Сърдечни малформации- тема 9

• 186 732
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря! Значи, едно направление за Велковски и едно за друг кардиолог, който може да издаде второто направление. А педиатър може ли да издаде 3а, или не?
Имаме запазен час по зк още от януари.

# 406
  • Burgas, Bulgaria
На мен ми каза , че първо се минава през кардиолог и той издава за него .Честно да ти кажа , не им знам схемите , но  всеки път плащам , тия талони само ги разхождам ....

# 407
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Благодаря! Значи, едно направление за Велковски и едно за друг кардиолог, който може да издаде второто направление. А педиатър може ли да издаде 3а, или не?
Имаме запазен час по зк още от януари.

Педиатър може да издаде Nо 3, с код 35 обаче. Nо 3а се издава от кардиолог - то е специфично за ЕхоКГ и пак е с код 35.
В НКБ приемат само с код 35!!!
Успех!

# 408
Едното номер 3,ти го дава личния лекар,а номер 35 педиатър

# 409
Здравейте, имам молба, която даже и не знам дали може да се осъществи.
Имаме час за д-р Велковски на 28.07., но в същият ден ми дадоха и дата за явяване на ТЕЛК.
Има ли някой с по-ранен час - може и на 27.07 да е  с когото да си разменим часовете?/ естествено ще звъннем по тел. за да ги уведомим за промяната/
На регистратурата категорично ми казаха ,че след като имам час по каса е невъзможна промяната на часа.

# 410
Рави, не мога да помогна, но искам да те попитам кога си запазите този час? И от колко часа е?
Ние също ще ходим на 28, но говорехме лично с Велковски за час по касата.

# 411
Февруари месец беше. Часът е за 14, но те така казват на всички за деня, след това се виси доста пред кабинета. Те си викат пациентите според техен си ред.
Доста странно ми се стори записването, защото звъях 10 пъти - всяка седмица и все ми казваха ,че нямат още графика. Накрая като звъннах и казах  да запиша час веднага ми записаха, още повече ,че аз си го поисках за юли месец. Може би ще е най-добре и аз да звънна в кабинета за да помоля за промяна на дата.

# 412
Благодаря ви. Оказа се, че направление номер 3а с код 35 може да го издаде и педиатър и така се сдобихме с него.
Понеже сме говорили с Велковски, а не сме записвали час през регистратурата (за преглед по ЗК), директно пред кабинета ли да се нареждаме, или въпреки всичко се минава през регистратура?

# 413
Не си спомням  Cry
Питай в кабинтета.

# 414
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Не минаваш през регистратура. Нареди се директно на опашката. Сестрата като излезе ѝ казваш, че си се разбрала с доктора и това е. Той ще ви викне когато прецени.

# 415
Майчета,откриха на малчо дисбактериоза и му изписаха 3 инжекции урбазон .Не пречи ли,че е с МКД? Лекарят каза не,но аз искам и до вас да се допитам.

# 416
Не, но все пак нека ги постави медицинско лице в лечебно заведение.
Питай с какво да подпомогнеш възстановяването на нормалната флора. Да ти напишат рецепта.

# 417
Здравейте Мами... Пиша, за да споделя добрите новини от вчера - др. Маринов ни зарадва, с информацията, че вече имаме здраво дете!!! Браво на малката ми Мая  Grinning

Благодаря, на всички, за подкрепата и се надявам по-често да четем такива постове!!! bouquet bouquet bouquet Party Simple Smile

# 418
Здравейте.
Цвети,значи вчера вие сте били пред кабинета,загледах се,но ти не отреагира и аз подминах.
Радвам се,че Мая е вече здрава.Много да ви радва и повече изобщо да не боледува!
Борис е утре...

# 419
Здравейте.
Цвети,значи вчера вие сте били пред кабинета,загледах се,но ти не отреагира и аз подминах.
Радвам се,че Мая е вече здрава.Много да ви радва и повече изобщо да не боледува!
Борис е утре...
Стискам палци на Борис - да е добър резултата от прегледа утре! Praynig
Ами аз съм малко шматка и, ако сте били без Жани, е напълно възможно да не съм ви познала, а и аз теб лично не те познавам  Simple Smile
Благодаря за пожеланията и Успех ви желая от все сърце! Hug

Общи условия

Активация на акаунт