини. Виждала съм мн елегантни и фини шалове..
Има 2 магазина на Главната, един преди пешеходния мост, един на Гладстон Flutter

# 275
Само да допълня за шофьорската книжка - ако е за подновяване, може и в РПУ-то по адресна регистрация да се издаде. Иска се мединцинско, дори и да е за подновяване /аз тук бях неподготвена  Mr. Green/.
Мдааа, може в РПУ, но само обикновена поръчка, за бърза, каквато на мен ми трябваше, се наложи да ходя до КАТ....Хубаво е, че вече става доста бързо и няма толкова народ. Преди като си спомня какъв ужас беше...

# 276
  • вече Пловдив
Знае ли някой от колко часа преглежда днес в Кършияка д-р Таня Дипчикова?
Днес трябва да е следобед-мисля,че е от 13 до 18 часа....
Люба, много ти благодаря! Вече ходихме   bouquet

# 277
  • Пловдив
Търся хубав дамски шал, по-елегантен, не спортен...
Хубави шалове има в едно магазинче до входа на Халите. Като застанеш с лице към входа, пада се отляво. Ти ще го видиш, на витрината винаги са много добре аранжирани, а пък и продавачката е много любезна.

# 278
  • Пловдив
Миналата година минахме през абитуриентските истории но за младеж.Покрай обиколките за него гледах и роклите.Най-голям избор имаше в Асеновград.Те си ги шият и цените са прилични.

А за младеж къде? Големият ми беше преди 5 години и оттогава не съм гледала изобщо. Сега е ред на малкия Simple Smile

Ние харесахме и поръчахме тук
Скрит текст:
.Имат магазин и в Пловдив,но ни трябваше корекция на всичко,че сме нестандартни малко и затова направо в Асеновград.Цена,качество-идеално.

Да, освен за Агресор и аз подкрепям мнението на ббб и добавям Маниак, дори в Асеновград на едното място магазините им са в едно помещение.

Имах проблеми с нета и чак сега видях отговорите. Благодаря момичета   bouquet

# 279
Някой скоро да си е подменял само шофьорска книжка пред КАТ? Трябва ли да си нося моя актуална снимка или там те снимат на място? Разгледах подробно сайта на МВР - Пловдив и там е посочено, че се изисква да си нося снимка. Не намирам телефон да се обадя, за да попитам.
На място снимат за всичко много отдавна.

Също им излиза и снимката,която са ти правили за лична карта,може и нея да избереш да ползват.
Ако е правена последните 6м., иначе не Simple Smile
Ако си сменяла документи последните 2 години и нямаш промяна във външния вид, ще ти ползват снимката от предишния документ, но щом питаш, явно не си минавала по процедурата, значи ще те снимат.

# 280
  • Пловдив
Да си повторя питането, с надеждата, че някой не е видял предишното, а има информация  къде има тебеширени маркери и неодимови магнити

# 281
  • Пловдив
Не бях чувала за тебеширени маркери  newsm78
http://www.store.bg/search?srchstr=%F2%E5%E1%E5%F8%E8%F0%E5%ED%E … E0%F0%EA%E5%F0%E8

нито за неодимови магнити , язък че 1 то висше  ми е инженерна физика  Blush

http://www.magsy.bg/25398-neodymium-magnets-ndfeb

# 282
  • Майничка
Ако тебеширените маркери са подобни на пумпала, показан от Мама Галя, има такъв и други тебешири на Крейола в Лекси в Гранда, на реда за бебешки играчки откъм касите.

# 283
  • в сърцата на децата <3
Къде мога да оставям детето си (на 1 г.) за около 2 часа през деня? По възможност в Кючука, но и в центъра ми върши работа. Нещо като детски център?

# 284
  • Майничка
За толкова малко едва ли ще намериш. По-скоро търси човек, ако е за ежедневен ангажимент.

Общи условия

Активация на акаунт