Звездни компромати-196 част

• 51 856
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Извадката ми хареса най-много заради едно- показва как въпреки промените във вижданията на дизайнерите какво е красиво, в каталозите за бански костюми идеалът остава непроменен. Красиво, атлетично, сочно тяло.

# 571
Мисля че всичките й подобни изяви са си били чист ПР. Защото в Холивуд ако не си мега талантлив с какво да те запомнят хората, освен с някое и друго скандалче. А тя забъркваше добре разни провокацийки.  Peace

Сега вече няма нужда от тях, затова и не се занимава.

Абсолютно, Мадона е типичен пример.
Като в крайна сметка не те са измислили топлата вода, още от 20-30 години на ХХ век е така.

# 572
  • София

Благой Георгиев
  Shocked
Не знам дали сте коментирали тази снимка (не съм я срещала,ако я има се извинявам за повторението),на мен в първия момент ми заприлича на Калин Врачански,ама само за секунда  Mr. Green

# 573
Да чакаме включване от Николета значи Simple Smile
Алисия скоро я гледах при Сашо Диков, много зле изглеждаше в лице. Един изпилен нос с топченце на върха, като говори някаква дупка и се появява до бузата, чак леко страшно. Иначе има приятен тембър, за фолк певица доста добре се изразява, но не разбрах защо изобщо беше отишла там, след като на всеки въпрос казваше- не желая да коментирам. Ами като не желаеш стой си у вас!
Не умее да отговаря на неудобни въпроси.

Джой, страхотни си публикувала.    bouquet Много натурални и незахаросани. Peace

Анелия с тайнствен мъж

# 574
Бекъмови дали 600 000 паунда за тази глезотия на Харпър.

# 575
  • Sofia
не ми се вярва...дори е грозно,за тези пари цяла пеперудена ферма можеха да вземат

# 576
Бекъмови да не се занимават с глупости, ами да си направят още една кукла  Laughing

# 577
Да са живи и здрави, щом имат, нека харчат Laughing

# 578
  • София
Алисия скоро я гледах при Сашо Диков, много зле изглеждаше в лице. Един изпилен нос с топченце на върха, като говори някаква дупка и се появява до бузата, чак леко страшно. Иначе има приятен тембър, за фолк певица доста добре се изразява, но не разбрах защо изобщо беше отишла там, след като на всеки въпрос казваше- не желая да коментирам. Ами като не желаеш стой си у вас!

Ха ха,нали  Laughing

# 579
не ми се вярва...дори е грозно,за тези пари цяла пеперудена ферма можеха да вземат
Вярно е. Peace Ето и как я внасят в дома им в Лондон. Според мен да инвестираш в изкуство никак не е зле.

# 580
Вярно е. Peace Ето и как я внасят в дома им в Лондон. Според мен да инвестираш в изкуство никак не е зле.
Да и аз това щях да кажа, четох го някъде. Дали е 600 хил. паунда е друг въпрос.
 Те вече нов дворец ли имат, да не са продали Бекингамския ? Grinning

# 581
  • Бургас
Тоя тайнствен мъж до Анелия да не си го познае жена му.

Джой,благодаря за снимките.Полина е моят фаворит! Heart Eyes

# 582
  • Sofia

Ха ха,нали  Laughing

Каза, че поканата е била, за да говорят за новите й проекти. Честно казано Диков ме разби, пита я как се е запознала с Валери  ooooh! Според мен доста успешно се измъкна от всички въпроси, умна е.

Тази нова песен със същата мелодия, обаче е глупост, изобщо не разбирам смисъла  newsm78

# 583

Благой Георгиев
  Shocked
Не знам дали сте коментирали тази снимка (не съм я срещала,ако я има се извинявам за повторението),на мен в първия момент ми заприлича на Калин Врачански,ама само за секунда  Mr. Green

А на мен на Джордж Майкъл  Simple Smile

# 584
Тази нова песен със същата мелодия, обаче е глупост, изобщо не разбирам смисъла  newsm78

Не разбираш смисъла да са с еднаква мелодия или не разбираш смисъла на текста? 'Щото направо е срамота да пишеш в "звездни компромати" и да не разбираш текста!  Naughty  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт