Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 437
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Търся си четка за зъби с естествен косъм . Някакви идеи къде може да има ? Питах на няколко места вече и никъде няма .

# 331
Търся си четка за зъби с естествен косъм . Някакви идеи къде може да има ? Питах на няколко места вече и никъде няма .

Няма, защото са невероятен развъдник на бацили. Май само за еднократна употреба предлагат - примерно за хотелите.  Иначе може да провериш по био-магазините или онлайн, ако толкова ти трябва.

# 332
  • Пловдив

Мисля, че съм виждала в био магазина в МОЛ-а.
Най-добре ги питай по телефона 032/ 240 229.

# 333
  • В царството на мечтите
 Crazy

# 334
Момичета, моля препоръчайте ми добър гинеколог в Пловдив, който работи със Здравната каса Praynig!
Преди ходих на лекар в София и не познавам никой в Пловдив, а имам миома,която расте и искам да отида при някой препоръчан Hug!
Благодаря ви  bouquet!

# 335
  • Пловдив
Момичета, моля препоръчайте ми добър гинеколог в Пловдив, който работи със Здравната каса Praynig!
Преди ходих на лекар в София и не познавам никой в Пловдив, а имам миома,която расте и искам да отида при някой препоръчан Hug!
Благодаря ви  bouquet!

http://www.informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=228 … G=bg&mobout=0
д-р Румяна Христова - Патрикова кабинетът й е в близост до хотел Лайпциг.

# 336
  • пловдив
Здравейте,интересувам се къде има магазин в който да предлагат кафе и също различни видове хубави смеси. Живея в района на Военна болница и досега посещавам едно магазинче срещу Стадион Ботев,но нещо не мога да уцеля хубава смес,доста силно и горчиво се получава винаги.Ще се радвам да споделите ,къде има Simple Smile

Имаше едно магазинче срещу Рилон центъра някъде до Квазера се падаше. Можеш да провериш.
Също в някои супермаркети /например Триумф/ има насипно кафе, можеш да пробваш с малки дози.
Ако кафето ти е горчиво - пробвай с по-голямо съотношение сорт Робуста, Арабиката е по-горчиво и силно по принцип. Също от значение и колко финно е смляно, как е дозирано, до каква температура се нагрява водата. Ако попаднеш на компетентен консултант, кажи каква е кафемашината ти - може и в нея да е проблема.  Peace

Много е индивидуално каква комбинация ще ти хареса.Аз взимам кафе по 1 кг от едно магазинче на Брезовска,напаснали сме си една комбинация,която ни харесва и си взимаме само от нея.Момичето там ми я препоръча,исках хубаво и ароматно кафе,че ми беше писнало от разни Чибота,Якобси и т.н.,дето само киселини ми излизаха от тях.Пробвай ако искаш,може да ти допадне,това е комбинация за 1 кг,може да си я намалиш съответно:400 г Индонезия,200 г Чери,400 г Коста Рика.
Преди исках да ми го мелят на място,после си купих мелачка и меля за 2-3 дни напред,да ми е по-прясно и ароматно.

Благодаря за идейте момичета,ще пробвам в този магазин срещу Рилон центъра,а също и ще опитаме комбинацията ,която препоръчахте. Иначе кафе машината ни е Saeko на 2 години.

# 337
Аз точно Патрикова не бих препоръчала,по-добре погледнете в Белия списък Wink

# 338
  • Пловдив
гинеколог - Д-р Котева - тя присъства при раждането и на двете ми деца, случайно Simple Smile , но вече ходя при нея. Работи в ДКЦ 2 до ресторант стадиона и УМБАЛ Св. Георги. Преди ходих при Минев, доволна съм, но там е цифромания Simple Smile

# 339
Аз точно Патрикова не бих препоръчала,по-добре погледнете в Белия списък Wink
Защо? Тя е в белия списък и аз съм ѝ редовна пациентка вече 7-ма година Wink.
От Котева само негативни отзиви слушам. Peace

# 340
Здравейте, скоро приятелят ми има рожден ден, а точно тогава няма да съм в града и се чудя как да го изненадам, въпреки отсъствието ми. Имате ли някаква идея, може би да му доставят нещо на работата, торта да кажем, някой правил ли е нещо подобно? Благодаря Simple Smile

Аз направих такава изненада на една приятелка за рождения и ден.Намерих сайт,в който предлагат всякакви подаръци:цветя,балони,торти,бонбони,картички и т.н. и доставят до работното място,дома,заведение,....Поръчах и торта с балони и ръчно направена картичка.Тя беше много приятно изненадана и очарована.Тръпка си е Simple Smile Много съм доволна и със сигурност ще го ползвам отново.Препоръчвам ти го.Ето линк : http://bg-dami.com/index.php?route=common/home !

# 341
Аз също не съм доволна от Патpикова! За миома не е ли по- добре да се отиде при гинеколог- онколог?

# 342
  • Пловдив
Благодаря ви  bouquet!

д-р Добринка Петрова - в МЦ 1, на Васил Априлов /срещу копчето горе-долу/ тел. 032 644 222  Peace  Peace

# 343
  • Пловдив
Добринка Петрова е АГ-то и Човека!Невероятна е!Има мноооого пациенти,но си заслужава чакането!

# 344
къде има качествени / изпитани от личен опит / и не много скъпи контактни лещи? Simple Smile

Елфита, честито за втората лентичка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт