Звездни компромати-196 част

• 51 842
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Тази нова песен със същата мелодия, обаче е глупост, изобщо не разбирам смисъла  newsm78

Смисъла, е че песните са еднакви, но с различни текстове. Тя се чудеше и се допитваше до фенове кой от двата текста да избере, и първоначално избра "пак съм тук", но накрая все пак реши да пусне и с двата текста. Ако за това питаш.. Grinning

# 586
  • Sofia
Знам историята, моля ви, аз съм редовна в компроматите, всички любовни триъгълници съм ги анализирала в детайли Mr. Green

Просто е глупаво да се пуска втори текст с една и съща мелодия. Вече всички асоциират мелодията с първия текст. Ако иска да направи и двата текста да пусне две различни песни.

# 587
Това е много тъпо според мен - като пуснат песента в дискотеката и почнат етно- елементите хората ще щракат с пръсти и ще чакат да почне текста да разберат коя песен  е  Mr. Green

# 588
Галена също беше пускала различни текстове с една мелодия "Запали" и "За пари". Ми така де, композирането на мелодии излиза доста по-скъпо от това някой тийн да ти надраска 5 реда текст и да вмъкне едно "алелелей"!   Wink

ЕДИТ: Докато сме на чалга вълна: Онзи ден хванах някакво предаване и гост беше Тони Дачева. Сподели, че е подала документи за осиновяване и че нещата са сериозно задвижени. Очаквала до края на 2014 да има дете.
Сподели, че през годините е искала биологично, но или го е нямало Мъжа или не се е получавало. Доста развълнувано говореше за детето, което "чака". Пожелавам й щастие! Simple Smile

# 589
Златка Димитрова и други випове  с Маги Желязкова   селфи    Гледах и страницата във фейсбук и всеки втори пост и е зов за помощ за различни хора. Надявам се наистина да помага,не само със споделяне  Peace

# 590
  • Бургас
Радвам се за Тони Дачева!Дано!Тя е много добър човек.

Да вземем да излезем от тази кифленска и чалга вълна.Моля! Praynig

# 591
  • Пловдив
Никол Кидман за Jimmy Choo
1
2
3

# 592
Гледам БНТ2, Тони Рапонска е на екрана... Имам чувството, че е прототип на Лияна с тези два мазни кичура отстрани на челото. Понякога редуцират в един, за по шик, явно. Факт е, че винаги, когато съм я виждала, е била с пипалцата Sick. И докато на Лияна бухваха от време на време като се изкъпе, на Рапонска през цялото време са като на сом мустаците ooooh!. Толкова ли няма кой да й каже колко е зле тази визия? Иначе е ок като фигура и поведение, макар че понякога й личи, че е нервна..

# 593
  • София

Добре че написа коя е  ooooh!. Така са я нарисували, че е неразпознаваема!

# 594
  • София
ЕДИТ: Докато сме на чалга вълна: Онзи ден хванах някакво предаване и гост беше Тони Дачева. Сподели, че е подала документи за осиновяване и че нещата са сериозно задвижени. Очаквала до края на 2014 да има дете.
И аз много се радвам за нея, но нещата й са точно толкова сериозно задвижени, колкото и на останалите, искащи да осиновят дете. Има хора, които чакат от години, така че всеки по реда си.  Wink

# 595
  • Велико Търново
Каква разлика само между показаните снимки от Джой на красивите манекенки,и нашенските "кифли".... ooooh! Всичките са като по калъп... Tired,чак неразличими...

# 596
# 597
Ако има желаещи да гледат - след малко продължението на разговора "Американска мечта" с Тоца при Гала  Mr. Green

# 598
Ако някой някога е сключвал сделка с дявола, то това е Кристи Бринкли! И други имат операции, и други спортуват, хранят се здравословно и ги гримират професионалисти, но това... просто е нечовешки добре изглеждаща жена за годините си!

Кристи Бринкли вечно е усмихната - някаква анти-бекъмова , сигурно така са я оперирали - все да е усмихната , преди време се опитвах да намеря снимка , на която не е щедро засмяна и не успях ...

# 599
И на мен винаги ми е била противна Анджелина и ако ще е Ген.секретар на ООН да я направят - пак няма да повярвам в доброто й сърце.
А пък за качествата й на актриса, хич не ми се коментира Peace

smile3501 newsm10  Много точно казано! Що се отнася до "талантът" й..... Sick , без коментар.

Общи условия

Активация на акаунт