Къде в Пловдив? - 48 тема

• 60 319
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Добър вечер, някой знае ли къде се провеждат курсове за фотографи, където издават и документ?

# 586
На Копривките или ж. Здравец дали ще има останал сняг за шейни?
Хич Simple Smile

Ето камера на живо, погледни утре на светло.
Мноооооого благодаря. Hug

# 587
  • пловдив
Здравейте  Hug

Както много от вас знаят,  Движение на българските майки звено Пловдив всяка година организират Мартенски благотворителен базар. Там продават мартеничките, които доброволци, симпатизанти и приятели от цялата страна изработват, а с паричките подпомагат домовете в Асеновград, Зелениково и Нареченски бани. През последната година към тези домове се присъединиха и няколко Центъра за настаняване от семеен тип, в които се извеждат деца от институциите. За тези, които за първи път чуват за фондацията пускам линк към страницата на звеното във Фейсбук, където подробно могат да видят къде, кога и как се харчат събраните средства от благотворителните базари.
https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1 … 0%B2/172709261373

това е страничката със събитието
https://www.facebook.com/events/376499845827008/

а това е албумчето, в което качвам снимки на изработените и получените към момента мартенички
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151949209271374.1073 … =3&uploaded=2

искренно се надявам и тази година да сме създали за всички приятели, които подкрепят каузите на ДБМ достатъчно  красота, с която да им се отблагодарим  Heart Eyes

# 588
  • Sunshine state
С удоволствие ще се заредя с мартенички от вашия базар. Успрх! Peace

# 589
  • Пловдив
И аз мартенички от вас ще купя, предупредила съм и моите приятели да са на линия в мола  Wink

# 590
Подскажете ми за магазин, от където мога да си купя анцузи, само долнище. Нищо претенциозно и скъпо, за тренировки ще ми е само.

# 591
Който се кани утре да ходи на х. Здравец- сняг има на пистата до самата хижа, която е и по-стръмна и на широкото плато . Става и за пързаляне, и за игра, и за снежни човеци. Хубавите писти за шейни до паркинга са нацяло оголени.
Горе слънцето пече страхотно, а снегът е достатъчно. Май тази ще е последната седмица със сняг. След това- само в планинските курорти.

# 592
Подскажете ми за магазин, от където мога да си купя анцузи, само долнище. Нищо претенциозно и скъпо, за тренировки ще ми е само.

Долнище съм купувала, но преди години, от магазина на Дино срещу НОИ. Много добро качество, но дали още имат? newsm78 От същия магазин съм купувала и клинове по времето, когато ходех на аеробика.

# 593
За долнище виж на Flair, на пешеходния мост има магазин

# 594
  • Sunshine state
В Уайкики също имат долнища,а и са намалени. Peace

# 595
Pupitka, къде мога да намеря този магазин?

# 596
МОЛ Галерия

# 597
  • Sunshine state
МОЛ Галерия
Peace На 2рия етаж като излезеш от касите на Карфур от страната на Виваком.  Peace

# 598
Момичета, интересува ме нещо по тъжен повод.....След 3 месеца се навършва година от смъртта на мама и е време вече да и поръчам паметна плоча и ограждане на гроба..... Знаете ли някоя коректна фирма? Как горе-долу се движат цените? Виждам, че на входа на самите гробища (Централните) има няколко фирми, но не знам към коя точно да се обърна. Бих ви била благодарна, ако ме упътите с някакъв съвет. Още веднъж простете за въпроса ми, на мен самата ми е много трудно да говоря  за това, но искам и това да направя за Мама.

# 599
  • София
Може ли да ми препоръчате хубав хотел в центъра на Пловдив?
А дали знаете нещо за ''Бизнес Хотел Пловдив'', защото за сега съм се спряла на него?

Общи условия

Активация на акаунт