Звездни компромати-196 част

• 52 435
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Мъжът на Тоца е от тези мъже, които като се оженят и се съсипват, все по-зле става Confused
То как да не те съсипят 250 снимки на фотосесия.  Tired Tired
Joy
За половин ден не влизах в темата и вие нова сте започнали и много сте изписали......

# 121
Защото освен талант трябва нещо просто което се нарича дисциплина,
затова толкова малко български футболисти успяват да пробият на запад,
мечтите им се изчерпват с чалгатеките и плеймейтките  Tired
М,да и сега гледах,че Вутов е подписал с Удинезе само на 17г е и да се надяваме не последва примера на Божинов.

# 122
Малко офф, но не можах да не споделя тази "модна" новина с вас: http://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/video_noviyat_h … buvki-221010.html

# 123
  • Пазарджик/Лондон
С къса и леко разрошена коса (както и небоядисана) Бередин беше много по-приличен:

http://skandalno.net/wp-content/uploads/cache/60871_NpAdvHover.jpg

Много е хубава на тази снимка - може би защото не позира newsm78.

# 124
# 125
От наградите People's Choice Awards, много ми харесаха Нина Добрев, Бритни Спиърс, Джесика Алба и Кейли Куоко. Heart Eyes

# 126

Подкрепям и добавям
Луси Хейл

# 127
  • До сърцето...

Е, как свободен? Rolling Eyes
В статията пише, че вече 5 години се опитват да се разведат, но все още са женени.
Шъ требе да почакате за налитането  Mr. Green

# 128
# 129
  Ах Бритни не мога да я позная. Страхотна. Браво на нея.

А за Валери Б. хич е се и чудя защо така станало. Толкова е вдлъбнат горкия. Сега жена му с уникалните умения на водеща да го храни.  Grinning    (е на дали се е стигнало до там и, на дали тя би се съгласила на това  Laughing  , образно казвам само)

# 130
Защото освен талант трябва нещо просто което се нарича дисциплина
  Peace

# 131
Камелия днес има рожден ден.  Simple Smile

# 132
  • София
Охх, не искам да съм гадна, ама ми е малко нелепо да се върже Кейт към Бауи- човек, направил революция в музикалния бизнес, и жена, чийто основен успех в живота е изключителният брак.
Знам, че ще има възмутени от изказването ми, но аз така мисля Peace.

Аз не съм възмутена. Не разбирам връзката между Кейт и Дейвид...
Много хубави снимки показвате напоследък, но аз нямам никакво време да търся и да слагам. Благодаря ви, момичета, че от време на време се разтоварвам с вашите снимки Simple Smile

# 133
Не е компромат. Гого от Тоника е починал. Лека му пръст. Flowers Rose Flowers Rose

# 134
  • София
Не е компромат. Гого от Тоника е починал. Лека му пръст. Flowers Rose Flowers Rose
Много тъжно, но не и неочаквано.  Sad Отървал се е човекът.
Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт