От 1-2 седмици започна да заспива вечер към 20:30-21:00(преди това си лягаше към 23:00) и сутрин става към 07:30-08:00. Вечер не се буди изобщо.
Забравих да спомена, че си имаме и зъбче от 1-2 дена
освен голямото слюноотделяне друг симптом нямаше.
освен голямото слюноотделяне друг симптом нямаше.

Нямаме килими,всичко е паркет и аз съм постлала 3 ката олекотени завивки и съм му нахвърляла играчки-да се търкаля,да квичи,да се мята-каквото му душа сака
. Общо взето, ако се напъна два дни, мога спокойно третия ден да почивам, а това се търпи. Естествено има дни, в които малката не иска да се остави и за момент, тогава тегля една майна на ММ и си гледам детето и си казвам то не може постоянно да е чисто и така, но гледам да не се отпускам. А и вечер бебка заспива в 21 и тогава си е нашето време с ММ, вечеряме, пийваме, гледаме си някой филм и така.
. Общо взето, ако се напъна два дни, мога спокойно третия ден да почивам, а това се търпи. Естествено има дни, в които малката не иска да се остави и за момент, тогава тегля една майна на ММ и си гледам детето и си казвам то не може постоянно да е чисто и така, но гледам да не се отпускам. А и вечер бебка заспива в 21 и тогава си е нашето време с ММ, вечеряме, пийваме, гледаме си някой филм и така.
Боже мили.....И това,че е адски разхвърляно няма нищо общо с чистотата,адски лесно ми е за поддръжка с моп,защото както казах нямам килими и изобщо прахоляци не се събират нито разнасят....И на последно място храна си имаме предостатъчно,просто не успявам да сготвя(пък и желание нямам особено)
Майка му готви, аз чистя останалото в стаята и пера, но просто за мен нямам достаъчно време, а други майки гледам навън лакирани, прически, грим..фръц фръц
Иначе и аз се къпя всеки ден хахахах