Звездни компромати-196 част

• 51 787
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
На мен Моника също ми харесва, само устните да са й 1 идея по-спаднали и ще е супер в лицето. Честно казано по ми е красива от Николета. Но Николета ми е опротивяла от безмозъчието си,  та не съм безпристрастна  Laughing

# 706
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изобщо това "време му е" какво означава - наградата е за постижение през конкретната година, а не за цялостно творчество. То на този принцип тогава, на Джулиан Мур 5 Оскара трябва да ѝ дадат - на нея поне наистина отдавна ѝ е време.
Peace
Джулиан, Наоми Уотс, Хоакин Финикс (особено Хоакин)- ако ще е по заслуги, Лео ще се реди на опашка след тях. Ама за заслуги има специален Оскар, актьорският се дава за роля, не за "време му е".

# 707
  • Germany
Не мога да не се намеся, за мен най-добрата роля на Лео е в "The Aviator". Прекрасен е там Heart Eyes Всички са ми прекрасни в този филм, и Кейт Бланшет (а въобще не я харесвах преди), и Кейт Бекинсейл... Peace

# 708
  • Sofia
И като сте още на вълна награди, ето поредните:
Critics Choice Awards

Чакам с нетърпение коментарите на Меркантилница  Mr. Green

# 709
  • Пловдив
Ух...ей т`ва е ежедневието на супер звездите  Whistlingда ходят по партита.Прекрасни рокли и излъчване- Сандра Бълок и Дж.Робъртс отново.И мъжете не им отстъпват Wink

А толкова ли е топло та все са със сандали Rolling Eyes

# 710
  • Пловдив
И като сте още на вълна награди, ето поредните:
Critics Choice Awards

Чакам с нетърпение коментарите на Меркантилница  Mr. Green
Тази рокля е много интересна - http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/17/article-2540950-1AB9D1 … 8-565_470x715.jpg Simple Smile

# 711
# 712
Изобщо това "време му е" какво означава - наградата е за постижение през конкретната година, а не за цялостно творчество. То на този принцип тогава, на Джулиан Мур 5 Оскара трябва да ѝ дадат - на нея поне наистина отдавна ѝ е време.
Peace
Джулиан, Наоми Уотс, Хоакин Финикс (особено Хоакин)- ако ще е по заслуги, Лео ще се реди на опашка след тях. Ама за заслуги има специален Оскар, актьорският се дава за роля, не за "време му е".
Не си права за реденето на опашката, Лео няма слаба роля, като хамелеон е...я, виж колко почитателки има само в темата, и то почитателки на актьорският му талант, не на визията му, като мъж Wink

# 713
  • София
С Джой на тема кино не се спори.  Wink

Стивън Спилбърг се принуди да направи Списъкът на Шиндлер, та разгеле и той да се окичи с Оскар, че преди това никой не се сети за него. Та така и Лео - не знам каква роля трябва да изиграе, че да го оценят, напълно заслужено при това. Факт е обаче, че доста бездарни актьори си кътат Оскара, което най-много ме ядосва, ама ко да се прай.

# 714
  • София
Ух...ей т`ва е ежедневието на супер звездите  Whistlingда ходят по партита.Прекрасни рокли и излъчване- Сандра Бълок и Дж.Робъртс отново.И мъжете не им отстъпват Wink

А толкова ли е топло та все са със сандали Rolling Eyes

Следобяда стига до 25-28 градуса. Ама те и на 10 си ходят боси, така че едва ли им е необичайно. Пък и от колата  в залата - едно червено килимче все ще издържат  Laughing в името на красотата.

# 715
И аз стискам палци на Лео! Любим актьор  Heart Eyes, почти всичките му роли ми харесват.

Джони Деп ми е другият любимец. Сега като се ожени за Амбър и бебета ли ще си правят?  Grinning Амбър визуално много ми харесва, но и аз мисля, че търси изгода от този брак.

Лили Алън отслабнала и с нов сингъл Simple Smile

# 716
Любимата ви Тоца в ТВ7 Mr. Green
Снощи взела със съпруга си "престижна" награда за Светска двойка на годината

# 717
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе на тая от обикаляне по телевизиите кога и остава време да живее Laughing?

# 718
  • Sofia
 ooooh!не стига че е прекалено дълъг,заострен маникюра,но и синджирче сложила на безимения пръст на нокътя Sick  тази особа трябва да участва в предаването ,,Как не трябва да се обличаме,, по ТЛС... Mr. Green

# 719
  • Варна
Тоца за мен в никакъв случай не е грозна жена, още по-малко крокодил. Не й следя изявите, от темата разбирам колко много и постоянно бръмчи по ТВ предавания.

Така и не можах да свикна, обаче, с вкуса й за дрехи. Що за ботуши е това? И какво правят те в комбинация с тази рокля newsm78

Имам чувството, че си купила маркова рокля и много скъпи ботуши и няма търпение да ги облече/ обуе и хоп двете наведнъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт