Звездни компромати-196 част

• 52 432
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • До морето
Да и тя го гледа сякаш влюбено, а такъв поглед до сега не съм виждала  Peace

# 107
  • София
Мъжът на Тоца е от тези мъже, които като се оженят и се съсипват, все по-зле става Confused

# 108
 100% бях чела миналата година някъде, че даже две операции била претърпяла, защото първата е била неуспешна. Трябва да се разровя из нета. Тя упорито отрича обаче.

# 109
  • Sofia
Да,тя е самото съвършенство,красота и изящество  Crazy

# 110
Мисля,че втората снимка е от периода малко след като стана мис,а първата по-скорошна,така че не знам дали носа и е пипан. Peace

# 111
  • Бургас
С къса и леко разрошена коса (както и небоядисана) Бередин беше много по-приличен:

http://skandalno.net/wp-content/uploads/cache/60871_NpAdvHover.jpg

Просто това клюмнало бритонче действително навява асоциации с Елза Парини или Иванушка Дурачок:

http://www.kliuki.net/wp-content/uploads/2014/01/antonia_petrova-6.jpg

А и все изглежда един такъв примирен и поувяхнал. Няма искра, няма живец в тоя мъж, или поне в излъчването му.

п.п. с нормални вежди Зейнеб е толкова по-сладка. Руса също ми харесва.

Тука спокойно може да се напише "Преди Тоца" "След Тоца"

Обаче и Тоца ми хареса на първата снимка

По-скоро "Преди Соца" и "След Соца"  Laughing
С късата прошарена коса изглежда доста добре, но с тоз кьофнал перчем прилича на някой чичак, излязъл из някой селско кръчме в дълбоката руска тайга.

А пък Зейнеб не е чак толкова грозна. Дори не мога да я нарека грозна. Просто понякога е с неподходящ стайлинг и грим, но този риск го има при всеки, който се доверява на стилисти. Все пак да не забравяме кой е стилиста на предаването на Гала  Grinning

# 112
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 113
Е все ми се вижда, че го е пипала. Може да е от грима, де да знам. Все пак мнението ми клони към операция.

http://woman.-spam082-/n/taka-ili-inache-antoniya-petrova.14626/3.html

Иначе изобщо не я харесвам. До ден днешен се чудя как стана МИС. Въпрос на вкус ... предполагам.  Peace

# 114
До ден днешен се чудя как стана МИС. Въпрос на вкус ... предполагам.  Peace

Въпрос на финансова възможност на съпруга. В България му е излязло по - евтино, за Русия доста се е бръкнал.

# 115
Валери водел преговори с Левски. Но от статията става ясно, че това може да се случи ако друг футболист се откаже. Защо така се получи с това момче Sad

# 116
Валери водел преговори с Левски. Но от статията става ясно, че това може да се случи ако друг футболист се откаже. Защо така се получи с това момче Sad

Някои хорааа му влияят зле най-вероятно. А пък ми изглежда и супер извисен..д голямо самочувствие, което може да му пречи по един или друг наачинн ..

# 117
Защото вместо да си тренира таланта късаше салфетки по дискотеките и личния  му живот изпревари много професионалния. Много ми харесва Бербатов в това отношение, как си гледа жената и децата  и не се занимава с глупости  Peace

# 118
Защото освен талант трябва нещо просто което се нарича дисциплина,
затова толкова малко български футболисти успяват да пробият на запад,
мечтите им се изчерпват с чалгатеките и плеймейтките  Tired

# 119
Мъжът на Тоца е от тези мъже, които като се оженят и се съсипват, все по-зле става Confused
То как да не те съсипят 250 снимки на фотосесия.  Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт