Звездни компромати-196 част

• 53 288
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
На мен пък ми бяха много симпатични двамата заедно, изглеждаха ми щастливи.

# 241
# 242
# 243
# 244
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Tired

# 245

То случаят на Николета е: Присмял се хърбел на щърбел -_- .. толкова злоба събрана в това малко телце  Tired

# 246
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не разбрах само споменаването на "скули, носле и брадичка" какво иде да подчертае- че Николета е много естествена, понеже е пипала само скули и носле, а брадичката си е нейна ли Laughing?

# 247
Не разбрах само споменаването на "скули, носле и брадичка" какво иде да подчертае- че Николета е много естествена, понеже е пипала само скули и носле, а брадичката си е нейна ли Laughing?

Тя Николета май чете тук форума, защото беше ставало въпрос за Моника и пластичните й операции на носа, скули....та решила да се възползва от коментите хах Grinning

# 248
Моника една запетая се излъгала да сложи и то пак не учулила къде...  hahaha Баси и тези са модел на възхищение на някого...  ooooh!

# 249
Алисия при Диков.

# 250
Барем, поне си личи, че тя го е писала, за разлика от цигането, на което му пишат постовете и му диктуват в ушите какво да говори. Цигане, разбира се, казвам от ужасна завист, но и заради факта, че онзи ден видях една млада циганка едно към едно с Николетка, даже откъм новите вежди я беше копирала. Скоро видях малката Никол, чудех се откъде детето ми е познато, возеше я възрастна жена с червена коса. Николета и за собственото си дете се беше изказала някъде, че очаквала да прилича на нея и че не е наследило нейната ''красота''. Все по-гнусно ми става това същество.

# 251
  • Пловдив
Точно влизах да кажа и аз за Алисия.На снимки я харесвам,но тук...много ми е странна устата й и скулите.

# 252
Нещо интересно каза ли Алисия?

# 253
Точно влизах да кажа и аз за Алисия.На снимки я харесвам,но тук...много ми е странна устата й и скулите.

Косата й я прави със странно лице..

# 254

Общи условия

Активация на акаунт