Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 504
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, всички заедно решавахме във времето да променяме  името на темата.

Мина доста от тогава  и предполагам сте забравили.

Ето припомням  само малка част от вашите предложения и аплодисменти.

Сериалът „Каква е вината на Фатмагюл“ излъчи последния си епизод  на 21 юни 2012 год.
Тогава името на темата  беше същото.

Тема № 138   „ Каква е вината на Фатмагюл?“  (След финала) 26 юни 2012 год.

Тема № 139     Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл” (Fatmagul'un Suçu Ne?) 01 юли 2012 год.

Тема № 213 Енгин Акюрек - Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл” 29 юни 2013 год.

Тема № 230 Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/

От края на „ Каква е вината на Фатмагюл“ е изминала 1 година и 6 месеца.  Каквото сме казали – казали, каквото сме писали – писали.
Продължаваме напред.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 00:41 от Марта_49

# 256
# 257

Сериалът „Каква е вината на Фатмагюл“ излъчи последния си епизод  на 21 юни 2012 год.

Тема № 139     Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл” (Fatmagul'un Suçu Ne?) 01 юли 2012 год.

Тема № 213 Енгин Акюрек - Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл” 29 юни 2013 год.

Тема № 230 Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/

От края на „ Каква е вината на Фатмагюл“ е изминала 1 година и 6 месеца.  Каквото сме казали – казали, каквото сме писали – писали.
Продължаваме напред.

# 258
  • Пловдив

http://www.etkinlikara.com/tv-programlari/kara-para-ask-dizisi-n … a-saat-kacta.html

"Съвсем скоро кастът на сериала "Kara Para Aşk".

# 259
 newsm51 Марта, благодаря за тази хронология.

Аз отлично помня предложенията ви, че името на Енгин Акюрек трябва да е водещо и на първо място в името на темата.  И поради тази причина е нормално след него да стои заглавието на съответния нов сериал на актьора, както е сега в момента.

# 260
Марта, може и да съм предложила някога такова заглавие, но днес не мисля, че това беше най-умното ми предложение.  Peace Peace

Редно е Енгин да има собствена отделна тема, защото тази тема реално не е негова- тя на " Каква е вината на Фатмагюл" и на актьорите, участващи в сериала.

От друга страна темата на сериала в момента носи друго име, несъдържащо името КВФ. По този начин сериалът остава анонимен във форума.

Във форума има теми за всички турски сериали, могат да се видят по имената на самите сериали. Само не и на " Каква е вината на Фатмагюл" .  smile3518

" Каква е вината на Фатмагюл"  заслужава своята тема и Енгин заслужава отделна тема.

Мариана, всъщност като се замисля една нова тема за Енгин би дала свеж тласък с предстоящият сериал и филм. И съм сигурна, че ще натрупа поне 250 теми, ако не и повече, защото хората обичат Енгин. А и ще бъде отново във върховете по популярност. Така, ще остане и собствената темата за КВФ, която този прекрасен сериал заслужава. Не можеш да ме убедиш, че има нещо лошо в това, което съм написала. Винаги е хубаво човек да отгърне нова страница.  newsm51

# 261

Мариянка страхотна новина !

С моите Гугъл преводачески възможности разбрах, че до няколко часа  ще има новини.

По този повод предлагам  които ще чакат - поне да е в приятна компания и с чашка кафе "Якобс Монарх"  уникален чаромат.

# 262
  • Пловдив

Керим - толкова хубаво колажче....
.........................
Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=x3oD1eEPfWs

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 01:29 от mariana51

# 263
Мариана, много хубаво колажче наистина.  Но има няколко много хубави поста към теб, които заслужават внимание.  Simple Smile Simple Smile

Само да уточня, моето предложение беше темата да се казва Енгин Акюрек - преди и след 'Каква е вината на Фатмагюл"

# 264
Един красив Керим от Yuli Angelova

# 265
  • Пловдив

Ех, Булут....

# 266

Продължаваме напред.

Марта, благодаря ти от сърце за положения труд да издириш доказателствата за смяната на темата във времето. Аз помня много добре, че тогава пак същите хора се надпреварваха да дават предложения за смяна на заглавието на темата и то бе сменено в името на това да са доволни те.
Е, сега пак са недоволни, но нека да потърсят причината в себе си. Пишат до BG Mamma и BG Tatti, отговориха им най-любезно, но психологическият тормоз продължава.
Надявам се сега наистина да си припомнят хронологията и най-сетне да настъпи мир...

# 267
Още от Yuli Angelova
 Hug и една песничка за настроение.

ENGIN AKYUREK Hold Me
http://youtu.be/tH4fpbG7_fg

# 268
  • Пловдив

newsm74 Страхотни идеи....

# 269
  • Пловдив

Чакаме си и плаката на Керем Дерен.

Общи условия