Звездни компромати-196 част

• 51 829
  • 749
  •   1
Отговори
# 615

Да не би да е била пак на гости при Гала?

[/quote]

. Уж с Магърдич са приятели пък що й причинява това  Thinking

[/quote]
Мисля,че Магърдиич не и е продуцент,наскоро гост беше Моника Станишева.Едва ли ако беше той щяха да я канят.
В началото беше той продуцент ако не се лъжа, после май се разделиха и само Кремена остана стилист

# 616
Според мен Бередин е един от основните спонсори на предаването.

# 617
  • София
Според мен Бередин е един от основните спонсори на предаването.
Бих го посъветвала този юнак вместо да се хаби да плаща на разни предавания, да направи собствена телевизия на жена си и да се изявява милата от сутрин до мрак, че явно това й е призванието в живота.   Laughing

# 618
  • София
само не разбирам кога намира време тоя бередин да поработва , за да плаща? тоца е от почивка на почивка, той постоянно за нея залепен... newsm78

# 619
  • където ми харесва
Че той е крупен бизнесмен, не му е нужно да работи, а само да си брои преводите по банковите сметки....

# 620
Като е Мисс Русия, да ходи в необятната руска земя при тамошната Гала малко да поразпъва локуми.

# 621
Интересно дали има някое руско издание, което да е отразило успеха на Антония в конкурса Rolling Eyes Голяма трибуна и дава Гала, но вече станаха досадни Peace

# 622
  • София
На мен пък са ми много интересни разказите на Антония за пътешествията й. Наистина разказва увлекателно, още повече има какво да разкаже. Симпатизирам й, не ме дразни.
  Утре ще имаш отново удоволствието да я гледаш и слушаш,този път по тв7 в Усещане за жена  Mr. Green
То няма лошо да слушаш разкази за пътешествия и да гледаш снимки,аз също обичам,но не и от някой който постоянно прави сравнения между страна в която е бил и собствената си и повтаря тук колко е зле и колко сме изостанали и прости!  Peace

# 623
Признавам, че частта със сравненията между България и други дестинации съм я пропуснала.
Просто никак не ме вълнува работи или не, къде и колко - независимо от това дали се хвали каква кариера има. Не ме дразни и толкоз.
И аз не знам защо, но даже с времето ми стана симпатична. Не виждам преструвка, злоба и фалш. Жената си е такава, каквато е и работи за да постига мечтите си. Под ''работи'' нямам предвид в кантората Simple Smile)), а всичко което е направила за да стигне до тук - долче вита отвсякъде, дай боже всекиму!
Адски ме дразнят например Венета Райкова и Николета Лозанова - не ги гледам изобщо, просто не си го причинявам.

# 624
  • Бургас
Признавам, че частта със сравненията между България и други дестинации съм я пропуснала.
Просто никак не ме вълнува работи или не, къде и колко - независимо от това дали се хвали каква кариера има. Не ме дразни и толкоз.
И аз не знам защо, но даже с времето ми стана симпатична. Не виждам преструвка, злоба и фалш. Жената си е такава, каквато е и работи за да постига мечтите си. Под ''работи'' нямам предвид в кантората Simple Smile)), а всичко което е направила за да стигне до тук - долче вита отвсякъде, дай боже всекиму!
Адски ме дразнят например Венета Райкова и Николета Лозанова - не ги гледам изобщо, просто не си го причинявам.

И какво по-точно работи  newsm78
Ходенето по почивки не е работа, освен ако не е станала екскурзовод.

# 625
Е, аз мисля добре уточних какво имам предвид, точно в следващото изречение.

# 626
  • София
Днес Кейт Мосс става на 40!
Скрит текст:

Крис Хемсуърт и Елза Патаки очакват не едно бебе, а две бебета - близнаци!
Скрит текст:

angeles@  Peace

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 10:31 от Tatti

# 627
  • In The Middle Of Nowhere
Maй беше Елза Патаки..

С други думи Антония работи в леглото на мъжа си...

# 628
Между другото, вече съм сигурна, че на Гала й е адски досадно да си говори с Тоца.

Да не би да е била пак на гости при Гала?

Едвам са я навили ти казвам! Laughing

Понеже питахте за Шумагер - днешните медии пишат, че може да не го събуждат никога...
"Има много усложнения на мозъка, които не трябва да се пренебрегват. Ситуацията е много деликатна и ако се прибърза - може да се стигне до още по-сериозни увреждания, дори смърт.  Изкуствената кома позволява възстановяването на мозъка, но Шумахер все още не е достигнал ниво на подобрение, което да позволи да бъде събуден и да извършва сам жизненоважни функции", коментира неврохирургът Андрас Цигер пред focus.de.

# 629
ЕДИТ: Докато сме на чалга вълна: Онзи ден хванах някакво предаване и гост беше Тони Дачева. Сподели, че е подала документи за осиновяване и че нещата са сериозно задвижени. Очаквала до края на 2014 да има дете.
И аз много се радвам за нея, но нещата й са точно толкова сериозно задвижени, колкото и на останалите, искащи да осиновят дете. Има хора, които чакат от години, така че всеки по реда си.  Wink
С години чакат ,,простосмъртните,,....ще видите,че съвсем скоро ще се похвали с детенце Naughty а дано
С години, а и не винаги, чакат тези, които имат много изисквания - за произход, възраст, здравен статус. Иначе е бързо - за няколко месеца приключва процедурата, ако родителите покриват критериите. Просто не мисля, че е редно да се насажда мнение, че задължително е трудно осиновяването

Общи условия

Активация на акаунт