Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 244
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
anairamanairam,  newsm10 - за цялостния пост. Simple Smile

Черпя с един колаж по този случай. Wink)

# 46

Здравейте и от мен!

Виждам, че днес е по-спокойно в темата. Който се смя – смя, който плака – плака. Heart Eyes

Аз продължавам да се вълнувам от Септемврийския проблем и за разлика от някои имам огромното желание да изгледам филма с превод, преди да чета каквито и да било коментари на почитателки и на не толкова. Искам сама да си съставя мнение. А знам, че е невъзможно за мен, да дочакам превод без да отворя Twitter поне, където още същата нощ вече ще има изказвания за филма от туркините.

След вчерашния ден ми дойде пак музата да пиша и който иска може да прочете и моето мнение в спойлера да не отегчавам.

Скрит текст:
Може би е по добре да следвам примера на Енгин и да не коментирам подмятания, и обиди, но все пак ще изкажа моето мнение, защото мисля, че като мълча все едно съгласна с тях.

Обичам да казвам каквото мисля и ми е на сърце, обаче в случая според правилата на форума трябва да действам ейзуитски, на принципа “Думам ти дъще, сещай се снахо” или както беше по времето на социализма – завоалирано, който разбрал - разбрал, който не .........за негова сметка. Колко интересно – уж вече живеем в демократична държава, има свобода на словото и т. н.  – но не можем да се изкажем, поради някакви правила. Добре така да бъде. Пък и е полезно упражнение за мозъка....

Ще говоря за Енгин и само за Енгин. Защото се интересувам от него, не от почитателките му – какви са, какво казват, какво вършат – не защото не съм любопитна, а защото общувам виртуално с тях и няма как да получа реалната картина.

Постепенно се превърнах във фен, следя какво се случва с него, радвам се за новия филм, чакам да видя дали ще участва във сериал и така нататък. Не ми е неприятно да виждам негови стари снимки, а и постоянно се появяват нови.
И понеже съм негов фен, не ме вълнува какво се случва с други популярни и обичани турски актьори, не ходя да дразня в техните теми и да изтъквам моите предпочитания – тихо и кротко си хортувам с хора, които имат интереси подобни на моите.

Не виждам да правя нещо лошо, защото моето възпитание и характер са такива. В интернет пространството обаче има и други хора различни от мен. Те правят други неща........ Не ми пречат.  Разбирам, че според правилата на форума, всеки може да си пише във всяка тема, каквото си пожелае. Затова не се дразня нито на прекалено възхваляващите, нито на постоянно мрънкащите, нито на постоянно заяждащите се, нито на провокаторите. Моето мнение не се влияе от това  кой, какво ще каже за Енгин Акюрек.

Единствено той може да го промени.
Като не участва повече в никакви филми и сериали постепенно ще спра да се вълнувам толкова от него. Ще остане един приятен спомен за мен.
Може би ще се разочаровам от някоя негова постъпка. Мисля обаче, че ще му простя някои неща като например : неподходяща приятелка или приятел  Mr. Green, изобличаване в употреба на наркотици Sick, сниман пиян-залян Drunk, удар на папарак или нахален фен #Cussing out, неподходяща пластична операция и други такива неща...... Ако продължава да ме очарова така,  както до сега с актьорското си изпълнение.

Харесва ми как се държи в публичното пространство – “никак” както би казала, една изявена съфорумка. Ако седне да се интересува кой какво пише за него, а пък и да отговаря на всички въпроси към него – трябва само това да прави. Мисля си, че е достатъчно интелигентен, за да може сам да прецени как да се  представя в обществото. Аз засега съм разбрала, че иска да го познават с героите му. Това за мен означава, че ще рекламира продукта, в който участва като такъв, а не себе си. Защото неговата реклама е самото изграждане и представянето на героя – там той се раздава напълно и няма нужда да обяснява каквото и да е.

Знам, че сега  ще кажат нищо не разбираш от маркетинг и медии, виж в Холивуд какво правят  и тогава говори, но пак казвам това си е негово решение. Само времето ще покаже дали е правилно или не е.
newsm51
Моите адмирации за този пост! Много се радвам, че Енгин Акюрек не се поддава на холивудските предписания и не следва модели. Едно от нещата, заради които го харесвам...А и не му е работа да търчи от съдилище в съдилище да опровергава това или онова по негов адрес. То тогава кога ще твори? Кога ще мисли за героите си? А и за себе си? Творците винаги са съпътствани от клюки и подмятания...Единственото наказание е мълчанието.

# 47
# 48

Благодаря на прочелите!

Ех, колко е хубаво някой да ти обърне внимание!

Само да не се самозабравя и аз, че то е човещинка!

# 49
 yes Мълчанието е злато, особено в някои случаи, върши страхотна работа...
  bouquet anairamanairam!

# 50

Anairamanairam,

Поздравления за поста  Hug newsm10

Напълно споделям.

# 51
  • Пловдив

Anairamanairam,

Поздравления за поста  Hug newsm10

Напълно споделям.

+ 1

# 52

Hug Здравейте, МОМИЧЕТА!  Hug

Благодаря на МАРИЯНКА за новата тема!

Благодаря и на ХОРАТА, с които си общуваме в нея!

Скрит текст:

"Има хора, с които порастваме, с други навярно ще остареем.
Но има и такива, с които се смеем,
с които плачем, с които просто си говорим.
Има и други, с които споделяме и други, на които вярваме.
Има безброй много хора в живота ни!
Но най-хубаво е, че ги има онези,
които никога не забравят, че нас ни има!"

[/b][/color]

# 53
M-r D. може и да е прав в опасенията си за сценаристките, защото те са същите които са писали сценария на "Перла". От постовете му не личи особен възторг от този сериал, абстрахирайки се от пословичната му неприязън към главния актьор.   Wink Peace

Берен Саат пак е взела награда за 2013 год. Споко, не е за мъж на годината!  Stop Wink Пише İyi Kadın.  Peace  Grinning Клик.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 12:18 от selfie

# 54
anairamanairam,впечатли ме и ме зарадва,че тези които споделят вижданията ми са интелигентната аудитория.
Хубав ден,момичета. Едно обнадеждаващо съобщение и ние литваме при Маришка в облаците.Колко малко му трябва на човек-надежда и е готов да чака с години,търпеливо,всеотдайно.
Подарявам ви искрящия поглед на един млад мъж ,взел решение да поеме отговорност за грешките си и да хване юздите на живота си.

# 55

Едно видео с интересен и приятен за ухото избор на песен. От Сойе. Заглавието се превежда като "Виновен".
Пожелавам ви приятен следобед.

# 56
selfie,добър ти ден!Сценариските са написали Перла,но са написали и Езел,което значи,че за разлика от други две тези се развиват и задобряват.Така че,сигурно в KPA ще бъдат още по-добри. smile3534

# 57

АНИ  Hug, имаш и моите поздравления за всичко, което си споделила!

Скрит текст:
[/b][/color]

# 58

Едно видео с интересен и приятен за ухото избор на песен. От Сойе. Заглавието се превежда като "Виновен".
Пожелавам ви приятен следобед.

Маричке, благодаря за хубавото видео - много ми харесва песента, да не говорим, че кадрите са от любимия ми първи сезон, където Енгин е прекрасен...

# 59
selfie,добър ти ден!Сценариските са написали Перла,но са написали и Езел,което значи,че за разлика от други две тези се развиват и задобряват.Така че,сигурно в KPA ще бъдат още по-добри. smile3534

Нека да сме точни:
- "Езел" е със  сценаристи Kerem Deren, Pınar Bulut.
- "Кара пара ашк" - Sema Ergenekon / Eylem Canpolat.
- "Перла" - Едже Йоренч и Мелек Генчоглу.

Т.е. - да се прави съпоставката между съвсем различни екипи от сценаристи като работа на един и същи екип в различни сериали е некоректно.

Общи условия

Активация на акаунт