Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 374
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Идея къде се продават покани за парти?
Преди бях гледала в Хеликон по 10 в опаковка. Сега пак има де, но различни и не са подходящи.

Покани има в магазините за подаръци на ул.Антим Първи и ул.Гладстон. Те са една и съща верига.

# 661
  • гр. Пловдив
Идея къде се продават покани за парти?
Преди бях гледала в Хеликон по 10 в опаковка. Сега пак има де, но различни и не са подходящи.
Покани има в магазините за подаръци на ул.Антим Първи и ул.Гладстон. Те са една и съща верига.
В една от двете книжарници Пегас зад Гранд също съм виждала.

# 662
  • Пловдив
Благодаря, намерих покани Grinning

# 663
Здравейте, включвам се и аз с едно бързо въпросче..Разбрах, че са отворили басейна на ВСИ,дали някой вече е ходил и ако може да сподели цени, дни в който може да се ходи и т.н Благодаря предварително!

# 664
  • Пловдив
Цената за басейна е 10 лв.
Ако искате треньор е 12 лв.
Работи всеки ден, вечер до 22ч.

# 665
Цената за басейна е 10 лв.
Ако искате треньор е 12 лв.
Работи всеки ден, вечер до 22ч.

Много благодаря! Simple Smile

# 666
  • Пловдив
Официални обувки за момиченце /27-29 зависи от номерацията/ такъв тип,къде сте срещали?Цветът не е от значение-тъмно синьо,черно,бяло

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 20:16 от ♥Elfita♥

# 667
Провери за обувки в Дайхман.

# 668
  • Пловдив
Провери за обувки в Дайхман.

Да, винаги като съм ходила в Дайхмана съм виждала такива-черни и розови. По 20 лв са Simple Smile
Също има и в ХМ. Така и така са един до друг, може да ги преслушаш и двата.  Grinning

# 669
  • Пловдив
Благодаря,момичета.Утре атакувам Мола  Laughing
Аз в Дайхман съм ги виждала.Досега все й бяха големи,обаче като мерим.Но вече може и да са й добре

# 670
  • Пловдив
Търся си мини хартиени кошнички за мъфини.

# 671
Може ли да ми препоръчате фотографс подход към страхливи деца? Исках само една снимка да му направя, ама да е по- хубава, да става и за слагане в рамка, защото прецакахме домашния фотоапарат. Но господинчото никак не желае да влиза в студията, а ако влезе започва да бяга или да се крие зад мен...

# 672
Търся си мини хартиени кошнички за мъфини.

Джъмбо

# 673
  • plovdiv
Може ли да ми препоръчате фотографс подход към страхливи деца? Исках само една снимка да му направя, ама да е по- хубава, да става и за слагане в рамка, защото прецакахме домашния фотоапарат. Но господинчото никак не желае да влиза в студията, а ако влезе започва да бяга или да се крие зад мен...

Stanislava Sheytanova Photography
https://www.facebook.com/ssheytanova
Детска и бебешка фотография.
За контакти: 0878 343 991 , ssheytanova@gmail.com, или лични съобщения:)

Описание
Професионално фотозаснемане
За контакти: 0878 343 991; ssheytanova@gmail.com; www.stanislavasheytanova.blogspot.com или на лични съобщения.
Адрес: гр. Пловдив, Ж.К.Тракия, търговски център "Сани", етаж 1.

# 674
Трябват ми голям брой (30-40) еднакви малки картички, от най-малките. Някой да има идея къде продават на едро?

Общи условия

Активация на акаунт