Звездни компромати-196 част

• 52 433
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Е не я разбирам тая мода зимно време със слънчеви очила.  Tired

# 347

Ако има сняг - дразни много на очите,като се отразява с него слънцето Peace

# 348
Ako грее слънце, какъв е проблема?

# 349

UV лъчи има и през зимата.

# 350
  • Sofia
при сняг е препоръчително дори,много силно отразява слънцето...и аз не мога без очила и зиме и лете Sunglasses

# 351
На мен ми е странно. Също както и със слънчеви очила вечерно време. На мен пък не пречи снегът.  Rolling Eyes

# 352
Вечерно време или в затворено заведение е тъпо, но на мен снегът също ми дразни  Peace

# 353
  • Пловдив
Снежните кристалчета отразяват светлината като стъкълца. Не знам колко от вас помнят старите лентови фотоапарати - там се нагласяха ръчно бленда и скорост. На някои от тях имаше символи - слънчево, полуслънчево, облачно, дъжд. На кръжока по фотография ни бяха обяснили, че при сняг блендата се наглася като при ярко слънце - именно поради горните причини.
Това може да се забележи и  при очилата с диоптри, които са с фотосоларни стъкла. При сняг стават черни също както при слънце.

# 354
На мен ми е странно. Също както и със слънчеви очила вечерно време. На мен пък не пречи снегът.  Rolling Eyes

Аз съм с операция на очите. Нося почти постоянно слънчеви очила, които са с диоптър.
Чак кпгато стане сумрак си ги сменям с нормални..))
И в диско ми се е случвало да си ги нося, защото много ме дразнят светлините..Wink

# 355
Гентиана Халити
Току що ми казаха победителката от Мис Плеймейт 2014 - Вилиана. Да й е честито 2 седмици преди финала на конкурса!

# 356
Раздадоха наградите "Златен глобус"

Най-добър драматичен филм: "Дванайсет години в робство" (12 Years A Slave).

Най-добра комедия: "Американска схема" (American Hustle).

Най-добър драматичен актьор: Матю Макконъхи "Клубът на купувачите от Далас" (Dallas Buyers Club).

Най-добър комедиен актьор е Леонардо ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт".

Най-добра драматична актриса е Кейт Бланшет в "Син жасмин".

Най-добра комедийна актриса е Ейми Адамс в "Американска схема".

За второстепенни роли бяха отличени: Джаред Лето за играта му в "Клубът на купувачите от Далас" и Дженифър Лоурънс за "Американска схема".

Режисьорът Алфонсо Куарон взе "Златен глобус" за "Гравитация".

# 357
  • Sofia
Ето и червеният килим на наградите

Има много хубави рокли тази година, Кейт Бланшет е невероятна, отзад; Хелън Мирър също много красива

# 358
Бях се зарадвала че поклонението на Гого, вечна му памет, е в неделя и хиените от На кафе няма да могат да се включат пряко, но не би. Дават запис в момента, не са пропуснали.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт