Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 461
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,аз с малко по нестандартен въпрос,но знам ли,можете и да ми помогнете,търсим си Фърби,но пък 130лв хич не ми се дават,при положение,че у дома всяко нещо е интересно за максимум седмица!Ако някоя от вас някъде е виждала такова чудо и като цена около 60-70лв,да свирка,яд ме хвана,че до 10-ти Комсед имаха намаление,и не отидох поне до там,да видя имали и цената му с намалението!Та имайте ме в предвид!Хубав ден! Hug

Поглеждай в Продавалника. По Коледа имаше две Фърбита на смешна цена.

# 316
  • на майната си
Като застанеш с лице към Зарата, пада се вляво, с жълти надписи. Вдясно се падаше на Хеброс бус, но то наистина отдавна не работи - не знам ремонт ли е, или нещо друго.

Хм, точно там бях в понеделник и изглеждаше като в ремонт. ОК, благодаря - ще пробвам пак.

# 317
  • Пловдив
Някой да знае случайно Красимира Петкова (гримьорка е) колко пари взима за грим? Не за официален повод, бал или сватба, просто за хубав грим...
Мисля, че няма разлика в грим за повод или без - цената е една и съща, преди Нова година беше 30 лв. Провери на място в ИНГЛОТ или по телефона:  089 862 5849 Peace

# 318
.......
И хубав магазин за хубави, истински маслини и зехтин. Няма значение в кой район, за маслини отивам навсякъде Simple Smile

Не знам на теб какви са ти хубавите маслини, но ние харесваме гръцки маслини и зехтин. Има на няколко места. 1. В центъра, срещу Гранда, от другата страна на П.Д.Петков, малко магазинче под блока. 2. Пак там, на сергиите за плод-зеленчук по диагонал на Гранда имаше тенекии със зехтин от фабриката на Тасос. 3. На Четвъртък пазара, на ъгъла на Цоко Каблешков и Ангел Кънчев и 4. Пак в същия район, на ул.Юрий Венелин (така май го виждам по картата), до магазина за БИО млечни има магазин за риба, зехтин и маслини.
Толкова от мен  Simple Smile

+1 за магазина за маслини зад Четвъртък пазара !

И от мен един глас! От Тракия ходя до този магазин за зехтин /критски/.

# 319
Здравейте!
Питах и в една друга тема,но реших да се прехвърля и в тази.Видях,че е било обсъждано и преди,но сега е възможно да има някакви промени.

Искам да запиша голямата ми дъщеря на танци/ не народни/.На навършени 6 години е.По възможност заниманията да са по-ранни/ примерно от 17:30, тъй като пътуваме/.И да е някъде около центъра или в Кичука с нормален достъп за паркиране.

Искам в Парадайс Денс,но никак не ми е удобно мястото  Rolling Eyes Трябва да оставям колата на платен паркинг за 2 часа по 2 лв  ooooh! Флейм Денс/младежкия дом/пък са от 18:30  Rolling Eyes Някакви отзиви за "Самодива" /те са от 17:30/?Или нещо в Рилон центъра?

Благодаря!   bouquet

# 320
  • Майничка
В сградата на сценични кадри на П.Д.Петков има модерен балет в понеделник и сряда от 18ч. По това време обикновено вече се намира място за паркиране на самата улица или отзад, на Раковска.

# 321
Аз пак да попитам за добър майстор , може и да не е в центъра?

# 322
  • Пловдив
Аз пак да попитам за добър майстор , може и да не е в центъра?
За какво?

# 323
Здравейте, скоро приятелят ми има рожден ден, а точно тогава няма да съм в града и се чудя как да го изненадам, въпреки отсъствието ми. Имате ли някаква идея, може би да му доставят нещо на работата, торта да кажем, някой правил ли е нещо подобно? Благодаря Simple Smile

# 324
  • Пловдив
Здравейте, скоро приятелят ми има рожден ден, а точно тогава няма да съм в града и се чудя как да го изненадам, въпреки отсъствието ми. Имате ли някаква идея, може би да му доставят нещо на работата, торта да кажем, някой правил ли е нещо подобно? Благодаря Simple Smile

Аз съм поръчвала от торти Чочко по повод в определен час да се достави в София !

# 325
Като застанеш с лице към Зарата, пада се вляво, с жълти надписи. Вдясно се падаше на Хеброс бус, но то наистина отдавна не работи - не знам ремонт ли е, или нещо друго.

Хм, точно там бях в понеделник и изглеждаше като в ремонт. ОК, благодаря - ще пробвам пак.

Вчера оттам извадих карта на малкия. И аз отначало отидох на Хеброс и всичко изглежда в ремонт, но едни баби ми казаха, че бюрото се е преместило в края на блока. Та като застанеш с лице към блока, пада се в най-левия край, до градинката.
Извадих на малкия карта, той е на 3 год, че ми се наложи уикенда да платя 3 пъти билет и за него. Жената вчера от бюрото ми обясни, че контрольорките нямало право да таксуват децата, даже и да са без карти. Но контрольорките, на които аз попаднах, бяха толкова настоятелни, че нямаше мърдане, а и като не знам какво точно гласи наредбата... та взех, че му извадих карта. Нямаше никаква опашка към 16:30 и стана точно за 1 минута.

# 326
Ще взема и аз да извадя за детето,много-много рядко ползваме автобус,но да има за всеки случай.Акт за раждане и снимка ли искаха?

# 327

Аз съм поръчвала от торти Чочко по повод в определен час да се достави в София !
Ок, мерси, ще ги питам, дали правят доставки в Пловдив, мисля, че ще стане хубаво да отиде куриер и да му подари една торта на работата пред всички колеги Smile мисля, че много ще се изненада.

# 328
  • Майничка
Ще взема и аз да извадя за детето,много-много рядко ползваме автобус,но да има за всеки случай.Акт за раждане и снимка ли искаха?

Новите карти са без снимка, само акт за раждане - оригинал и копие и лк на родителя.

Случайно някой да има излишни билети за Музика в кадър довечера?

# 329
  • Пловдив
Пловдивчани, заповядайте в неделя от 18ч. на благотворителен концерт за Вики във Военен клуб. Билетите са по 5лв. Ще пеят Росица Пейчева и Орлин Павлов, ще има танци, фокуси...
6180 евро е сумата, която остана до събирането на пълната 113000 евро за лечението на Вики!!!
 Децата са нашето бъдеще, нека не бъдем безразлични!

https://www.facebook.com/events/220242174829842/

Общи условия

Активация на акаунт