АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • велико търново
 newsm20 благодаря ви моми4ета Wink зна4и в неделя ще забъркам на моето моми4е оризова каши4ка Simple Smile

# 151
Да се отчета с днешните мерки и теглилки. На 5 мес и 7 дни Лидия е 71 см и 8,900 кг. Май сме великаните в темата. Все още е само на кърма. Не съм започнала захранване, но все още не съм забелязала някакви признаци, че е готова. Със сигурност ще започна след 6 мес.

# 152
  • София
Оризовата каша на Тюпфер с банан ,наистина има странен цвят.Много си му харесваше на малкия , но идва скъпа.
 Майка ми ми обясни 4е преди 30 год. банановата ка6а на Хумана ставала кафява като се разтвори във вода. Simple Smile

# 153
perlichka81 и моя юнак е доста едър, преди 2 седмици на консултацията беше 8,200 и 70 см. Днес го претеглих на нашата везна и е 8,800 кг, до следващата консултация ще е ударил 9 кг сигурно  Joy
Аз ползвам оризовата каша с банан на Хумана, на малкия много му харесва.
От 2 дена слагам детето за по 5 мин. в бънжито, голяма веселба пада, много му харесва на милото. Научи се на 2-рата мин. каква е целта Joy

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 09:53 от A.J.

# 154
  • София
да напиша нашите мерки на шест месеца точно 7700кг, ръст 70 см здрави сме напълно.  Вече спедитор ми каза че може и попара да му давам, много обича зеленчуково пюре със месо. Всичко приготвям в къщи той купчешки не яде. Каши преди ядеше вече и те не му се направят много пробвали сме почти всички видове каши на пазара. Вечер му слагам бисквити в млякото или на Пласмон или турски на Ети мелят..
Винаги е имал режим защото смятам че така е редно никога не е ял през ноща можели съм лоша майка но знаех че ако го науча да яде през ноща после може много трудно да го откажа. вечер яде последно в 20,00часа и заспива сам в леглото си почти веднага след ядене, спи сутрин до към 7,00 часа.През дена го държа на спалнята защото много се върти и мърдам а тя е голяма 2,20 е дълга и 2,40 широка слагам го в центъра и си върша всичката домакинска работа. Когато му омръзне го слагам и на столчето сега за именитият му ден смятам да му купя бънджи гащи. Май изчерпаха всички теми

# 155
  • София
извинявам се за допуснатите правописни грешки но пиша от телефона

# 156
  • гр.Пловдив
perlichka81 и моя юнак е доста едър, преди 2 седмици на консултацията беше 8,200 и 70 см. Днес го претеглих на нашата везна и е 8,800 кг, до следващата консултация ще е ударил 9 кг сигурно  Joy
Аз ползвам оризовата каша с банан на Хумана, на малкия много му харесва.
От 2 дена слагам детето за по 5 мин. в бънжито, голяма веселба пада, много му харесва на милото. Научи се на 2-рата мин. каква е целта Joy

Hug Браво на вас

# 157
  • гр.Пловдив
Да се отчета с днешните мерки и теглилки. На 5 мес и 7 дни Лидия е 71 см и 8,900 кг. Май сме великаните в темата. Все още е само на кърма. Не съм започнала захранване, но все още не съм забелязала някакви признаци, че е готова. Със сигурност ще започна след 6 мес.

Лелеле,пу машаллах,само на кърма да се постигнат такива резултати,моите поздравления,много се радвам на такива кърмещи майки,аз не можах заради гадното секцио...

# 158
хихи, имате конкуренция в наше лице Simple Smile 8,600 и 68см. на 4 месеца и 12 дена. Сега сигурно сме ви настигнали:) И ние сме само на кърма, но май ще се захранваме след няколко дена (като станем на 5), че има мераци към храната.
Зъбче все още няма...Не знам колко време ще го мъчи още:((

# 159
Eхее, нашето астрално близначе Симеон "изби рибата" Hug
Ви_та, с какво го храниш тоз юнак, на същата възраст ние бяхме скромните 7 кг Mr. Green

# 160
  • Кюстендил
Днес бяхме на консултация и ни казаха, че може вече да се захранваме с каша, зеленчукови пюрета и кисел, като заместваме за сега обедното хранене. На 5 месеца тежим 6950 и сме дълги 69см.
Режима ни е железен: храним се последно в 18 - 19ч., до 20ч сме заспали дълбоко и се будим около 6-7 сутринта. Режима си го направи бебо сам още след 3-ия месец.
Днес ни биха две ваксини и дано да нямаме проблеми.

# 161
  • София
перличка, A.J., Vita, браво на вас  newsm10, и нашия бузко е на сериозно място в списъка, не се шегуваме и ние, разбира се. 7700 и 68 см. но той в началото беше преобадаващо на АМ, аз имах много малко кърма. тука от 2 месеца е изцяло на кърма - от мен и от БМК (е, от месец го захранвам със зеенчуци вече, де, ама той си е тигър, нямаше как).
вчера бяхме на ваксина - хич не ги обичам  Whistling и днес все още е кисел, нищо общо с веселото и палавейкащо бебе преди инжекциите. дано днес вече мине ефекта...  Praynig

# 162
Eхее, нашето астрално близначе Симеон "изби рибата" Hug
Ви_та, с какво го храниш тоз юнак, на същата възраст ние бяхме скромните 7 кг Mr. Green

Само кърма, то затова още не се притеснявам за килограмите Simple Smile Затова съм още малко в чуденка за захранването, но пък като е готово детето, защо да чакам? Имам намерение да караме известно време само на зеленчукови пюрета, така де, диетичен режим Simple Smile ,без каши и после на следващата консултация да видим как ще се движим с килата, но малкият може да има собствено мнение по въпроса, та не знам дали ще ми се изпълни планът Simple Smile А, между другото, като че ли порасна още повече за седмица-две- повечето дрешки са му омалели.По Коледа събрахме доста нови дрехи, които ми се струваха гигантски тогава, а сега си ги носи...

# 163
Мамчета, обяснете ми за бебешките бисквити. Какви взимате и как ги давате?

# 164
  • гр.Пловдив
Мамчета, обяснете ми за бебешките бисквити. Какви взимате и как ги давате?

HugАз взимам натрошени на Plazmon,много са вкусни,сипвам една пълна супена лъжичка в 240мл АМ,разтваря се веднага и става като шейк,много хубаво става и масово го харесват бебетата Mr. GreenПробвай Peace

Общи условия

Активация на акаунт