Звездни компромати-196 част

• 51 835
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
ЕДИТ: Докато сме на чалга вълна: Онзи ден хванах някакво предаване и гост беше Тони Дачева. Сподели, че е подала документи за осиновяване и че нещата са сериозно задвижени. Очаквала до края на 2014 да има дете.
И аз много се радвам за нея, но нещата й са точно толкова сериозно задвижени, колкото и на останалите, искащи да осиновят дете. Има хора, които чакат от години, така че всеки по реда си.  Wink
С години чакат ,,простосмъртните,,....ще видите,че съвсем скоро ще се похвали с детенце Naughty а дано

# 601
  • България-Швейцария
Кристи Бринкли вечно е усмихната - някаква анти-бекъмова , сигурно така са я оперирали - все да е усмихната , преди време се опитвах да намеря снимка , на която не е щедро засмяна и не успях...
Ако имам късмета на 60-70 г. да изглеждам по този начин, и аз вечно нахилена ще ходя Grinning
С операции или не, важен е крайният резултат, а той е повече от добър.
И на сделка с дявола съм навита Wink

# 602
  • София
Салма Хайек идва в България през пролетта!  Simple Smile

Скрит текст:
Екзотичната красавица Салма Хайек пристига през пролетта в София, за да снима в "Ню Бояна". Топизкусителката, в чиито крака са продуценти и милионери, ще снима съвместно с великия актьор Бен Кингсли в "Септември в Шираз". Драмата е по романа на Далия Софер, който спечели голямата награда на "Ню Йорк таймс" през 2007-а. Историята разказва за еврейско момиче, преживяло ислямската революция в Иран.

Тази година в родината ни ще пристигнат и Пиърс Броснан, Мила Йовович и Анджела Басет, които ще снимат у нас филма "Сървайвър". Негов режисьор е Джеймс Мактейд ("V като вендета"), а сценарият е на прочутия Фил Шелби - маестрото на политическия трилър. Мила играе агент, който трябва да предотврати атентат в Лондон.

Прочети повече на: http://woman.---/n/salma-hajek-pristiga-v-bulgariya.29763.html

Вие ли казахте ,че Тоца е карала ски по пижама,аааааа?! Нейните любими хейтъри!   Joy

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 10:53 от Lucky@Mamma

# 603
Какво каза Тоца за пижамата, че не я гледах?  Laughing
Няма ли да махне този гнусен маникюр?

# 604
  • София
Е, какво толкова да е казала - сигурно, че сме прости невежи.  Mr. Green

# 605
  • I want it all and I want it now.
Кристи Бринкли вечно е усмихната - някаква анти-бекъмова , сигурно така са я оперирали - все да е усмихната , преди време се опитвах да намеря снимка , на която не е щедро засмяна и не успях...
Ако имам късмета на 60-70 г. да изглеждам по този начин, и аз вечно нахилена ще ходя Grinning
С операции или не, важен е крайният резултат, а той е повече от добър.
И на сделка с дявола съм навита Wink

Страхотна е.
И аз съм навита на сделка да изглеждам така , ама надали  Laughing

# 606
  • където ми харесва
Между другото, вече съм сигурна, че на Гала й е адски досадно да си говори с Тоца.

# 607
  • София
Е, какво толкова да е казала - сигурно, че сме прости невежиMr. Green
Е,да де ама не директно!  Laughing
Каза,че нейните любими хейтъри в интернет казали,че карала ски по пижама,докато обясняваше колко е специален екипа й!  Laughing

# 608
На мен пък са ми много интересни разказите на Антония за пътешествията й. Наистина разказва увлекателно, още повече има какво да разкаже. Симпатизирам й, не ме дразни.

# 609
  • където ми харесва
Галя Щърбева е родила момиченце! Живо и здраво да й е!

# 610
Между другото, вече съм сигурна, че на Гала й е адски досадно да си говори с Тоца.

Да не би да е била пак на гости при Гала?

# 611
  • в Кошера
Какво каза Тоца за пижамата, че не я гледах?  Laughing
Е, какво толкова да е казала - сигурно, че сме прости невежи.  Mr. Green
Е,да де ама не директно!  Laughing
Каза,че нейните любими хейтъри в интернет казали,че карала ски по пижама,докато обясняваше колко е специален екипа й!  Laughing

... и че може да кара и по прашки следващия път, развявайки гордо бельото към точно същата "пижама", с флоралния десен... Whistling

А Гала допълни, че явно много обича нет-хейтърите, щом винаги им отговаря.  Laughing

# 612
  • София
Каза,че нейните любими хейтъри в интернет казали,че карала ски по пижама,докато обясняваше колко е специален екипа й!  Laughing
Надали "любимите" й хейтъри не вдяват колко уникален и скъп е ски-екипът й, но това не променя пижамената му визия.  Mr. Green

Само бих посъветвала Тоца да не се ласкае толкова и да не окачествява всеки, изказал се по нейн адрес или по адрес на прашките й, или на ужасните й нокти, като хейтър. Тя слабо ме интересува, за да я хейтвам.  Peace

Толкова е жалка и простовата, за да занимава хората с флоралните си прашки. Жено, отивай на работа, стига вися по телевизиите.  ooooh!

# 613
  • Sofia
На мен пък са ми много интересни разказите на Антония за пътешествията й. Наистина разказва увлекателно, още повече има какво да разкаже. Симпатизирам й, не ме дразни.
  Утре ще имаш отново удоволствието да я гледаш и слушаш,този път по тв7 в Усещане за жена  Mr. Green

# 614
  • Бургас

Да не би да е била пак на гости при Гала?

По-скоро Гала е на гости при Антония. Тя окупира предаването тая жена. Сигурна съм, че на Гала 90% от гостите са й супер неприятни. Даже беше намекнала в едно предаване, че професията й е такава, че понякога се налага да общува с хора, които не са й особено приятни. Уж с Магърдич са приятели пък що й причинява това  Thinking

И аз обичам да слушам и гледам снимки от пътешествия, обаче на теб няма ли да ти е неудобно постоянно да ходиш по предаванията да се обясняваш къде си ходила и това придружено с "Аз много работя....". Има много други хора, които много пътуват, но не занимават постоянно аудиторията с житието и битието си. Най-малкото се получава противоречие - уж много работи, има голяма кариера, а кога й остава време всяка седмица да ходи по почивки.

П.П. От маникюрът й, както и цялостната й визия, лъха кич като на истинска руска мамашка и всякаква липса на вкус и естетика.

Общи условия

Активация на акаунт