Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 354
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Просто знаех, че няма да е с Нарин. Мислех си, че ще бъде отхвърлен от Нарин и ще страда за нея. Бях изненадана когато се върна при Асие. Сцената с думите "Мъжът ми дойде" ми е любима, много силна сцена. Simple Smile

М: "Дойде твоят съпруг..."

# 466
Наистина е много интересно защо М.Б не изостави Асие?  newsm78 По време на сериала можеше да го направи много пъти, едва ли дъщеря им щеше да е проблем за него. щеше да я гледа семейството му.

Дейзи Hug  изглежда Мустафа прие съвета на баща си - да се научи да обича
тези, които го обичат. Това са Асийе и децата.

# 467

Просто знаех, че няма да е с Нарин. Мислех си, че ще бъде отхвърлен от Нарин и ще страда за нея. Бях изненадана когато се върна при Асие. Сцената с думите "Мъжът ми дойде" ми е любима, много силна сцена. Simple Smile

Мариана, аз го помня  Мъжът(Съпругът) ти дойде, Съпругът ти се върна. но не твърдя, че цитатът ми е точен.  Peace За мен е важен смисъла. Да не говорим, че всеки път на тази сцена рева, не знам защо но много силно ми действа, просто начинът, по който Енгин я изигра е разтърсващ. Поне за мен.

# 468
  • Пловдив

Мариана, аз го помня  Мъжът(Съпругът) ти дойде, Съпругът ти се върна. но не твърдя, че цитатът ми е точен.  Peace За мен е важен смисъла. Да не говорим, че всеки път на тази сцена рева, не знам защо но много силно ми действа, просто начинът, по който Енгин я изигра е разтърсващ. Поне за мен.

Думите са негови - това имам предвид.

# 469

Вие само за Мустафа Булут говорите,я да ви припомня за Керим.

# 470

Вие само за Мустафа Булут говорите,я да ви припомня за Керим.

# 471

Виждам, че компанията се увеличава.

Аз също "водя" някого

# 472
  • Пловдив

Ееее, пу за мен първия.... оставам и за другите.
Марица,
txtloves

# 473

Ето го и Керим, малко се забави по пътя. Grinning

# 474

Хареса ми този нежен колаж-с него направо ви казвам лека нощ!

# 475

Хареса ми този нежен колаж-с него направо ви казвам лека нощ!

Велияна Hug  bouquet и на мен ми харесва колажа!  bouquet

Приятни сънища! Heart Eyes

# 476
  • Пловдив

Красота, след красота....

# 477
# 478

Лека нощ и от мен !

Сънувайте нещо красиво или ... някой.

Вие си знаете...

Скрит текст:
Един въпрос не ми дава мира - защо Ейлюл е по бански, а Текин в напълно несвойствено за острова облекло / дънки , и тениска по различна от "неговите" /.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 23:37 от Марта_49

# 479
С коментари върху персоната и житието на бозавия, ще е по-лесно... но за него си има няколко теми пред замръзване  hahaha

newsm62
А, тая вечер е  горещо в оная тема. Събуждат се. Много новини, снимки от С.П.  Нов трейлър. Интересни мнения.   Трейлърът е впечатляващ. Истинско кино. Реални военни действия.  И на тоя фон, прочувствено любовно писмо. Хубаво като замисъл и като анонс на епохата след валса.

Общи условия

Активация на акаунт