Филми, свързани с ислямския / мюсюлманския/ свят

• 86 269
  • 735
  •   2
Отговори
# 645
  • Свети Влас
Аз съм на Виваком и в момента нямам тези канали, трябва да си платя, за да ги имам !

# 646
Искам да платя само за конкретен канал, а те ми предлагат най-различни пакети и договори и все по-скъпи и скъпи.

# 647
  • Свети Влас
Попитайте дали можете да платите за тези канали, без да си подновявате договора.

# 648
При А1 НВО може да се доплати към пакет, и допълнително може да се включи и синемакс. Но дали може само синемакс без НВО, не знам.

# 649
Може, разбира се. Но когато е в рамките на вече течащ договор са по-скъпи, към 5 или 6 лв. Докато при преподписване на нов договор се заявят, са 3 лв (сега Виваком ги увеличи на 3.40 от януари). Аз съм абониран само за Синемакс, без НВО (там са американски филми, които не гледам). Двата канала на Синемакс са 3.40 лв на месец при Виваком, мисля, че и при А1 бяха към 3 лв при подписването на нов договор, а в рамките на течащ вече договор са повече. Могат да се заявят без НВО, няма проблем.
Аз съм на Виваком и в момента нямам тези канали, трябва да си платя, за да ги имам !
Ама все още ги има свободни. От средата на декември до 17 януари всички канали на Виваком са безплатни и достъпни, просто трябваше да активираш от My Vivacom "Добави НВО/Синемакс за 0.00 лв", кликваш и след 15 минути каналите вече са достъпни. Но вече промоционалният месец изтича, след 3 дни...
Отделно, виж и коментар 627, в който писах как може да си ги гледаш за 15 дни безплатно, ако си инсталираш приложението на Булсатком на тв/телефон/таблет/лаптоп ... без да даваш пари. Просто след 15-ия ден спира и вече който иска, ще си плаща.
Ако имаш обаче приложението My Vivacom на телефона, долу вдясно кликни на % и добави тези канали, които те интересуват, за 0.00 лв, рестартирай си приемника за минута и ще ги имаш. Жалко, че вече свободният месец изтече.

Условията за А1: https://www.a1.bg/tv-extri  3.07 лв с договор, 6.17 лв извън договор
Условията за Виваком: https://www.vivacom.bg/bg/eon/eon-tv , долу където пише "Допълнителни пакети", 3.40 лв с договор (не са променили старата цена, която беше 2.99 лв преди нова година)

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 17:54 от diziler

# 650
  • Свети Влас
Опитах се да си направя профил, но Виваком не ме отрезиха и изпратиха код ! Така че изобщо повече няма да се пробвам ! И какво като са безплатни, като не можеш да ги гледаш по телевизията без предварително да си заявил ! Не се прави така !

# 651
Е така е, но явно е с цел статистика, да видят колко хора проявяват интерес и гледат.
Скрит текст:
Аз се учудвам, че не си имала профил в My Vivacom и сега правиш, нали там са ти всички данни, там си плащаш сметките, виждаш си потреблението и т.н. Аз имах профил, но само в уебсайта. Просто си изтеглих и приложението. Иначе безплатните канали от по-високите пакети си дойдоха без предварително да се заявят. Но тези, които по принцип са платени (Diema Sport, Max Sports, TV7/8, НBO, Cinemax) се добавят допълнително.  Точно с 2 клика стана при мен, кликнах на "Добави НВО/Синемакс за 0.00 лв" и до десетина минути каналите вече си тръгнаха" (аз Синемакс си го имах и отпреди, но НВО и спортните - не). Всички абонати на Виваком имат тази опция, просто си пропуснала и не си се възползвала. На ФБ страницата им беше голяма кампания.
https://www.facebook.com/VIVAC0M/photos/a.136248076419561/6254746197903021
А няколко колеги и приятели имам, които директно през колцентъра са си ги поръчали, без да се занимават с апликацията. Така че звънни сутринта на 087123 и си ги заяви, ще ги гледаш 4 дни, хаха..
Аз продължавам със следващите серии от "На ръба" по Синемания (този канал поне не е платен) Wink

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 00:47 от diziler

# 652
  • Свети Влас
Ние с майка сме на А1, брат ми и баща ми са на Виваком и съответно интернета ми и телевизията, затова до сега нямах профил. Както и да е, не е мястото да го обсъждам тук !

# 653
Напредвам с "На ръба". Ама то вярно направено като за децата, снимали в Египет в пустинята, някакви каменни постройки, турили черните знамена и айде, "Халифат" било. (Нали руските медии забраняват да се казва ИДИЛ, някакъв закон им измислиха и за това.). Актьорите до един руснаци. А най-интересното е Лена, още докато беше в Русия, но вече сложила хиджаб, как беше намацана с ярко червило. По принцип ислямът забранява грима при жените (става въпрос за вярващите и стриктните), грим, татуировки и т.н., всичко това се води като харам. Руските режисьори са изпуснали тази подробност.

# 654
това с грима трябва да е така, но ето саудитките - и арабките като цяло - са намазани почни колкото рускини. А, кажи ми 😀

Последните 2 серии На ръба са потресаващо слаби 😁 Но го приемам с усмивка и като пародиен, както беше абудинският тиранин.

Последният епизод от Като на кино започна със Здравко, основателя на МЕНАР, накратно за за историята му и тазгодишната програма и официалните вечери към прожекциите с дегустации и др.културни демонстрации. В момента е повторението, не знам кога е било излъчено оригинал.

# 655
Не съм виждала други жени да се гримират толкова колкото арабките. То само това им е останало. Ама нали в Таджикистан забраниха да се носят дънки, жените да се боядисват и гримират ... 🤣🙄😪

П.С. този Здравко и неговият приятел как успяват да ходят във всички арабски страни, където е доста опасно и наказуемо да си гей, че и да договарят филми? Последно мисля бяха в Ирак.

# 656
  • София
Момичета, препоръчайте някой силен и завладяващ сериал за арабския свят.
"На ръба" и аз го гледам в момента, не е нещо, което може трайно да ме впечатли.
Дайте нещо по-по-най. Simple Smile

# 657
  • Свети Влас
В по предишни отговори имаше препоръка за " Техеран ", не съм го гледала още.

# 658
Момичета, препоръчайте някой силен и завладяващ сериал за арабския свят.
"На ръба" и аз го гледам в момента, не е нещо, което може трайно да ме впечатли.
Дайте нещо по-по-най. Simple Smile
Съгласен. Ако е сериал, гледай ливанския "Любовни залози", тук са всичките 30 серии. "Техеран" е по-скоро за персийския, не за арабския, това обаче не пречи. Някой път като имам време ,ще гледам и него.
Скрит текст:
Здравко и неговият приятел как успяват да ходят във всички арабски страни, където е доста опасно и наказуемо да си гей, че и да договарят филми? Последно мисля бяха в Ирак.
E, чак пък опасно, нищо опасно няма. Аз съм бил в десетина арабски държави (в това число Сирия и Ливан), не е по-опасно от една Латинска Америка, където престъпността е до небето. А и какво общо има това кой е гей и кой не? Здравко и Ангел не ходят със знаменцата на дъгата по света и не демонстрират нищо.
Приятен МЕНАР месец на всички Wink

# 659
  • София
Утре ще откриваме с една приятелка МЕНАР с "По тънък лед".

Общи условия

Активация на акаунт