Звездни компромати-196 част

• 51 859
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
А те чистокръвни брат и сестра ли са, понеже май бях чела, че е имала връзка с брат си на младини...
Да, сега прочетох, гледам и техни снимки, като момче е бил много симпатичен, но сега изглежда плашещ...

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ахх, той пее, отново- Джоузеф Гордън-Левит Heart Eyes

Братът на Анджелина наистина и е много подобен.

# 542
А те чистокръвни брат и сестра ли са, понеже май бях чела, че е имала връзка с брат си на младини...

Врели-некипели провокирани от нея, както винаги.
На Оскарите 2000-ната, за да е сигурна, че тя именно ще е в челото на заглавията, му се натискаше, когато получи наградата, и се обясняваше пред журналистите, колко била in love в него  Simple Smile

# 543

Врели-некипели провокирани от нея, както винаги.
На Оскарите 2000-ната, за да е сигурна, че тя именно ще е в челото на заглавията, му се натискаше, когато получи наградата, и се обясняваше пред журналистите, колко била in love в него  Simple Smile

Изключително гнусно ми беше да я гледам. Също както и в един друг случай, докато беше с Били Боб- взимаха му интервю, а тя му се увиснала на ръката и го ближе по врата и ушите.

# 544
На мен цялото и същество е някак... духовно нечистоплътно Rolling Eyes. И мускалчето съпружеска кръв, и декларациите как научила Брад да се възбужда от самонараняване, и подаръкът за Мадокс комплект ножове, и какво ли още не...

# 545
О, да, по времето на Били Боб Анджелина се беше развихрила... с интервюта как се сексели в лимузината преди да излязат на червения килим и как си носели шишенца с кръвта на другия на врата. Laughing И не беше особено малка тогава - 25-28, че да си кажеш - тийнейджърски простотии. Wink Сега ми е смешно като чета каква класа излъчвала. Не вярвам в промяна из основи на възрастен човек.

влюбена в брат си  чмок   любов ли бе да го опишеш Laughing

Сега видях какво е написала джой - точно нечистоплътна е Анджелина и за мен.

# 546
Как им викаха на тия братята американци, attention whore ли беше Laughing

# 547
Изключително гнусно ми беше да я гледам. Също както и в един друг случай, докато беше с Били Боб- взимаха му интервю, а тя му се увиснала на ръката и го ближе по врата и ушите.
Joy Sick
Нямам думи!  Crazy

# 548
Мисля че всичките й подобни изяви са си били чист ПР. Защото в Холивуд ако не си мега талантлив с какво да те запомнят хората, освен с някое и друго скандалче. А тя забъркваше добре разни провокацийки.  Peace

Сега вече няма нужда от тях, затова и не се занимава.

# 549
  • София
И на мен винаги ми е била противна Анджелина и ако ще е Ген.секретар на ООН да я направят - пак няма да повярвам в доброто й сърце.
А пък за качествата й на актриса, хич не ми се коментира Peace

# 550
Сега вече няма нужда от тях, затова и не се занимава.
Така е- сега вече завърза сигурно и стабилно един от тези с таланта, да е спокойна доживот.

# 551
Shocked
Всеки път ме учудва, обаче това е просто изумително!  Heart Eyes Какъвто и грим да ползва, просто.....! Crazy

# 552
Shocked
Всеки път ме учудва, обаче това е просто изумително!  Heart Eyes Какъвто и грим да ползва, просто.....! Crazy

изглежда като на 20г
А колко е всъщност?

# 553
Shocked

изглежда като на 20г
А колко е всъщност?
Февруари ще навърши 60  #Crazy

# 554
Shocked

изглежда като на 20г
А колко е всъщност?
Февруари ще навърши 60  #Crazy

Абсолютно зашеметителна.. Heart Eyes
Само някой да каже, че не й отива  на годините късо.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт