АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
А риба? Някой да е давал? И кога трябва да се дава? Аз мислех че след месата вече въведени се въвежда, примерно както съм въвела пилешко,телешко, пуешко и заешко следва риба newsm78 Пък ми се ще много да дам, защото нали е полезна. Simple Smile

# 631
  • София
Да, рибата започва от 7 ми месец Simple Smile от 6-ти аз въведох пилешко, пуешко и заешко, телешко не съм все още. Въведох и безглутеновите каши (елда, ориз и царевица). Сега от онзи ден започнах глутеновите със спелта. Ще започвам и рибата - със скумрия, но все още не мога да намеря пресничка българска такава. Докрая на 7 месец ще имам 3 рибки, всички глутенови каши и жълтък. Започнах и да му предлагам да гризка разни неща - имаме 2 зъбчета, ще пасирам и по-едро вече.
Другото, което мисля, е докато сме си вкъщи да започна да го оставям по пеленки и гащички и да го каня на около половин час на гърне. Пампита ще слагам само за разходките и за през нощта. Мисля дали да не минем на многократни пелени - иска ми се да се усеща мокър, когато пишка, за да започне да се учи на самоконтрол...

# 632
  • София
да ви се опла4а поради безпари4ие тука 1 седмица вземахме памперси на бройка от Молфикс,но по4наха да ни излизат едни лишей4ета на кръста където свършва памперса...направо съжалих но пусто да остане като няма пари...кво да правиш Sad аааааааааа аз ако знаех 4е така ще стане щях да взема от тези на Памперс макар 4е никога не съм ползвала от тях Simple Smile
Нека го види ЛЛ за да си по спокойна, ако са тип лишей не мажи с нищо преди консултация.
Аз риба не съм давала, явно не ми е попаднало такова пюре пред очите.
Днес беб4о не искаше да стои в количката гледа децата и се радва скача ми в ръцете, а бе луда работа.

# 633
Една позната каза че купувала такива за дъщеря си и тя се обринала, а друга моя приятелка слага памучни гащички и отгоре памперса, хем усеща че е мокро хем няма от памучните да му стане нищо Wink Ако искаш пробвай така първо Peace А за моя бебпк нз как ще процедирам, на него не му пречи особено, досега не е мрънкал за памперс било и при голяма нужда  Laughing

# 634
  • велико търново
сигурна съм 4е е от памперса защото като взех от тях и след това излязоха тези лишей4ета,но къде ми беше главата хем я знам каква 4увствителна кожа има ама пък бяхме на Пуфис,минахме на Еви бейби и нямаше нищо вземах тези на Молфикс и се обрина,сега я мажа с това крем4е дето мажем ръцете и краката ама днес моя мъж ще и вземе нейните памперси
а lacuna coil ка4ват ги горе на един рафт от там ми ги дава от пакета Rolling Eyes може би самата материя дето е отзад на кръст4ето не я понася Rolling Eyes

# 635
  • София
а друга моя приятелка слага памучни гащички и отгоре памперса, хем усеща че е мокро хем няма от памучните да му стане нищо Wink

Хем няма да намокри дрешките! Това е гениална идея! smile3501 Сега само трябва да намерим толкова малки гащички. И да почнем да седим де.  Crazy

# 636
Мамита и моят бебо не иска да седи в количката ,рев ли е да го опиша,даже не иска и да спи в нея,като му се доспи трябва да го прибера да се наспи и отново да излезем,тои спи по 20,30 мин де но нз.какво да правя Cry

# 637
Лишейчетата не са от марката според мен, но бебета са - всичко е възможно. Сега си спомням, че на Йешим й се бяха появили такива нещица преди време от памперсите на Лидл, от които по принцип съм доволна. Бяхме у баба й и ползвах от един пакет, стоял няколко седмици отворен в един шкаф, може да е полепнал прах, защото шкафа е нисък.
Да ви споделя днешните ни неволи, за малко да станем пациенти на клиниката по спортна ортопедия и травматология на първия етаж на блока ни... моята спортистка нали вече се надига с опора и се изправя на крачета, аха да направи шпагат, изправила се хваната за леглото, плъзнали й са се крачетата всяко в противоположна посока в страни и пиши с все глас... Ни да я оставя ни да я спирам Simple Smile
И аз ще купувам гърне тези дни и започваме да се дебнем хиххи, но това с гащичките ще се пробва и от нас.
От рибните пюрета съм виждала само със сьомга, а прясна българска скумрия няма от години (информацията е от надежден източник) внася се основно от Норвегия Sad

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 17:57 от shenel

# 638
а друга моя приятелка слага памучни гащички и отгоре памперса, хем усеща че е мокро хем няма от памучните да му стане нищо Wink

Хем няма да намокри дрешките! Това е гениална идея! smile3501 Сега само трябва да намерим толкова малки гащички. И да почнем да седим де.  Crazy
по-добре погледнете тази тема Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760563.0;topicrefid=3

# 639
  • гр.Пловдив
Лишейчетата не са от марката според мен, но бебета са - всичко е възможно. Сега си спомням, че на Йешим й се бяха появили такива нещица преди време от памперсите на Лидл, от които по принцип съм доволна. Бяхме у баба й и ползвах от един пакет, стоял няколко седмици отворен в един шкаф, може да е полепнал прах, защото шкафа е нисък.
Да ви споделя днешните ни неволи, за малко да станем пациенти на клиниката по спортна ортопедия и травматология на първия етаж на блока ни... моята спортистка нали вече се надига с опора и се изправя на крачета, аха да направи шпагат, изправила се хваната за леглото, плъзнали й са се крачетата всяко в противоположна посока в страни и пиши с все глас... Ни да я оставя ни да я спирам Simple Smile
И аз ще купувам гърне тези дни и започваме да се дебнем хиххи, но това с гащичките ще се пробва и от нас.
От рибните пюрета съм виждала само със сьомга, а прясна българска скумрия няма от години (информацията е от надежден източник) внася се основно от Норвегия Sad

Shenel много хубаво име има дъщеря ти Hug

# 640
Мамита и моят бебо не иска да седи в количката ,рев ли е да го опиша,даже не иска и да спи в нея,като му се доспи трябва да го прибера да се наспи и отново да излезем,тои спи по 20,30 мин де но нз.какво да правя Cry
Има дечица, които си обичат леглото. Диди е кротка в количката, но спи много малко в нея, а кошарката си я обожава! Дори не иска да е при нас на голямото легло, задължитено трябва да я сложа в нейното, иначе няма да заспи. С баткото е обратното   bouquet

# 641
  • велико търново
а ние много оби4аме да седим в коли4ката,примерно като я облека по4ва да мрънка докато и аз се облека но сложа ли я в коли4ката и знае 4е ще се излиза навън Simple Smile не спи пове4е от 30 мин в нея:) но трябва да е постоянно в движение седнем ли на кафе и спрем коли4ката и по4ва да мрънка да я люшкам Rolling Eyes обрива из4езна от памперсите ебило,сега сме на кан бейби Simple Smile
имам въпрос4е всеки ден ли акат беб4овците ви и ако не през колко дена го правят

# 642
Моят ака по 2 пъти, сутрин след първото хранене и вечер към 19-20h. Не пропуска ден.

# 643
И моя ака по два - три пъти на ден Grinning Давай повече плодове и в пюретата слагай тиква, повече течности, чай например ние пием много, освен това вода и сок Wink Иначе до три-4 дни се води нормално, да не ака.

# 644
Добро утро и от нас! Хайде Честита пролет на всички   bouquet Да сме много здрави и усмихнати   Hug От както се показа слънцето и ние все сме по разходки. Вчера бяхме на ехографския преглед  и на изследванията. Кръв като и взеха, въобще не разбра. Лаборантката я закачаше и тя се беше захласнала по нея. Обаче урина не успяхме да дадем.. Пробвах с контейнерчетата,но не се получи.. Ще пробваме пак и ще видим да занесем..
 Днес се чудя дали да дам пуешко месо. Пилешкото захранихме вече. Много го харесва. Чудя се обаче, като пуешкото е пак птиче месо, дали трябва да захраня единия ден или направо мога да си и дам цялото пюре. С пилешкото дадох единия ден малко от пюрето и на следващия ден си и дадох направо цялото бурканче... Който съм питала ми казва различно. Според някой мами е птиче месо и щом яде пилешко, може направо да си и дам цялото бурканче.. Според други трябва да захраня..  newsm78
Вие как мислите? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт