Брак или "на семейни начала"?

• 47 358
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 125
Ами стиснете ми лапички за бебето, че в петък ми предстои серклаж и ми е толкова притеснено...

Стискаме и се молим силно.
Чакаме да пишеш после  Hug

# 1 126
ели,и аз съм с теб! наистина ти съчувствам:( дано с бебето всичко да е наред и да те радва!

# 1 127
  • София
Дами, пуснах една тема за Ели.
Изпратете по едно пожелание да обърнем лошия късмет.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764120.new#new

# 1 128
Предложиха ми брак, забременях и направихме сватба! После направих спонтанен аборт, после втори! От 3 -я път се получи! Имаме дете на годинка! И сме мноооооооого щастливи

# 1 129
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Бях на 16г когато станахме гаджета-той на 20г - аз станах на 20 и забременях ....и така живеем вече 14г с 2 прекрасни деца , без брак сме и сме мн щастливи

# 1 130
Тази година ще се женим ноември месец.  Crazy

# 1 131
Аз стоя твърдо зад идеята за сключването на брак.Няма ли подпис и брачно свидетелство,не се получава и нормално семейство,да не говорим и за определени социални неудобства при попълване на документи по различни поводи.Знам я класическата реплика ,че "Подписа не прави семейството" но така е до време.
Когато има любов и желание за съвместен живот дълги години не трябва да се
страхуваме от узаконяването му..другото е ходене по тънкия лед с измамното чувство, че може да се избяга всеки момент ако се пропука..И още нещо -досега не съм срещнала живеещи на семейни начала,които да казват -това е съпругът/а ми,винаги казват ....ми живеем заедно, е нали подписа не е от значение. 

# 1 132
  • Пловдив
Цитат
досега не съм срещнала живеещи на семейни начала,които да казват - това е съпругът/а ми,винаги казват ....ми живеем заедно, е нали подписа не е от значение.
А ръстът от значение ли е? А цветът на косата?
Защото аз пък не съм срещала хора, високи по метър и 60, които да казват, че са метър и 80, нито чернокоси, които да казват, че са руси.
Е, нали ръстът и цветът на косата не били от значение?

# 1 133
  • София
И още нещо -досега не съм срещнала живеещи на семейни начала,които да казват -това е съпругът/а ми,винаги казват ....ми живеем заедно, е нали подписа не е от значение. 
Аз казвам "Това е мъжът ми". Устройва ли те?

# 1 134
  • където ми харесва
И още нещо -досега не съм срещнала живеещи на семейни начала,които да казват -това е съпругът/а ми,винаги казват ....ми живеем заедно, е нали подписа не е от значение. 
Аз казвам "Това е мъжът ми". Устройва ли те?
И аз казвам "мъжа ми".  Rolling Eyes
Ама ме кефи тенденцията, минат се не минат 10 страници и се появява някоя дама, която да ти обясни, че без подпис няма семейство и това си е Crossing Arms

# 1 135
Това е защото всички обичаме да казваме че дадено нещо е такова или онакова без да си даваме сметка, че е така според нас а не защото е правилно или не. Прочетете си определението в уикипедия и си направете извод какво е семейство и какво не. Да питам онези които твърдят че съжителството без брак не е семейство, значи ли че ако една жена или един мъж отглеждат сами децата си не са семейство.

# 1 136
  • София
Ама ме кефи тенденцията, минат се не минат 10 страници и се появява някоя дама, която да ти обясни, че без подпис няма семейство и това си е Crossing Arms
Нека се радват. Човек все с нещо трябва да е горд и щастлив.  Grinning

# 1 137
Нека се радват. Човек все с нещо трябва да е горд и щастлив.  Grinning
Аз съм от бракуваните, но подписа не е от значение. Ние с ММ живеехме заедно и преди това. Сватбата я правихме заради купона. Ама тоз купон може да се направи и без подпис и черква.

# 1 138
  • Ловеч
Когато бях по-млада май имах мераци за рокля,сватба....Сега съм от Не бракуваните-дори не живеем заедно постоянно ,поради естеството на работата на "Мъжът ми"
Когато забременях категорично забраних да се говори за сватба-толкова ми беше лошо ,че само това ми трябваше hahaha
Шегуваме се ,че ако ще сключваме брак ще трябва да родя и второто дете ,че после да не се сърди че липсва от семейните снимки Laughing

# 1 139
Когато бях по-млада май имах мераци за рокля,сватба....Сега съм от Не бракуваните-дори не живеем заедно постоянно ,поради естеството на работата на "Мъжът ми"
Когато забременях категорично забраних да се говори за сватба-толкова ми беше лошо ,че само това ми трябваше hahaha
Шегуваме се ,че ако ще сключваме брак ще трябва да родя и второто дете ,че после да не се сърди че липсва от семейните снимки Laughing

това беше готин пост:)

ще ви кажа защо официално омъжените  се заяждат с неомъжените,но това е само мое си предположение. всички ние познаваме поне една жена,която живее на семейни начала,но не точно по свое желание и тайно се надява това да се промени.от там се съди и за останалите.аз лично вярвам,че наистина голям % от жените избрали да живеят на сем. начала наистина така предпочитат.

Общи условия

Активация на акаунт